Cinthol's Germ Protection Intense Dusj Gel - Anmeldelse

Innholdsfortegnelse:

Cinthol's Germ Protection Intense Dusj Gel - Anmeldelse
Cinthol's Germ Protection Intense Dusj Gel - Anmeldelse

Video: Cinthol's Germ Protection Intense Dusj Gel - Anmeldelse

Video: Cinthol's Germ Protection Intense Dusj Gel - Anmeldelse
Video: WHO: Making injections safe, we all have a part to play - YouTube 2023, Desember
Anonim

Cinthol's Germ Protection Intense Shower Gel

Hei jenter!

Dagens gjennomgang handler om en ting du bruker daglig, og som kan forandre dagen din, ja … en dusjgel !! Å bruke en god dusjgel om morgenen sikrer at du forblir frisk hele dagen, og det sørger også for at du får kontinuerlig tilførsel av glade hormoner gjennom dagen. For meg kan en dusjgel lage eller knuse dagen min. Tidligere pleide jeg å elske Palmolives termiske spa knuste kokosnøtt kroppsvask som jeg elsket absolutt. Det var også en fantastisk skrubbe for kroppen. Etter å ha brukt 3 av dem ble jeg kjedelig og byttet til produktet jeg skal gjennomgå i dag. Det er Cinthols Germ Protection Intense Shower Gel. La oss se hvordan denne dusjgelen gikk.

Image
Image

Produkt:

Cinthol's Germ Protection Intense Shower Gel.

Pris:

Rs. 150

Mengde:

200 ml

Hva selskapet sier:

Nyt en forfriskende badeopplevelse etter din tunge tidsplan med denne Intense Shower Gel fra skjønnhetshuset Cinthol. Denne dusjen er ideell for bruk av både menn og kvinner, og er designet for å gi deg et rolig og avslappet sinn. Denne Cinthol Intense Shower Gel gir huden din full beskyttelse mot bakteriene. Det hjelper huden din kampen mot disse bakteriene som er ansvarlig for dårlig kropps lukt. Bruke denne dusjgelen gir huden din kroppslig luktbeskyttelse, slik at du føler deg oppdatert og energisk i løpet av dagen. Denne dusjgelen injiserer en subtile hint av friskhet og energi til dine sanser med sin rike formel.

Image
Image

emballasje:

Den kommer i en stilig svart flaske som er en buet rektangel i form (jeg høres så dumt).

Min erfaring med Cinthol's Germ Protection Intense Shower Gel:

Det er en helt forfriskende dusjgel. Dusjgelen er gjennomsiktig og har en musky forfriskende, ren duft. Hovedproblemet med meg er at jeg trenger noe for å vekke meg opp i dusjen fordi jeg sover halvveis når jeg går inn i dusjen om morgenen. Den Palmolive knuste kokosnøtt kroppen vask var fantastisk, men det førte meg videre til en tilstand av absolutt luksus og jeg ble sen for kontor, så denne intense dusjgelen er bra for søvnig morgen når du trenger et spark for å stå opp. Det lukter veldig veldig frisk og ren. Flasken ser veldig stilig ut og er lett å håndtere. Denne dusjgelen er perfekt for å bryte dine søvnige morgener og du kommer til kontoret full av energi. En ting er at det etterlater huden ristende rent. Det eneste problemet jeg tror ville være at damer som liker en luksuriøs duftende kroppsvask og vil ha duften til å vare i noen tid, så er dette ikke for dem. Men jeg har også funnet en løsning på dette problemet … Denne dusjgelen er perfekt til morgenen, og den frodige duftende kroppsvasken kan holdes til de lange badene etter kontoret når du har hele tiden du vil suge i luksusen.

Image
Image

Pros av Cinthol's Germ Protection Intense Shower Gel:

1) Frisk, ren duft. 2) Flasken er stilig og enkel å håndtere. 3) Gjør deg frisk hele dagen. 4) Lever huden din knirkende, ren. 5) Det er unisex så det er ikke behov for to separate kroppsvask på badet. 6) Stor mengde.

Image
Image

Cons av Cinthol's Germ Protection Intense Shower Gel:

1) Damer som liker en luksuriøs duftende kroppsvask vil ikke like dette. Kjennelse:

Som jeg sa. Hvis du trenger et spark for å få deg ut av søvn som meg … Så er dette en perfekt kroppsvask for å vekke dine sanser.

IMBB Rating:

4.5/5

Enliven Forfriskende Oransje Fersk Mynte Luksus Bad Og Dusj Gel Review Enliven Raspberry og Red Apple Shower Gel Review Enliven Natural Fruit Extracts Kiwi & Fig Dusj Gel Enliven daglig pleie Vitamin A og E Hånd og kropp Lotion Enliven Aloe Vera og Agurk Hånd & Kropp Lotion Estee Lauder Ren Farge Langvarig Leppestift Hindbær Body Shop Dewberry Bath og Shower Gel + Body Lotion Bad og Kroppsarbeid Kokosnøtt Signatur Vanillas Triple Moisture Body Cream Review Lush Vanilla Dee-lite vs Body Shop Vanilla Body Lotion

Anbefalt: