Colorbar Nail Lacquer Black Currant Review

Innholdsfortegnelse:

Colorbar Nail Lacquer Black Currant Review
Colorbar Nail Lacquer Black Currant Review

Video: Colorbar Nail Lacquer Black Currant Review

Video: Colorbar Nail Lacquer Black Currant Review
Video: A Nail Lacquer Paradise? YAS! ❤️🥰 - YouTube 2023, Oktober
Anonim

Hei venner, I dag skal jeg vurdere 'ColorBar Nail Lacquer in Black Currant'.

Image
Image

Pris- Rs 100 (9 ml) Holdbarhet- 2 år

Selskapet sier- Neglelaket er et enkelt one stroke program og forsterker neglene samtidig som de gir en høy glans og intens farge. Det er hurtigtørking og chipresistent. Det gule ikke neglene og er langvarig. Tilgjengelig i 52 nyanser i en 9 ml størrelse; akkurat det du trenger for å få hendene dine til å se salongen perfekt!

Jeg kjøpte dette uten forhåndsplanlegging (jeg kjøper vanligvis ting etter å ha gjort mye forskning). Jeg kjøpte en I-Definer blyant fra Colorbar, men etter å ha brukt den var jeg ikke fornøyd med det da øynene mine begynte å vanne etter å ha brukt det. Visker falt. Så, jeg byttet det øyeblikkelig og fikk denne nagelmaling og saftig candy lip gloss i jordbær twist. Jeg valgte denne halvhjertet som jeg allerede var i dårlig humør på grunn av den blyanten. Jeg plukket en mørkrosa nyanse som jeg ikke hadde noe. Min tillit fra Colorbar ble rystet, så jeg ville ikke bruke mye på neglelakkene sine. Jeg valgte dette raskt, betalte balansen og forlot butikken.

Min erfaring med neglelakkene var ikke veldig behagelig. De tørker raskt, så du bør gjøre belegget ditt så fort du kan ellers de vil bli avgjort, og du vil bare rote opp belegget. Fargen som vises på flasken forblir den samme etter søknaden i motsetning til noen andre neglelakker. Og jeg må si at Colorbar har det største, morsomste og peneste spikerfargetimentet. Å velge en var veldig vanskelig og høyere det beløpet du er klar til å kaste, finere skyggen du får.

Denne er en mørkrosa. Jeg fant den vakreste i partiet (selvfølgelig fra 99 wala mye) og tok det umiddelbart. Jeg tror mørke nyanser gjør neglene dine til å se lenger, selv om de gir en illusjon av mørkere hud.

 Vær så snill og vær så snill om det er ujevnhet i søknaden min. Jeg bekjenner at jeg er veldig veldig dårlig i å bruke neglelakker. For meg er det som å klatre i Mt. Everest, og når jeg søker et perfekt program, kommer jeg på cloud nine.
Vær så snill og vær så snill om det er ujevnhet i søknaden min. Jeg bekjenner at jeg er veldig veldig dårlig i å bruke neglelakker. For meg er det som å klatre i Mt. Everest, og når jeg søker et perfekt program, kommer jeg på cloud nine.

Pros av ColorBar Nail Lacquer

1. Tørker raskt 2. Unngår chipping av negler 3. Farge forblir en god tid. Jeg brukte den på tærne negler noen 15 dager tilbake, og det er fortsatt der 4. 52 nyanser fra dette området og mange nyanser fra annet utvalg å velge mellom 5. To frakker og du får full farge 6. Flat børste sikrer enkel påføring 7. En god mengde. Jeg tror jeg vil ta aldre for å fullføre dette selv om holdbarheten er på to år. 8. Attraktiv flaske.

Ulemper med ColorBar Nail Lacquer

1. Dyrt minst for meg fordi jeg ikke vil føle meg som å bruke mye spesielt på neglelakk. Jeg tror en pris mellom Rs 70-80 ville ha vært bedre egnet til den. 2. Kvaliteten er ikke så bra, og du får ikke salong som søknad. 3. Fargebetaling er ikke så bra. To strøk er må. 4. Andre frakk tar tid å tørke. 5. Butikken (Colorbar, velg citywalk, New Delhi) hvor jeg fikk disse, hadde ikke hele spekteret, og de var uvitende og ukjente om det da jeg fortalte dem. Jeg tror de tok meg tilfeldig eller trodde jeg var en idiot.:panne: 6. Ikke lett tilgjengelig landsomfattende

Endelig dom

Jeg vil heller bytte til Lotus herbals eller Revlon, men ikke colorbar igjen (til og med mindre jeg så en fristende og må ha skygge). SA er uvitende og gir et kaldt svar. Men ja, dette kommer ikke til å redusere kjærligheten til I-Glide blyanter. Jeg fortsetter å kjøpe den igjen og igjen.: Pompom:

Les også: Colorbar Nail Lacquer No 36 NOTD Colorbar Nail Lacquer Høst Rose NOTD Colorbar Nail Lacquer 67 Lilac Mist Colorbar neglelakkfjerner Colorbar Quick Finish Nail Lacquer Blushing Bride

Anbefalt: