Maybelline Vannskinn Pure Lipstick RB21 Burgundy Review, Fargeprøver

Innholdsfortegnelse:

Maybelline Vannskinn Pure Lipstick RB21 Burgundy Review, Fargeprøver
Maybelline Vannskinn Pure Lipstick RB21 Burgundy Review, Fargeprøver

Video: Maybelline Vannskinn Pure Lipstick RB21 Burgundy Review, Fargeprøver

Video: Maybelline Vannskinn Pure Lipstick RB21 Burgundy Review, Fargeprøver
Video: LIP SWATCHES! My Maybelline Lipstick Color Sensational Collection - YouTube 2023, Oktober
Anonim

Maybelline Vannskinn Pure Lipstick RB21 Burgundy Review and Swatches

Hei IMBB søte,

Her er jeg tilbake med en annen anmeldelse på Maybelline Vannskinn Pure leppestift i skyggen RB21 (Burgund)

Faktisk på leppestiftet ble bare skyggenummeret RB21 nevnt. På Maybellines nettsted ble navnet bare nevnt?:). Jeg bestilte den fra 99labels.com hvor de har vist navnet som Burgundy. Det var slik jeg fant ut navnet på lippyen: toothygrin:.

La oss se hva Maybelline sier om deres Vannskinn Pure Lippies:

Hvorfor vil du elske det:

• Wet Shine i en klassisk leppestift. • Ny formel med kildevann for den ferskeste våte skinn og ren farge. • Frisk fuktighet for tørstige lepper! • 10 nydelig nyanser. Du kan sjekke ut fargeprøver av alle nyanser her.

Pris:

INR 230 for 3,9 g

Emballasje:

Det er et speil som sølvemballasje. Jeg likte hvordan Maybelline utformet deres emballasje forskjellig for forskjellige lippies. Trenger å holde saken ren ettersom den blir skitten med fingeravtrykk.

Image
Image

Skygge:

I røret ser det ut som en rødaktig maroon skygge. Viser seg å være en jordbærrød på søknad. Det gir en veldig blank overflate uten skimmer. Vannskinn leppestifter har ikke god farge lønn og er ikke byggbar. Jeg måtte sveipe, dra og sveipe for å få anstendig farge på pigmenterte leppene mine. Dette er en av de mørke nyanser i serien. Jeg tviler på om lysere nyanse ville til og med dukke opp på mine lepper: nababana:

Skyggen minnet meg også om Nivea-jordbærfruktskinnleppebalmen.

Venstre fløyte er en swipe og den høyre swatch er 4-5 swipes.
Venstre fløyte er en swipe og den høyre swatch er 4-5 swipes.
Image
Image

Tekstur:

Tekstur er så jevn; det vil glide som en drøm. Det er akkurat som å bruke en glans i form av leppestift. Det slags reduserer utseendet på leppe linjer som en leppe glans ville gjøre. Tro meg, du trenger ikke en leppebalsam under dette. Du kan til og med bruke det som en topplakk på annen lignende skygge leppestift for å få den glatte effekten.

Dette er fuktighetsgivende nok til det forblir på leppene. Reapplying ville ta vare på eventuelle tørkeproblemer for super tørre lepper.

Image
Image

Lukt og smak

I motsetning til Color Sensation og Moisture Extreme-serien fra Maybelline, har disse ingen lukt eller smak på den.

Oppholdsstyrke:

Her kommer den stygge sannheten. Disse forblir ikke på mine lepper for 1-2 timer selv uten å spise noe i mellom. Bare etterlater en svak flekk bak. Den glatte effekten forsvinner om lag 30 minutter. Må brukes på nytt ganske ofte for å opprettholde fargen og glanseffekten.

Pro er: 1. Gir saftige lepper. 2. Fuktes leppene veldig bra og tørker ikke ut. 3. Føler veldig lett på leppene

Ulemper: 1. Svært dårlig oppholdskraft. 2. Dette er ren leppestift og definitivt ikke for skjønnhetene på jakt etter mer ugjennomsiktig leppestift. (Ikke å bli nevnt som om de hevdes å ha ren finish)

Endelig dom: Disse er i utgangspunktet som en tonet leppebalsam med litt mer fargebetaling. Gals som elsker deilig lepper med ren farge ville elske disse. Dette ville være et godt valg for gals, som ikke har noe imot å bruke sine leppestifter ganske ofte.

Jeg personlig likte det og vil sjekke ut andre nyanser som ville dukke opp på min leppe: methinks:

Vurdering:

3/5 (-1 for å holde strøm og -1 for fargebetaling)

Håper dette var nyttig. Vi ses snart.

Les også: Maybelline Watershine Lipstick Review Maybelline Lip Gloss Water Shine Liquid Diamond Slims anmeldelse Maybelline Eye Studio Varig Drama Gel Eyeliner (Black) Review, Photos, Swatches Maybelline Dream Matte Mousse Foundation Review Colossal Volum 'Express Vanntett Mascara Review Maybelline Ultra Waterproof Liner og Lakme Insta Liner Review Ustoppelig Eyeliner Pencil Review Maybelline Eyestudio Levende og glatt linjeblyanter, farger, nyanser Colorplush Silk Eyeshadow i Safir Siren 20 - Gjennomgang, Fargepulver Fukt ekstreme leppestift karamellkrem anmeldelse Maybelline Hypercurl Volum 'Express Mascara (vanntett) gjennomgang SuperStay Lip Color Review Maybelline Makeup Remover Eye, Lip Review, Eksperiment Maybelline Watershine Pure Lipstick Photos, stikkord Color Sensational Lipstick Pink Petal Review, Photos and Swatches

Anbefalt: