Faces Cosmetics Mineral Blush Burnt Sienna Review

Innholdsfortegnelse:

Faces Cosmetics Mineral Blush Burnt Sienna Review
Faces Cosmetics Mineral Blush Burnt Sienna Review

Video: Faces Cosmetics Mineral Blush Burnt Sienna Review

Video: Faces Cosmetics Mineral Blush Burnt Sienna Review
Video: MAKEUP DECLUTTER 2023 // #3 Cheeks: blush, bronzer, highlighter & face palettes - YouTube 2023, Desember
Anonim

Face Blush Burnt Etterfølgende gjennomgang

Jeg var på utkikk etter en god ren ferskenfarge rødme.. når dette ble anbefalt av en venn.. navnet brent sienna minnet meg om det brune fargestoffet i vannfargepakning som ble brukt til maling. Men da jeg testet denne rødmen på telleren, var dette ikke brunaktig (heldigvis), men en fin fersken. 🙂

Image
Image

Hva selskapet sier:

* vitamin e og hyaluronsyre beriket, minimerer hudfeil. * Lang opphold, lett å blande fargeformel med kremaktig tekstur * Lanoin gratis.

Pris Rs. 299. For 8g

Min erfaring:

emballasje:

Den kommer i et blankt, svart, rundt omslag av plast. Det er svart og enkelt og om størrelsen på en marie kjeks. Hva er fint er at den har en anstendig størrelse speil inni. Så klumpete som jeg er, droppet jeg den en gang og rødmen brøt til biter inni. 😥 Det ble et pulveraktig rot.. og det øyeblikket jeg pleide å åpne det så mye av pulveret ville fly og dyping børsten ble vanskelig som det meste av rødmen.

Stykker ville falle ut av pannen. Så jeg har overført den i mitt annet Clinique plast badekar. Det er lettere å dyppe børsten i det, og nå bruker jeg denne rødmen i løs form 😛

Image
Image

Min rødme i biter og stykker 🙁

Image
Image

Overført i en annen beholder for enkel bruk.

Parfyme: Heldigvis er duften fri.. yipiee 😀

Farge:

Det er en varm ferskenfarge. det er en appelsinbasert fersken. Faktisk, de som har nyx krem rødme i oransje. Dette har det nøyaktige resultatet etter blanding. Som nyx oransje rødme ser også peachy på blanding.

Denne rødmen gir en hyggelig, varm flush i ansiktet mitt. Spesielt siden huden min har en tendens til å lene seg mot blek, bringer dette litt farge på ansiktet mitt. Men denne skyggen har også en tendens til å få en til å se litt tanned.. Derfor bruker jeg det noen ganger for myk konturering på sidene av nesen og underkjeven. Det tjener utmerket for det formålet, da det ikke ser ut til å være tydelig med denne rødmen, og likevel gir den en tenårig meeny liten mørkere tone hvor det er nødvendig på ansiktet.

For ikke å se teeny biter solbrent bruker jeg for det meste denne fersken rødmen når jeg har ferskenfarget klær eller lippie. Peachy-klærne reflekterer godt på huden min og balanserer den ut, for å gi meg sunne fersken og krem god glød. tekstur og pigmentering:

Det er en matt rødme. Tekstur er ikke åpenbart myk, men ganske glatt.

Det er ikke høyt pigmentert, men det er heller ikke dårlig i pigmentering. Det er ganske mye byggbart. Det er litt av mitt foretrukne nivå av pigmentering som jeg aldri har lyst til å gå overbord med denne rødmen.. og sakte bygge videre mens du blander godt. på det notatet. Dette ville være en fantastisk rødme for nybegynnere eller folk som er redd for å ha rødme.

Stå i kraft: Å holde strøm på meg er ganske anstendig, omtrent tre eller maksimalt fire timer. Men det er bra med meg.. som de fleste rødmer varer bare så lenge på meg.

Image
Image

I naturlig lys

Image
Image

Med blits

Fargeprøver: topp-fargede som det er; bunnblandet litt
Fargeprøver: topp-fargede som det er; bunnblandet litt

Pros:

• En av de svært få ferskenblush nyanser. • Matte (personlig preferanse) • Glatt tekstur, lett blandbar • Byggbar pigmentering. Lett å ikke gå over bord og ville tjene utmerket for nybegynnere • Jeg bruker den til myk konturering. • Leveres med et stort fint rundspeil • Prislapp faller i rimelig utvalg. 🙂 Ulemper: • Vanlig oransje, ferskenblusser har en tendens til å gi et litt mørkere blikk mot huden rundt resten av ansiktet. Hvilke mange kan ikke like. Derfor må du koordinere denne rødmen godt med din lippie og klær. Ingen andre con

Siste tanker: Det er en fin matte rødme. Og de som ser etter ferskenbørster, ser ikke lenger. Det er faktisk en fin skygge appelsinbasert fersken, men den er ikke for sterkt på oransje, men er ganske myk, noe som gir en fin varm glød til ansiktet.

Ville jeg anbefale det til andre? Ja

Ville jeg kjøpe den igjen? Yhvis dette og min nyx krem rødme oransje komme over 😀

Min vurdering:4,5 på 5

Les også: Ansikter Kosmetikk Kajal Ansikter Kosmetikk Smokey Eye Palette Review, Fargeprøver, EOTD Ansikter Kosmetikk India Lip Gloss Faces Minerals Eye Shine Trio Beechwood 01 Anmeldelse Revlon ColorStay Mineral Blush Slik løser du en Brokenblush: Spør IMBB Revlon ColorStay MineralBlush

Anbefalt: