Sitron for hår: Skjønnhetsfordeler og ideer

Innholdsfortegnelse:

Sitron for hår: Skjønnhetsfordeler og ideer
Sitron for hår: Skjønnhetsfordeler og ideer

Video: Sitron for hår: Skjønnhetsfordeler og ideer

Video: Sitron for hår: Skjønnhetsfordeler og ideer
Video: Как придать Объём волосам Пошагово дома | 4 способа Укладки волос! Как научиться укладывать волосы! - YouTube 2023, September
Anonim

Sitron er en velsignelse for håret ditt. Ikke bare er sitron nyttig for å holde mange hårproblemer i sjakk, men det gjør håret skinnende og glatt. En av de lettest tilgjengelige produktene som er tilgjengelig på markedet og i fruktkurver hjemme, kan sitron brukes til å høste alle skjønnhetsfordelene du kan tenke på. Det er mye brukt som en viktig komponent i ulike hårpleieprodukter.

Image
Image

Sitron og hår: Topp fem skjønnhetsfakta

1. Sitron er rik på C-vitamin, og dermed bidrar det til å gi glans til kjedelig hår og sjekke for tidlig hårgravning. 2. Sitron inneholder sitronsyre som er effektiv i å fjerne flass. 3. De anti-inflammatoriske egenskapene til sitron gjør det effektivt å behandle en rekke problemer med hodebunnen (som hodebunns acne). 4. Sitron er en antioksidant; så det er integrert i vedlikehold av sunt hår. 5. Gni juice av sitron er nyttig i regulering av kjertler, stimulerer blodstrømmen og derved fremmer hårvekst.

Image
Image

Sitron for hår: Enkle tips og ideer

Sitron for flass: Juice av frisk sitron skal blandes med varm olivenolje og gni på hodebunnen. Vask av med favoritt sjampoen etter tretti minutter. Kokosolje kan brukes som et alternativ til olivenolje. I tilfelle av ekstrem flassproblemer, klem citronsaft og legg det direkte på hodebunnen (du kan også fortynne det med noen dråper vann); Dette kan gi en prikkende følelse, men det er et utmerket hjemmiddel for å behandle flass. Du kan gjøre det en gang i uka. • Sitron for dyp konditionering av håret: Kombiner tre skjeer sitronsaft med syv skjeer olivenolje og fem skjeer med rå honning. Etter å ha tatt et bad, tørke håndkleet håret og bland blandingen på håret ditt. Dekk håret ditt i tretti minutter med en plastikkhette. Shampoo håret ditt og skyll det grundig som vanlig. Denne hårbehandlingen er mer effektiv hvis du har tørt og skadet hår. • Sitron for håravfall: Kombiner saften av en sitron med kokosnøtt vann og masser hodebunnen med blandingen. Gjør det en gang i uken for å redusere håravfall. • Sitron for kløende hodebunn: Lider du av kløende hodebunn? Bare bland saften av en sitron med et egg og legg det på skalp for å lindre det. • Sitron som endelig skyll for kondisjonering: Bland saften av en halv sitron i en krus med vann og bruk den som den siste skyllingen etter shampooing for å gi naturlig glans til håret ditt. Er det ikke så lett? • Sitron maske for fet hår: Legg en skje med natron og to skjeer sitronsaft til fem skjeer med yoghurt. Påfør blandingen på håret ditt og la det på i femti minutter eller så. Gjør det en gang i uken for å behandle fet hår.

Image
Image

Sitron til Bleach Hair Naturligvis:

Hvis du vil lette håret ditt og likevel avstå fra å bruke noen kjemikalier, bruk juice av en sitron direkte på håret ditt. Avhengig av resultatene du ønsker, kan du enten bruke det i steker eller på hele håret ditt. Finn et behagelig sted å sitte i solen. Sitt i omtrent en time kontinuerlig og bruk sitronsaft på håret igjen. Fortsett å sitte i solen. Denne prosedyren må gjentas flere ganger før du kan se noen endringer av hårfarge.

Sitron Bleach Tips og advarsler: Bruk solkrem med høy SPF sjenerøst for å beskytte huden din mens du sitter i solen. Prosedyren er effektiv hvis du har en lysere hårskygge (blond) naturlig. Det kan ikke være veldig effektivt for mørkt hår (som i hovedsak er det med indianere); kanskje du får en rødaktig tone da. Sørg for at du bruker en god kvalitet sjampo og balsam, slik at håret ditt ikke blir for tørt. Ikke bruk for mye sitroner. En sitron en dag er nok. Hvis du bruker for mye, kan du ende opp med å få en brassig farge som ser litt rar ut.

Les også: The Body Shop Sweet Lemon Foto og fargeprøver Hvordan lage Lemon Tea Lipice Lip Balm Sitron Fabindia Citrus Lemon Body Wash Kroppshandelen Sweet Citron Body Whip Ayur Herbals Peel Off Mask Sitron for fet hud Lakme Sun Expert Agurk & Sitron Grass Fairness Solkrem EverYuth Naturals Sitron Face Wash bilde kilde: 1, 2, 3

Anbefalt: