Revlon Moisture Stay Lip Color-24 Rosy

Innholdsfortegnelse:

Revlon Moisture Stay Lip Color-24 Rosy
Revlon Moisture Stay Lip Color-24 Rosy

Video: Revlon Moisture Stay Lip Color-24 Rosy

Video: Revlon Moisture Stay Lip Color-24 Rosy
Video: REVLON COLORSTAY SATIN INK LIQUID LIPSTICK PREVIEW #shorts - YouTube 2023, September
Anonim

Revlon Moisture Stay Lip Color-24 Rosy

Hei IMBB,

Dag etter dag blir det kaldere og jeg håper dere alle har det bra. I dag skal jeg gjennomgå min Revlon fuktighet holde leppe farge. Jeg liker naturlige rosa utseende lepper og denne skyggen av Revlon har virkelig langvarig farge, og jeg hadde kjøpt det lenge siden da jeg hadde gått til Bangalore med min fetter.

Image
Image

Produktbeskrivelse:

• Lang slitasjefarge som hjelper leppene til å holde seg myk og glatt. • Vitaminberiget formel som nærer, helbreder tørre, sprukne lepper. • Menthol gir en kjøleeffekt til glatte lepper. • Fuktighet forblir selv etter at du har tatt fargen av.

Image
Image

Pris:-

Det kostet Rs. 550 på den tiden og nå er det Rs. 710.

Dette er min andre rosa leppestift, og den første jeg hadde var av Elle 18, som jeg egentlig ikke likte det, etter at jeg hadde på seg det for en gang, pleide det å slå seg ned i fine linjer på mine lepper, derfor hatet jeg det  og jeg måtte gjenta det hver 3. time. Så kastet jeg det bort og begynte å lete etter noe annet godt merke. Et år og noen måneder tilbake, hadde jeg gått til Bangalore for bryllupshopping med min kusine, så jeg kjøpte denne fra Garuda kjøpesenter. Jeg så denne gyldne kaken og jeg plukket en, og da jeg så denne herlige rosa rosa som farge, prøvde jeg det på meg og jeg likte måten den så ut, så jeg kjøpte den.

Image
Image

Leppestift nyanse: -

Det var rundt fire nyanser den tiden fra dette området. Jeg liker denne rosa rosa farge så mye at jeg har brukt det forsiktig da denne nyansen ikke lenger er tilgjengelig på markedet, var noen. Det kan brukes med noe antrekk du har. Som produktbeskrivelsen sier, varer det lenge på meg rundt 6 timer i det minste og holder leppene myke og fuktige. Den har en kremaktig tekstur, og den har mentol i den som det gir en avkjølende effekt og har en hyggelig liten tingle som gir mine lepper litt av et løft som er fint. Som du kan se på bildet, er leppestift litt glanset, men glansene går av etter noen timer, og det ser matt ut. En ting jeg dint så mye er mengden er kun 1,7 g som er mindre sammenlignet med prisen.

Image
Image

Fordeler med Revlon fuktighet blir leppefarge i 24 Rosy: -

• Lett tilgjengelig. • varer lenge nok • Godt pigmentert. • Komfortabelt å ha på hele dagen. • Holder leppene myke og fuktige.

Cons of Revlon Moisture Stay Lip Farge 24 Rosy: -

• Antall er kun 1,7 g (mindre enn i forhold til andre merker av leppestift). • Dyrt som bare 1,7g. • Blir ikke blank for lenge.

Image
Image

Ville jeg tilbakekjøpe Revlon Moisture Stay Lip Color 24 Rosy?

Nei, det er kostbart, og jeg vil også prøve noen andre merker.

Vil jeg anbefale Revlon Moisture Stay Lip Color 24 Rosy?

Nei, for 1,7grams prisen er for høy, men forlater det er bra å ha denne leppestiften.

IMBB Rating: -

4/5.

Alt i alt:-

Det er en veldig fin leppestift. Det eneste jeg ikke er greit med er mengden og prisen. Jeg håper du likte min anmeldelse på dette, hvis du har brukt denne leppestiften, gi meg beskjed om ditt synspunkt.

Revlon Moisture Stay Lipstick I 29 Crimson Revlon Moisture Stay Lip Farge i Pink Sunset Review Revlon Moisture Stay Lip Color Nutty Revlon MoistureStay Lipcolor Strawberry 52 Revlon Moisture Stay Lip Fargevinne Maybelline Forever Metallics Metal Shine Lip Color Pencil Oriflame Hold Glam Lip Color Revlon Renewist Lipcolor Lush Peony Revlon Colorstay Overtime LipColor-bilder, fargeprøver Elle 18 Color Pops Lipstick: Rosy Blush Review Vaselin Lip Care Rosy Glow-Strawberry Frost Review Revlon Colorburst Lipstick Rosy Nude Review, Bilder, Swatch

Anbefalt: