Forest Essentials Sugared Rose Petal Lip Balm Review

Innholdsfortegnelse:

Forest Essentials Sugared Rose Petal Lip Balm Review
Forest Essentials Sugared Rose Petal Lip Balm Review

Video: Forest Essentials Sugared Rose Petal Lip Balm Review

Video: Forest Essentials Sugared Rose Petal Lip Balm Review
Video: Forest Essentials Tinted Lip Serum Madhu Ras Review - Gulab Jal & Anar Ras - YouTube 2023, Desember
Anonim

Forest Essentials Sugared Rose Petal Lip Balm Review

Med hvert eneste skogs viktig produkt jeg kommer over, velsigne jeg denne nettsiden og dere fra mitt hjerte. Takk for at du introduserte meg til dette fantastiske, fantastiske, helt naturlige, kjemiske frie, men likevel effektive og luksuriøse merkevaren … Aaaah !! Så mange fantastiske ord å beskrive det. Okay her er en annen anmeldelse fra meg.

Produktets krav: Velsmakende Lip Balm gjennomvåt i sitronsaft eller blomsterjuice for å myke og beskytte leppene dine.

Image
Image

Ayurvedisk navn: Taruni

Beskrivelse: Fuktighetsgivende Lip Balms laget med Kokum smør som inneholder en overflod av helbredende ingredienser, inkludert vitaminer, mineraler, proteiner og en unik fettsyreprofil. Disse fettsyrene er uunnværlige for deres mykgjørende egenskaper. Organisk bivoks nærer og gjenoppretter elastisitet til huden. Almondolje fra søte mandler er den mest næringsrike. Rose har kjøling, beroligende og fuktighetsgivende egenskaper. Det er naturlig hydratiserende. Disse leppebalmene forsegler fuktighet, beroliger tørre lepper og gir dem myk glatt og glanset.

Produktfordeler: Forest Essential Lip Balm (Sugared Rose Petal) er unikt designet for å etterfylle og myke tørre, hakkede lepper. Beriket med godhet av naturlige butter og bivoks, helbreder denne balsam forsiktig og hydrater leppene. Fri fra syntetiske kjemikalier og petroleumsprodukter inneholder denne Lip Balm friske Rose Petals som er gjennomvåt i Honey for å beskytte leppene dine. På grunn av sin ekstraordinære fuktighetsgivende og fuktighetsgivende egenskaper, tetter den seg i fukt og beroliger tørre lepper som gir dem myke og glansfulle.

Image
Image

Hvor å få Forest Essentials Sugared Rose Petal Lip Balm: Lett tilgjengelig i alle FE-butikker og online fra deres hjemmeside.

Min erfaring med Forest Essentials Sugared Rose Petal Lip Balm:

Dette er delen av mine få første kjøp sammen med Kerala Lime glasur. Nå er jeg på kant for å fullføre denne, så jeg antar at jeg er klar til å fortelle deg at jeg tar på den. Jeg kan fortsette med den ultramoderne emballasjen av FE leppebalsammer i hele denne anmeldelsen, men la meg bare fokusere på produktet nå.

Det er veldig svakt rosa tonet leppebalsam som har en veldig lys tekstur, og når du bruker den på leppene dine, vil du vite hva jeg mener. På leppene er det nesten gjennomsiktig i farge. Det tar vare på tørre lepper, men på grunn av sin meget lette tekstur tror jeg ikke det vil fungere på superhårte lepper. En annen ulempe er at du må søke og bruke på nytt hver annen time.

Image
Image

Pros av Forest Essentials Sugared Rose Petal Lip Balm

1. Ekstra lys på leppene 2. Fuktighetsgivende for lepper 3. Alt naturlig kjemisk fri pålitelig merke 4. Gir gjennomsiktig glans på lepper, slik at den kan brukes som base for leppestifter.

Image
Image

Cons av Forest Essentials Sugared Rose Petal Lip Balm

Bare tre som jeg tror det egentlig ikke vil fungere for svært utjevne lepper, man må gjenta hver annen time og det smaker rart.

IMBB Rating: 3,5 / 5 (-0,5 * 3 for de ovennevnte ulemper)

Vil jeg kjøpe det igjen eller anbefale Forest Essentials Sugared Rose Petal Lip Balm:

Ja definitivt, men nå vil jeg få en annen variant av dette.

Les også:

Forest Essentials Sweet Narangi Juice Lip Balm Forest Essentials Lip Balm Kokum Smør og Honning Forest Essentials Ayurvedic Head Massage Oil Forest Essentials Revitalizing Kashmiri Walnut Gel Scrub Forest Essentials Delikat ansiktsrensemiddel Kashmiri Saffron & Neem Forest Essentials Soundarya Facial Ubtan Forest Essentials Lavender og Neroli Light Day Lotion Forest Essentials Luxury Sugar Soap

Anbefalt: