L'Occitane Exfoliating Rice Powder Review

Innholdsfortegnelse:

L'Occitane Exfoliating Rice Powder Review
L'Occitane Exfoliating Rice Powder Review

Video: L'Occitane Exfoliating Rice Powder Review

Video: L'Occitane Exfoliating Rice Powder Review
Video: How I Reduced My Hair Fall & Got New Hair Growth - YouTube 2023, Desember
Anonim

L'Occitane eksfolierende rispulver

Image
Image

Hei folkens, Jeg skal gjennomgå mitt nåværende ansiktsskrubbe / exfoliator i dag. Jeg har brukt St Ives aprikoskrubb i årevis nå, så etter å ha fullført mitt siste rør ønsket jeg å lete etter et annet produkt. Også, etter langvarig bruk, følte jeg også at St Ives skrubbe var litt hard, kanskje på grunn av de grove granulatene. Jeg er en diehard fan av L'Occitane, så automatisk jeg ønsket å finne ut om de hadde noen gode ansiktskruber før du sjekket ut andre merker.'Occitane har ikke et bredt spekter av ansiktsskrubb, de hadde bare en håndfull. Ut av dem valgte jeg Exfoliating rispulveret fra Røde ris-serien. En av mine venner bruker produkter fra røde risområdet og hadde ganske gode anmeldelser på dem. Jeg har også brukt mattende røde ris lotion sachets som jeg fikk som prøver og de var ganske bra. Også fordi jeg kjøpte dette i juletid var det 15% avslag. Skrubbingen var i pulverform, og jeg var nysgjerrig på hvordan det virket. SA ga en demonstrasjon, så snart pulveret kom i kontakt med vann; det kom til en pasta som skrubbe.

Pris AUD 32,95

Pakkestørrelse 30g

ingredienser

Image
Image

Nøkkelbestanddel Oryza Sativa - Risskrogspulver

Produktbeskrivelse og krav Disse polering flakene omdannes til en exfoliating krem når kombinert med vann eller toner som Purifying Rice Toner. Infused med rød ris eliminerer L'Occitane Exfoliating Rice Powder overskytende sebum, urenheter og døde hudceller som kan tette porene. Ideell for kombinasjon og fet hudtyper som skrubber regelmessig og har en tendens til hyperkeratinisering (fortykkelse av epidermis). Ikke-komedogen og ikke-acnegenisk.

Image
Image

Min erfaring med L'Occitane Exfoliating rispulver

Dette er virkelig et bemerkelsesverdig og unikt produkt, en av et slag, vil jeg si. Det ser ut som fint rispulver når du tar det på håndflatene dine. Jeg ville da våt ansiktet mitt og nakken, og påfør dette pulveret på ansiktet mitt. Pulveret blir så til en krem som tekstur med svært små granuler. Derfra skal den brukes som en vanlig ansiktsskrubbe. Etter massasje av ansikt og nakke, må den vaskes av. Jeg har hørt at "Dermalogica" har et lignende produkt som kalles daglig mikrofoliant. Emballasjen er ganske forskjellig fra andre L'Occitane-produkter. Den kommer i en plastbeholder, som ser ut som en resirkulerbar beholder. Den har en plastskive på toppen, akkurat som ansiktspulverbeholdere. Skiven kan vendes for å avsløre en stor åpning (For å ta ut store mengder), få små åpninger og å lukke den av.

Image
Image

Selve produktet er av hvitfarge, og er et litt grovt pulver. Jeg vil gjerne understreke "litt grov" her, fordi i forhold til andre skrubber jeg har brukt tidligere, har dette fine granulater. Dette produktet har en lett duft, som ikke påminner meg om noe, bare enkelt og behagelig. Siden jeg har brukt St Ives aprikoskrubb i fortiden, som jeg fant ganske grovt på huden min, men dette produktet kun tilbyr relativt lett peeling. Hud føles ikke tørr eller uttørket i det hele tatt etter å ha brukt rispulveret, men du vil heller ikke få den rene rene følelsen. Denne skrubben kan brukes oftere, selv daglig, hvis du har oljeaktig / kombinasjonshud, og denne skrubbingen vil ikke overstyre den eksfolierende delen. Kan være mer egnet for personer med sensitiv hud som ikke kan bruke andre grove skrubber. (Silly jeg tenkte faktisk på å prøve fint rispulver fra kjøkkenet mitt - det skulle fungere på samme måte, ikke sant? Har ikke prøvd det selv, hvis vi kan bruke besan på ansiktet vårt, hvorfor kan vi ikke bruke ris pulver )

Fordeler av L'Occitane Exfoliating rispulver

• Gir svært myk peeling og kan brukes regelmessig. • Tørker ikke eller irriterer huden • Selve produktet er unikt, det er en pulverform som blir til krem når vann rører det. • Dette produktet har en svak mattende effekt, etter at jeg har tørket olje / kombinert hud med dette produktet, føles huden mykt i minst noen timer.

Ulemper med L'Occitane Exfoliating rispulver

• Ekstremt kostbar for kun 30g, begrunner produktets ytelse ikke prisen. • Peeling er veldig forsiktig, og kan ikke være egnet for moden hud, da det ikke vil gi eksfoliering moden hud krever.

IMBB Rating 3.75/5

Jeg gir bare 3,75 fordi selv om det er et anstendig produkt, er prisen ikke begrunnet, kan det være mulig å finne andre scrubs som vil gjøre den samme jobben til en lavere pris eller i det minste tilby mer mengde. Jeg ville ikke kjøpe igjen dette etter at jeg har fullført det.

Oryspa Rice Bran Meditation Balm Cyleina risbran såpe Palladio-rispapiroljeabsorberende blærvæv MAC Ricepaper Eyeshadow L'Occitane Almond Delicious Paste L'Occitane Shea Fabulous Serum L'Occitane Repairing Conditioner Tørt og skadet hår L'Occitane Vert Au Jasmin Solid Parfyme L'Occitane Almond dusjolje

Anbefalt: