Suave Dry Shampoo Spray Review

Innholdsfortegnelse:

Suave Dry Shampoo Spray Review
Suave Dry Shampoo Spray Review

Video: Suave Dry Shampoo Spray Review

Video: Suave Dry Shampoo Spray Review
Video: First Impressions: Suave Professionals Dry Shampoo Spray - YouTube 2023, Desember
Anonim

Suave PROFESSIONALS tørr shampoo spray anmeldelse

Hei jenter,

I dag vil jeg gjennomgå en av de beste hårprodukter fra Unilever som jeg kom over ved en tilfeldighet, og som oppfylt min største drøm om å ha et godt, ikke-fet, håndterbart hår når som helst hvor som helst i løpet av få minutter.

Image
Image

Produktbeskrivelse sett på nettsiden:

Denne tørr shampoosprayen, med mineral ler og silkepulver, oppfrisker håret for å forhindre en fettete følelse mellom vasker. Den dobbelte fordelsformelen hjelper også med å re-style håret ved å legge til heis og tekstur.

Stylist Anbefaling (Veibeskrivelse):

Rist kan godt. Hold 8-10 tommer fra håret. Spray direkte på oljeaktige røtter. Bruk varme fra håndflaten til å gni i overflødig pulver. For oljepåfrosset hår, påfør på første dagen håret vasket for å gi ekstra volum og tekstur så vel som å absorbere olje hele dagen.
Rist kan godt. Hold 8-10 tommer fra håret. Spray direkte på oljeaktige røtter. Bruk varme fra håndflaten til å gni i overflødig pulver. For oljepåfrosset hår, påfør på første dagen håret vasket for å gi ekstra volum og tekstur så vel som å absorbere olje hele dagen.

For best mulig risteprodukt under påføring. Hvis dispenser tømmer, skyll det i varmt vann.

For ekstra skinn og mykhet mellom vasker, bruk med Suave Professionals Dry Conditioner.

ingredienser: Isobutan, Propan, SD Alkohol 40-B (Alkohol Denat.), Stivelse Alkylen Octenylsuksinat, Butan, Duft (Parfume), Isopropylmyristat, Silika, Kaolin, Silkaminosyrer.

Pris: $ 3 for 5oz (142 gm)

Image
Image

Jeg tar på Suave PROFESSIONALS tørr shampoo spray:

Jeg hadde alltid ønsket en løsning for oljete klissete hår som plager meg mellom håret mitt, vasker. Så jeg ble fascinert da jeg så denne tørr shampoo spray i hår styling produkter midtgangen. Jeg går gjennom fasen med å kaste all forsiktighet i luften og prøve nye produkter som interesserer meg. Da jeg brukte produktet i henhold til instruksjonene gitt, la jeg merke til at det i stor grad reduserte oljeproduksjonen, og det var ikke noe klistret igjen. Jeg elsket det umiddelbart. Det ga også illusjonen om tykt hår og volum til mitt vanlige rette hår. Hvis du holder sprayen nært rettet, vil håret ditt være fullt av et tynt ark med hvitt pulver (sjampoen) og du vil se hårene kle seg sammen i en tørr gjeng. En rask kaming fjerner den og hjelper tørr sjampoen å bli absorbert av håret.

Image
Image

Når jeg gjør varm oljebehandling på hår, søker jeg denne tørre sjampoen etter et hårvask med en vanlig sjampo. Det fjerner overskytende olje som normal sjampo ikke klarer å gjøre. Etter bruk av tørr sjampo, kan neste hårvask gjøres med eller uten vanlig sjampo. Den tørre sjampoen vasker forsiktig (ikke så merkbar) med bare vann. Jeg så på tegn på hårfall eller ekstra tørt eller sprøtt hår eller splitte ender eller flass, og det er jeg glad for å si at etter 3 måneders kontinuerlig bruk på hver annen dag fant jeg ikke noen av disse. Det forbedrer ikke volumet ved å vokse flere hår, men gir inntrykk av tykt, fullt hår. Jeg la også merke til at en liten mengde av det også kan bidra til å tørke det våte, klare håret raskt, hvis du har det travelt. Det gir meg mer tid til å konsentrere meg om ansikts sminke, da det reduserer den tid og krefter som trengs for å få håret til å se ut og føles godt. Selv om jeg elsker dette produktet veldig mye, bruker jeg det med forsiktighet. Etter å ha brukt en liten mengde, kammer jeg håret godt og ser om jeg trenger mer. Hvis det fortsatt er litt oiliness, søker jeg en annen runde, og jeg fullfører kammen min.

Samlet jeg elsker dette produktet så mye og synes det er veldig nyttig at jeg planlegger å holde sikkerhetskopier av det og vil ta det meste av det for mine søstre når jeg besøker India !!!

Parfyme:

Den har en mild behagelig citrus-bær blandet lukt. Spor av det duft kan luktes på hår timer etter påføring. emballasje:

Den kommer i en boks som ligner deodorant spray bokser. Det er lett å bære og bruker ikke mye plass, noe som gjør det enkelt å bruke på farten.

Pros av Suave PROFESSIONALS tørr shampoo spray:

  • Absorberer overflødig olje fra håret.
  • Kommer veldig praktisk når det er travelt.
  • Lett å bruke.
  • Gir illusjonen om volum til hår.
  • Tørker ikke håret eller gjør det sprøtt.
  • Ikke forårsaker hårfall eller splitte ender.
  • Ikke forårsaker flass, eller kløende hodebunn.

Cons of Suave PROFESSIONALS tørr sjampo spray: • Manglende tilgjengelighet i India.

Vurdering: 5/5!!!

Vil jeg kjøpe Suave PROFESSIONALS tørr shampoo spray? Jeg er allerede inne til min tredje flaske 🙂

Anbefaler jeg Suave PROFESSIONALS tørr shampoo spray? Ja, definitivt.

Pond's White Beauty Naturals Day Cream Bare Naturals Emu Oil Plus Nyle Naturals Hair Fall Defence Shampoo Garnier Skin Naturals Nourishing Cold Cream Garnier Skin Naturals Essentials beroligende toner Nivea Fruity Shine Pomegranate Tonet Lip Balm Lotus Herbals Pomegranate & Plum Energizing Skin Polisher Etude House Granateple Mask Fab India Aloe Vera Protein Conditioner Biotique Bio Watercress Frisk nærende Conditioner L'Oreal Total Repair 5 Shampoo og Conditioner Suave Naturals Pomegranate Splash Conditioner Review

Anbefalt: