Avon Anew Clinical Derma Full Facial Filling Serum Review

Innholdsfortegnelse:

Avon Anew Clinical Derma Full Facial Filling Serum Review
Avon Anew Clinical Derma Full Facial Filling Serum Review

Video: Avon Anew Clinical Derma Full Facial Filling Serum Review

Video: Avon Anew Clinical Derma Full Facial Filling Serum Review
Video: Anew Ultimate Night Repair Serum - YouTube 2023, Oktober
Anonim

Avon Anew Clinical Derma Full Facial Filling Serum Review

Heya IMBB-ITES !!!

Jeg kjøpte dette serumet når det var på tilbud. Jeg ga dette til moren min. Vanligvis er moren min ikke kremer og kremer, men jeg insisterte henne på å bruke denne. Denne er nylig lansert, og jeg ble ganske imponert over de høye kravene.:tommel opp:

Om produktet:

Serumflasken kommer i en hvit og grå rektangulær boks. Den kommer i en meget attraktiv gjennomsiktig pumpeflaske med en sølv metallisk hette både på toppen og bunnen. Pumpen har også en gjennomsiktig hette over den. Innholdet er veldig veldig attraktivt. Når det ses mot lys, utsender serumet en blåaktig glød. Det er noe gjennomsiktig med et annet gråblått serum i midten som ligner et spiralbånd.

Image
Image

Avon krav::kunngjøre:

Det er en brikke i boksen som har detaljene for hovedingrediensene skrevet på forskjellige språk. Avon hevder at det er injeksjonsfarget ansiktsfiller brukt av dermatolog, i et topisk påført serum.

• Dette ultrakonsentrerte lettvektsserumet er spesialdesignet med en unik helixformulering som inneholder en hyperturinsyre av dermatologkvalitet, et påvist injiserbart fyllstoff. • På bare tre dager begynner det å redusere utseendet på rynker for å gi huden et jevnere, yngre utseende. • Overtid gjør ansiktsfunksjonene dine mer konturerte, skulpturelle og oppløste.

Hvordan å bruke: Hver kveld glatt over renset ansikt og nakke. Hvis tingling oppstår, vent i 15 minutter etter rensing eller bruk mer sparsomt.

Image
Image

Prisfaktor: M.R.P. er Rs. 1100 for 30 ml. Men jeg kjøpte dette til en nedsatt pris på Rs.850.

Parfyme: Det har en søkt kjemisk lukt … kan egentlig ikke skille den fra.

Holdbarhet:2 år.

Min mors erfaring:

Dette serumet gir et lite oljeaktig utseende på applikasjonen. Men siden dette bare må brukes om natten, bryter denne oljeproblemet ikke så mye. Dessuten gir det en svært liten prikkende følelse på søknad ….esp. hvis man har tørr hud. Etter 3 dager så morens hud ut jevnere, men ikke lært som Avon hevdet. Men kanskje det vil skje med tiden. Fra nå av er moren bare glad i dette serumet fordi det gir huden en fin, myk glød selv om dagen er ute. Så damene ser etter et annet alternativ enn dermatiske fyllstoffer … bare prøv dette ut.: Ja:: thumbsup: Moren min kunne bare ikke takke meg nok for å gi henne dette produktet. 😀 😀 😀

Pros av Avon Anew Clinical Derma full ansiktsfylling serum:

1. Er effektiv for å gjøre huden lys og se mer raffinert og jevnere. 2. Ikke breakout (jeg prøvde å bruke dette selv i tre dager, men dette brøt meg ikke ut). 3. Bedre enn å få seg selv injisert. 4. Relativt billigere enn dermal fyllstoffer. 5. Irriterer ikke følsom hud.

Ulemper med Avon Anew Clinical Derma full ansiktsfylling Serum:

1. Prisen er litt på høyere side. 2. Kun tilgjengelig gjennom Avon-representanter. 3. Må bruke regelmessig og i lengre tid for de faktiske resultatene å vise. 4. Gjør huden ser fet ut. 5. Kun aktive ingredienser nevnt.

Min vurdering: 4/5 (en mindre for pris)

Vil jeg kjøpe igjen? Absolutt, bare venter på et tilbud.

Har du brukt Avon Anew Clinical Derma full ansiktsfyllingsserum? Vennligst rate i boksen under

Les også: Avon Glimmersticks Eye Liner Oriflame svensk spa sjø alger skjønnhetsbehandling Oriflame Time Reversing Instant Illuminating Serum Hjemmelaget Aloe Vera Anti Blemish Serum Avon Ageless Results Day Cream, Retroactive Youth Extending Cream Avon Naturals Violet & Lychee Shower Gel Avon Ageless Results Day Cream, Retroactive Youth Extending Cream

Anbefalt: