Bath og Body Works Moonlight Path Eau de Toilette Review

Innholdsfortegnelse:

Bath og Body Works Moonlight Path Eau de Toilette Review
Bath og Body Works Moonlight Path Eau de Toilette Review

Video: Bath og Body Works Moonlight Path Eau de Toilette Review

Video: Bath og Body Works Moonlight Path Eau de Toilette Review
Video: Rating Bath and Bodywork Fragrances #perfumereview #bathandbodyworks #bodymists #fragrancereview - YouTube 2023, Desember
Anonim

Bath og Body Works Moonlight Path Eau de Toilette Review

Hei alle sammen,

Kommer tilbake hit for å skrive en anmeldelse på en parfyme igjen får meg til å føle meg som en parfume sniffer som går på å finne de beste parfymer. Det er alltid en glede å dele en mening på et produkt som hjelper andre til å velge bedre. Så, jeg tar med deg en annen Eau de toilette fra Bath and Body Works, "Moonlight Path." Jeg skjedde for å få det som en gavepakke fra min fetter (ja, det bruser bad og kroppsverk fra min fetter). Moonlight er en parfyme med begrenset opplag for kvinner lansert i 2007. Den har også en rekke kroppsdåser, dusjgel, romsprayer, etc. En vakker blanding av fransk lavendel, lily of valley, eikemoss og musk inn i en dyp romantisk fin duft er hva merket hevder at denne duften skal være.

Image
Image

Mine på bad og kropp fungerer Moonlight Path Eau de Toilette:

Jeg pleier å først velge en parfyme ved sitt utseende som er av pålydende verdi før du faktisk sjekker duften. Vanligvis ser det ut til å være bra, men noen ganger blir det det klassiske tilfellet av "utseende kan være villedende." Dette, akkurat som resten av Bath and Body Works-parfymer kommer i en firkantet flaske med en blanding av lilla farger på Den og en gjennomsiktig topp som gir en myk berøring til den ellers forretningsmessige flasken. Den kommer i en 75 ml flaske. Flasken er veldig praktisk å bære rundt i lange timer.

Image
Image

Duft og sammensetning:

Duften er overveiende lavendel og slutter med en blanding av vanilje og sandeltre notater på basen. Sammensetningen åpnes med solbær, bergamot, lavendel, mandarinblad og koriander. Rose, jasmin, fiolett, tuberose, ylang-ylang, lily-of-the-dalen og lilla utføre i hjertet. Base notater inkluderer sandeltre, vetiver, eikemoss, vanilje, rav, muskus, heliotrope, tonka og patchouli. Selv om jeg elsker lyden av blandingen av disse eksotiske blomstene, og det er en dristig blanding av sterke luktende oljer og blomster for å lage en romantisk blanding, blir lavendel bare for overveldende. Duften har en uhyggelig likhet med Pond's Lavender Talcum Powder, som er en stor skuffelse for meg da jeg avskyr talkumpulver og den varige lukten gjør det litt lurt for den så hevde romantiske duften.

Pris:

Det er priset til Rs. 1580 omtrent.

Image
Image

Pros av Bath and Body Works Moonlight Path Eau de Toilette:

  • Det blir tommelen opp for emballasjen, slik at det ser veldig utrolige ut.
  • Det er veldig praktisk å bære for lange timer ute.
  • Varer hele tiden i nesten 6 timer.
  • Det er et produkt som ikke har blitt testet på dyr eller i noen form bidratt til grusomheten til dyr (noe jeg setter pris på veldig mye å være en dyreaktivist selv).

Ulemper med bad og kropp fungerer Moonlight Path Eau de Toilette:

  • En blanding av eksotiske, sterke luktende ingredienser gjør selv en liten spritz av det for kraftig til daglig bruk.
  • Den har en spesiell lukt, som ligner på Pond's Talcum Powder. Jeg vil helst kalle det en overdådig rip off av Dammer.
  • Stort priset til Rs. 1580 for 75 ml for noe du kan få som talkum i noen butikk.
  • Det faller definitivt ikke inn i den romantiske Eau de Toilette-kategorien.
  • Det er ikke lett tilgjengelig over hele landet. Du kan finne den på nettsteder for nettbutikk.

Å være kjent med Bath and Body Works fantastiske utvalg av parfymer, denne som kom fra dem, var en stor skuffelse for meg. Jeg har vært på utkikk etter måter å fullføre flasken som jeg har stablet opp i skapet mitt. Dette gjør det absolutt til "utseende kan være villedende" av parfymer. Så fra min side ville det være et stort "nei" for denne parfymen, jeg vil helst velge Dam er over dette, og det er et klart nei på en annen, gå for denne parfymen.

IMBB Rating:

2/5 (det blir 2 for å være dyrevennlig)

Ha en fin dag!

Bath og Body Works Moonlight Path Body Lotion Bath og Body Works Moonlight Path Shower Gel Bath and Body Works Moonlight Path Fragrance Mist Bad og Kroppsarbeid Dark Kiss Shower Gel Bath and Body Works Twilight Woods Eau de Toilette Adidas Pure Lightness Eau De Toilette Armani Code Sport Eau De Toilette Lacoste glede av rosa Eau de Toilette Davidoff Cool Water Woman Eau De Toilette Ralph Av Ralph Lauren Eau de Toilette Blomst av Kenzo Eau de Toilette Annick Goutal Petite Cherie Eau de Toilette Chanel nr. 19 Eau De Toilette Dior Addict 2 Eau De Toilette Dior Poison Eau De Toilette Nina Ricci L'eau du Temps Eau De Toilette Coco av Chanel Eau De Toilette L'Occitane grønn te Eau de Toilette United Colors of Benetton Hot Eau de Toilette The Body Shop Lychee Blossom Eau De Toilette

Anbefalt: