10 måter å se attraktive øyeblikkelig ut

10 måter å se attraktive øyeblikkelig ut
10 måter å se attraktive øyeblikkelig ut

Video: 10 måter å se attraktive øyeblikkelig ut

Video: 10 måter å se attraktive øyeblikkelig ut
Video: Are we in control of our decisions? | Dan Ariely - YouTube 2023, Desember
Anonim

Hei alle sammen,

De fleste av oss får ikke sjansen til å gjøre fulldekning sminke daglig, og det trenger vi heller ikke. Men til tider kommer overraskelser opp og i disse tider må du gjøre deg klar i en jiffy! I dette innlegget vil jeg fortelle deg om 10 måter å se attraktivt øyeblikkelig ut. Du kan gjøre dette selv når du bærer minimale produkter i posen. Legg merke til disse tipsene, du kan takke oss senere 😛

Image
Image

1. Pensel browseren: Ikke kast tørket opp eller brukt mascara rør, faktisk, lagre applikatorstaven. Du kan bære staven i vesken din og pusse dine penner når du trenger å gjøre deg klar raskt. Børste brynene får dem til en form og gir en god definisjon til ansiktet. Når du ikke har tid til å fylle inn brynene, børstes det et fantastisk alternativ.

2. Bruk en hvit kajal: Du vil kanskje at øynene dine skal se store og lyse ut etter en lang og anstrengende dag. Å bruke en hvit eller kremfarget liner på vannlinjen er en fin måte å gjøre det på. Slike linjer gjør øynene åpne og attraktive.

3. Tørr sjampo: Hold en liten flaske tørr sjampo i din hverdagspose. Sjampoen bidrar til å gi håret et løft og volum. Det gir deg hoppende hår umiddelbart, og det gir deg definitivt en glamfaktor.

4. Endre Hair Parting: Her er en annen ting du kan gjøre med håret ditt. Å endre håret skiller seg, gir det en ny stil. Det gir ny definisjon til ansiktet og endrer helt ditt utseende.

5. Rød leppestift: Når alt mislykkes, gjør de røde leppestiftene den magiske. Bær alltid din favoritt røde leppestift i vesken din. Velg riktig undertone, og det vil gjøre magien på deg. En rød leppestift lyser opp ansiktet og gjemmer alle ufullkommenhetene. Når du ikke har tid til å skjule akne arrene og mørke under øynene, kommer denne til å redde.

Image
Image

6. kajal: En indisk kvinne kan se attraktiv med bare kajal på øynene. Du kan bruke kajal på lash linjen, i vannlinjen og til og med for å stramme øyet. Du kan til og med bruke fargede liners. Påføring av kajal på øvre lash-linjen og flekker med ringfingeren er en fantastisk måte å få mystisk, røykfylt øye på i et minutt.

7. Vaseline Glow: Rati Vaseline glød kan definitivt spare dagen din når som helst. Bær en liten pott med vaselin i posen. Bruk den til å markere kinn og nese når du vil ha en attraktiv glød. Det ser naturlig ut og høydepunktet forbedrer din naturlige skjønnhet perfekt.

Image
Image

8. Argan olje: Bær en liten lotionflaske i posen og bland litt arganolje i den. Arbeid i et AC-miljø for lenge kan gjøre huden din tørr og kjedelig. Påføring av lotionen gjenoppretter fuktigheten og gir den en glød.

9. accessorize: Ofte får vi ikke tid til å kle seg når de har det travelt. Attraktivt tilbehør kan være til stor hjelp på disse tider. Prøv å holde et utsagnsstykke i vesken din. En ring eller en ørering er lettere å bære. Prøv noe design eller farge som er allsidig og kan styles med alt du har på deg.

10. Smil: Vel, dette er den siste og viktigste tingen å gjøre. Dagen din kan være trettende og frustrerende, men når du gjør deg klar, prøv å ikke være dyster. Et sikkert smil kan være den beste concealer for alle dine feil. Hold åndene høye og den positive auraen får deg til å se attraktiv ut, uansett hva du har på deg.

10 måter å se slankere ut i en kjole 10 enkle måter å se forfrisket og vakkert hver morgen 10 Raske og uanstrengt måter å se Glamorøse ut 10 måter å se yngre enn du egentlig er 10 Utrolig enkle måter å gjøre deg selv mer attraktiv 5 sminke tips å se attraktive i bilder 5 beste produktene for å få kjendis-lignende glød umiddelbart 7 effektive måter å se bedre øyeblikkelig ut Hjemmelaget Face Pack for øyeblikkelig lys og glødende hud

Anbefalt: