Fogg Fragrant Body Spray for kvinner i Delicious Review

Innholdsfortegnelse:

Fogg Fragrant Body Spray for kvinner i Delicious Review
Fogg Fragrant Body Spray for kvinner i Delicious Review
Anonim

Fogg Fragrant Body Spray for kvinner i Delicious Review

Hei alle sammen,

I dag vurderer jeg en veldig fin kroppssprøyte fra Fogg for kvinner. Jeg bruker vanligvis spinnene fra Spinz, Dove, Eva, men denne gangen, for en forandring, kjøpte jeg Fogg fordi det hevder å ha ingen gass, men parfymert væske som gir 800 sprøyter!

Image
Image

Produktbeskrivelse:

Ingen produktbeskrivelse, men jeg fant denne beskrivelsen online, vennligst les videre på:

Den lyse og brusende kvinne tilbringer sine dager fladrende rundt å spre glede med smil og sprinkler av piksstøv. Den søte og følsomme naturen bryter komfortabelt den sensuelle kvinnen under. En spritz av Fogg Delicious Deo Spray, og hun overgår de latterlige stereotypene til god jente og dårlig jente ved å være en kvinne. Hun elsker å spasere inn i balkongen og se ømt på hennes potteplanter like mye som hun elsker å handle med sine kjærester. Hun kan snakke om flere timer fra alt fra politikk til mote. Bryter normen for arketypiske tegn, hun oppsluker i hvert paradoks og hver oxymoron som definerer hvem hun er. Når dagen har nettopp begynt, og hennes boblende natur er i sin tone, sprayser hun på denne anti-perspirant deo sprayen og holder den intakt for resten av dagen. Hennes gjennomsnittlige dag involverer så mye mer som hun skynder om å løpe ærend, henter en venns klesvask og gjør fortsatt avtalen på salongen. Gjennom denne kjedelige dagen holder den hyggelige og langvarige duften av Fogg Delicious sitt firma. Det ser bra ut som hun tar den ut av vesken hennes med en blank fuchsia-flaske og en sterk hvithette. Når du er nede i dumper og trenger litt av et ego boost, er alt du trenger for å nå ut for litt Fogg Delicious.

Pris:

Rs. 180 for 120 ml, tilgjengelig på rabatter online.

Viktige ingredienser:

Etylalkohol, parfyme, DEP, propylenglykol, triclosan, alkohol (95% v / v) innhold: 89,05% vekt / vekt, inneholder 1% vekt / vekt dietylftalat.

Image
Image

Jeg tar på Fogg Fragrant Body Spray For Women in Delicious:

Duften er veldig søt. Da jeg først prøvde, luktet det som Johnson og Johnson, babypudder. Jeg liker duften skjønt. Ikke for overveldende, ikke for søt, bare lett og frisk. Dette ville passe både sommer og vinter. Jeg hadde kjøpt dette i august, og jeg har fortsatt mye av produktet igjen. Flasken viser en skala fra 0 til 800 sprøyter, men ikke til bruk, fordi flasken er ugjennomsiktig, og du kan ikke se hvor mye av produktet som er igjen inni. Det lever opp til kravet om å være en parfymert væske. For meg er 2 til 3 sprøyter nok for dagen, og duften forblir på meg i nesten en hel dag. Om natten kan jeg svak lukten av duften. Jeg tror at oppholdskraften i en hvilken som helst duft avhenger av kroppstypen, dvs. over fet hud, duften dør mer enn over tørr hud. Jeg hadde brukt Fa deodoranter, men duften slitt av i noen timer hvor som Spinz Exotica bodde i en hel dag. Om vinteren kan jeg til og med lukte deo i klærne mine den andre dagen! Fogg skuffet meg ikke i det hele tatt. Duften er virkelig yummy og søt og en perfekt humørløfter for meg.

Image
Image

Fordeler med Fogg Fragrant Body Spray For Women In Delicious:

  • Forfriskende søt blomsterduft.
  • Duften er ikke motbydelig eller over toppen.
  • Lukter ikke som romspray.
  • Stikker ikke.
  • Prisen er rimelig, da den varer mye lenger enn andre deodoranter.
  • Lekkert humørløfter.
  • Lingers på kroppen i ganske lang tid.

Ulemper med Fogg Fragrant Body Spray For Women In Delicious:

  • Inneholder alkohol.
  • Inneholder ptalater.

Vil jeg tilbakekjøp Fogg Fragrant Body Spray For Women In Delicious?

Ja og andre varianter også.

Anbefaler jeg Fogg Fragrant Body Spray For Women In Delicious?

Ja, det er en fin, langvarig deodorant og viktigst, et perfekt humørløfter for meg.

IMBB Rating:

4/5.

Håper denne anmeldelsen vil være nyttig, hold glødende jenter!

Forest Essentials Duftende Dusting Powder Fabindia Rose duftende og mild badestang Reebok Reefresh Deodorant Body Spray Adidas Pure Game Deo Body Spray Spinz Perfumed Deo Bodyspray-Hypnotty Yardley London English Rose Forfriskende Deodorant Body Spray Yardley London Lace Satin Perfumed Deodorant Body Spray Fantasia parfyme for kvinner av Fendi Burberry Sport for Women Ikke vær Delicious Parfyme L'Occitane Almond Delicious Paste

Anbefalt: