L'Oreal Voluminious Smoldering Eyeliner i grønn gjennomgang

Innholdsfortegnelse:

L'Oreal Voluminious Smoldering Eyeliner i grønn gjennomgang
L'Oreal Voluminious Smoldering Eyeliner i grønn gjennomgang
Anonim

L'Oreal Voluminious Smoldering Eyeliner i Green

Hola Bonitas.. 🙂

Håper alle dere nyter helgen din! I dag er jeg her for å dele min siste favorittøyne fra L'Oreal. Vi er alle godt klar over L'Oreal Voluminious smoldering tre blyant liners, jeg eier også deres svarte og brune tre blyanter, og nylig en av min hubby venn gav meg denne nydelige hæren grønn glitrende øye liner. Vennligst les videre for å vite mer om L'Oreal voluminious smoldering green eye liner.. 🙂

Image
Image

Pris: $ 5- $ 9 for 0,087 oz (2,48 g), prisen kan variere butikk til butikk.

ingredienser:

Image
Image

Hva L'Oreal krever om sitt produkt: Vov å gå fra hver dag til eksotisk med Voluminous®Smoldering Eyeliner. Hemmeligheten til intensiteten er i den mørke kajalformelen. Kajal brukes i århundrer av kvinner i India og andre østlige deler av verden, og er en svært intens svart ingrediens som gir en fantastisk definisjon. Og med Voluminous® Smoldering Eyeliner unike conal-spiss glir det uten problemer for et dramatisk, fengslende øyeutseende.

Inkluderer egendefinert sharpener for å opprettholde konturerende blyantform.

Image
Image

emballasje: Denne skinnende øyenrøret fra L'Oreal kommer inn som vanlig trommespissende blyantemballasje som andre voluminøse smoldering øye liners. Dette er den første og eneste glitrende liner i dette området, jeg antar at jeg eier svart og brun som ikke har shimmers. Det er duftfritt og stille, solid med gjennomsiktig plastikkhette for ryddig og reisevennlig opplevelse.

Image
Image

Jeg tar på L'Oreal Voluminious Smoldering Eyeliner i Green:

Jeg elsket deres konsept med kajal formel som gjør dem pigmenterte og trygge nok for vannlinjen også. Jeg har brukt kohl siden barndommen min og kan ikke leve uten kajal selv for en dag, det gjør øynene mine mer definerte og store, takknemlig uten å misfargere hvit hornhinne i øynene. Jeg elsket L'Oreal voluminious smoldering liner for det samme at det aldri irriterer eller fremhever noen problemer selv om vi bruker det på vannlinjen, har jeg allerede brukt svarte og brune linjer og de har aldri plaget øynene mine.

Men jeg finner denne spesielle grønne liner litt annerledes som den har shimmers som kan plage min vannlinje. Selv om jeg brukte det på vannlinjen noen ganger og aldri følte noen irritasjon eller smerte, men likevel vil jeg gjerne ha den på nedre lash linjen bort fra vannlinjen. Kommer over til skyggen, ser det ut som det er ren hærgrønn med sølvglitter som gjør den ideell til fest eller vinterkveld. Jeg pleier å bruke den på lavere lash line, og det definerer bare og gir det perfekte kohled-blikket til øynene mine. Jeg hadde aldri brukt grønn før og da jeg fikk det, ble jeg overrasket over å se hvordan det ga et dristig utseende mot mine øyne, akkurat som flekkete øyne. Det gir intenst grønt pigmentering med tonnevis av gnister i enkelt sveipe på lash-linjen, og jeg sveiper det vanligvis 2 ganger for tykk, flekkete effekt.

Vanligvis smelter det veldig lett på min øvre lash-linje som øyelokkene er oljede, derfor unngår jeg å bruke den på øvre lash linje, med mindre jeg bruker en primer og pulver til å sette den.
Vanligvis smelter det veldig lett på min øvre lash-linje som øyelokkene er oljede, derfor unngår jeg å bruke den på øvre lash linje, med mindre jeg bruker en primer og pulver til å sette den.

Tekstur er super kremaktig, denne blyanten glir lett som smør på øynene mine. Det forstyrrer ikke den følsomme huden min, det er ikke noe å trekke på og viser veldig pent på alle gule, røde, få hvite, grønne og svarte antrekk parret med rosa, plomme lipcolors. Jeg bruker det nesten hver dag med alle antrekk og elsker å høre fantastiske komplimenter fra alle. Unødvendig å si dette er min favoritt nyanse fra nå av etter svart kohl. Det vises veldig dristig og vakkert på mine øyne, og etter at jeg har brukt denne grønne formen, har jeg ikke lyst til å bruke brune eller andre linjer på øynene mine. Det forblir vanligvis for godt 6-8 timer på øynene mine, og selv om det fades bort, gir den den perfekte, smudde kohled-effekten til mine øyne som er super fantastisk.

Jeg har ingen problemer mens jeg legger meg til sengs med denne øyenliner på mine øyne, da det er trygt og jeg har aldri observert noen ujevn eller misfarget hornhinnen helt siden jeg brukte dem. De er lett vaskbare med mild såpe, eller jeg kan bare tørke dem av med olje. Jeg anbefaler helhjertet denne grønne glitrende øyenrøret til alle dere, det er utrolig, men ja det kan smette på oljede øyelokk som bør tas vare på!

Image
Image

Pros av L'Oreal Voluminious Smoldering Eyeliner i Green:

• En ekte militærgrønn øyeforing med sølvglitter bare egnet for vintre og nattfester • Det vises veldig vakkert på øynene • Det gir smittet kohl effekt på øynene som helt gir glam til ansiktet vårt • De er inspirert av kajal-formelen og dermed trygt nok til å brukes på vannlinjen, selv om jeg fortsatt bruker det på vannlinjen svært sjelden • Den gir den dristige kohled-effekten i bare en sveipe, og de shimmers legger helt glans på øynene • Tekstur er super myk og kremaktig, med tanke på shimmers, ingen tugging no pulling • Det er intenst pigmentert med mange sølvskimmere som gir dristig preget linjeskive i enkelt sveipe på både lash line og vannlinje • Det vil ikke fremheve noen problemer eller irritere vår følsomme hornhinne eller øyne • Det er veldig forsiktig på øynene, selv om vi bruker det over natten, sover jeg alltid med det og har aldri opplevd noe problem hittil • Den forblir på nedre lash linje så lenge som 6-8 timer deretter smudging ganske grasiøst som er super fantastisk • En pen, knust blyant og reisevennlig emballasje med skjerf også

Image
Image

Ulemper med L'Oreal Voluminious Smoldering Eyeliner i Green:

• Det forblir knapt en time på vannlinjen hvis jeg bruker det ved en tilfeldighet • Det smelter lett på oljede øvre øyelokk, derfor trenger du forsiktig håndtering • Det har shimmers derfor jeg føler meg lite redd for å bruke den på vannlinje selv om den hevder å være 100% sikker

For meg er denne grønne liner et vinn-vinn-produkt til tross for sin begrensede bruk. Jeg tror shimmers spiller en viktig rolle i å gjøre denne liner mye vakker og fet, jeg er virkelig bowled over denne glitrende liner. Jeg anbefaler det til alle dere, jeg er sikker på at du vil elske det som noe! Første gang i mitt liv elsket jeg en glitrende øyeforing som er intens tykk og pigmentert. Prøv det, det er verdt å prøve! Håper dette hjelper!

L'Oreal Super liner Black Lacquer Review L'Oreal Paris Super Liner Carbon Gloss L'oreal Super Liner Black Amethyst L'Oreal 24H Super Liner Vanntett Gel Eyeliner i Brun L'Oreal Ekstra Intense Væske blyant Eyeliner L'oreal EyeLiner Pencil Expresso L'Oreal 16Hr Infallible Mislykkes aldri Eyeliner L'oreal 24-timers Superliner Gel Eyeliner Brown L'Oreal Paris Contour Khol Eyeliner Pencil 132 Metallisk Grå Chambor Blend Eye Liner Pencil - 107 Blå Blend Chambor Shimmer Eye Liner i Metallic Mauve 304 Chambor Silver Shadow Compact MAC Digi Dazzle Collection - MAC Blend Lipstick - India Launch MAC Hellraiser Lipstick Review, fargeprøver - Digi Dazzle Collection Ambika Pillai flytende eyeliner Revlon Colorstay Liquid Liner (Twinkle) Bilder, fargeprøver

Anbefalt: