Maxfactor Lipfinity 3D Maxwear Lipcolor i Mauve Sequence, Review og Swatch

Innholdsfortegnelse:

Maxfactor Lipfinity 3D Maxwear Lipcolor i Mauve Sequence, Review og Swatch
Maxfactor Lipfinity 3D Maxwear Lipcolor i Mauve Sequence, Review og Swatch

Video: Maxfactor Lipfinity 3D Maxwear Lipcolor i Mauve Sequence, Review og Swatch

Video: Maxfactor Lipfinity 3D Maxwear Lipcolor i Mauve Sequence, Review og Swatch
Video: Long Lasting Natural Shade Lipstick Colours | Max Factor Lipfinity - YouTube 2023, Desember
Anonim

Maxfactor Lipfinity 3D Maxwear Lipcolor i Mauve Sequence

Produktkrav: Langvarig multi-dimensjonal glans. Bli strålende. Ny Color & Gloss er neste generasjon av leppefarge; med baksiden av de beste catwalk make-up artistene, leverer den mest effektive glansene dine lepper vil oppleve! Den kunnskapsrike kombinasjonen av rike fargebasebelegg og flerdimensjonal glanset topplakk jobber sammen for å skape en fantastisk 3D-høydepunkt og lavlys-effekt. Det er ikke nødvendig å bekymre deg for fargefading eller å miste dens dybde, da resultatene varer i opptil 10 timer.

ingredienser: Vet ikke. Jeg fant dem ikke hvor som helst.
ingredienser: Vet ikke. Jeg fant dem ikke hvor som helst.

Pris: Rs. 670. Jeg betalte Rs. 670 som jeg fikk det fra utlandet, men jeg tror noen nettsider i India selger den for Rs. 390.

Min anmeldelse: Som jeg gir deg min ta på dette produktet, er jeg så forvirret med hva jeg skal skrive. For å gi et ærlig bilde av produktet, vil jeg fortelle deg som det er - slik jeg følte at produktet fungerer. Jeg fikk dette produktet uten å lese noen anmeldelser og dermed visste jeg ingenting om det. Bare det Max Factpr er et merke. Dagen jeg først søkte det var det fryktelig!

Image
Image

Så snart jeg brukte fargen, tørket den straks ut og slo meg inn i finlinjene. Jeg søkte litt mer for å lage et glatt lag og toppet det med en glans. Det så fint om en stund, men etter en stund ble det flakket og jeg kunne se flak over og det var en helt stor katastrofe. Jeg lurched meg selv for unnecesasrily å bruke penger og sløse det og deretter begynte å tenke måter å selge den av eller gi den bort til en venn. Men på en eller annen måte tenkte jeg på pengene jeg brukte på det, og bestemte meg for å få det til å fungere.

Neste dag eksfolierte jeg leppene mine og la på en leppebalm. Jeg brukte til og med et tynt lag revlon kremaktig leppestift som jeg har. Det ga en umiddelbar glatthet til mine lepper og fylte mine lepper. Da brukte jeg Maxfactor-leppefarge og tok det på leppene. Jeg la det tørke i noen minutter og deretter påført et lag med leppelys over det. Det fungerte, bare litt skjønt.  Selv om det ble flakket og tørket av og jeg kunne legge merke til flakene, men jeg er glad for at hele flasken ikke vil kaste bort. Fargen var der på leppene i ca 6 timer, selv med et fullt måltid og flere snacks. Og så brukte jeg om en skje full av rensende melk for å gni den bort!

Her er en fargeprøve av leppefarge.

Image
Image

Her er det med leppeglans.

Image
Image

Her er fargene på Lips Med Lip Color

Image
Image

Med Lip Gloss

Image
Image

Pros fra Maxfactor Lipfinity 3D Maxwear Lipcolor

• Leppefarge og glans i en flaske • Fin, pigmentert farge • Steder lenge i 8 timer • Glans er mye bedre enn fargen

Ulemper med Maxfactor Lipfinity 3D Maxwear Lipcolor

• En stor NO for tørre lepper • Får tørr og flakket • Går ikke av lett. Man må bruke mye rengjøringsmelk for å gni den av

Vil jeg tilbakekjøp det? NEI. Samlet vurdering. 2.5 / 5. Jeg ønsket å gi 0, men siden jeg liker glansen har jeg gitt den halvparten av de totale stjernene. Men kanskje produktet fungerer bra for kvinner som har glatte lepper.

Maxfaktor Lipfinity Lip Tint MaxFactor Lipfinity Lip Farge nesten Almond Maxfactor Lipfinity Lip Color & Gloss Bobbi Brown Creamy Lip Farge Rose Brown Maybelline Forever Metallics Metal Shine Lip Color Pencil

Anbefalt: