NARS - Radiant Creamy Concealer ingefær

Innholdsfortegnelse:

NARS - Radiant Creamy Concealer ingefær
NARS - Radiant Creamy Concealer ingefær

Video: NARS - Radiant Creamy Concealer ingefær

Video: NARS - Radiant Creamy Concealer ingefær
Video: How to Apply Radiant Creamy Concealer | NARS - YouTube 2023, Desember
Anonim

NARS - Radiant Creamy Concealer ingefær

Produkt kjøpt av IMBB

Hei skjønnheter,

Under øyet er mørke sirkler alle jenters mareritt. Uansett hvor mye vi bruker på øyepleieprodukter, forlater disse fryktede kretsene oss aldri I dag er jeg her med en anmeldelse på en av de elskede og bestselgende concealer fra Nars - Radiant Creamy Concealer i skyggen Ginger.

Image
Image

Produktbeskrivelse: Hva det er: En kremaktig concealer med hydratiserende, multiaction hudpleie fordeler og lys diffusjon teknologi for å skape en mykere, mykere hud.

Hva det gjør: Ideell for alle hudtyper, Radiant Creamy Concealer er en multiaction-formel som umiddelbart forstyrrer ufullkommenhet, forvirrer utseendet på linjer og rynker, og skjuler mørke sirkler og tegn på tretthet. Hydrerende og luksuriøst glatt, det lagrer lett for byggbar medium til full dekning og en naturlig lysende finish. Den multiactive botaniske blandingen hydrerer, bedrifter, reduserer rødhet og styrker huden ved å hjelpe barrieren sin med å beholde vital fuktighet. Det gir også antioksidantbeskyttelse for å beskytte huden mot skadelige frie radikaler.

Hud blir synlig glatt, myk og mer jevnt tonet. Mineral tonebalanseringspulver fungerer for å være optisk korrekt, ikke maske, ufullkommenheter for å holde huden ute feilfri. Et enkelt slag av Radiant Creamy Concealer holder hudfarget ser friskt og kreppløst ut. Den går jevnt, blander seg lett og forblir på plass hele dagen. Komfortabel og hydrert hud lyser med ny utstråling over eller under fundament og ser vakker ut - selv når den er bar.
Hud blir synlig glatt, myk og mer jevnt tonet. Mineral tonebalanseringspulver fungerer for å være optisk korrekt, ikke maske, ufullkommenheter for å holde huden ute feilfri. Et enkelt slag av Radiant Creamy Concealer holder hudfarget ser friskt og kreppløst ut. Den går jevnt, blander seg lett og forblir på plass hele dagen. Komfortabel og hydrert hud lyser med ny utstråling over eller under fundament og ser vakker ut - selv når den er bar.

Hva det er formulert UTEN: - Parabener - Sulfater - Ftalater

Hva annet trenger du å vite: Dette produktet er crease-proof, slitesterk, dermatologistestet, og ikke-comodeogen. Den er fri for alkohol og duft.

Image
Image

Forskningsresultater: I en instrumentell måling fuktighetstest utført på 61 kvinner: - Hud fuktighetsnivå hoppet med 46% i den første timen av bruken - Fuktighetsnivået i huden økte med 60,6% etter 12 timer - 100% av kvinnene viste forbedring i hudfukthalt etter 1 time - 98% av kvinnene viste forbedring i hudfukthalt etter 12 timer

Image
Image

Sensoriske kliniske testresultater: - 89% følte at produktets venstre hud ser fastere ut - 93% følte produktet effektivt skjult mørke flekker, flekker og mørke underøye sirkler - 80% følte produktet uskarpe linjer og rynker - 97% følte at produktet ga behagelig slitasje - 95% følte produktet jevnt ut på overflaten av huden - 93% følte at produktet hadde lang slitasje - 90% følte at produktet forlot en krøllete finish - 97% følte at produktet var lett på huden Tilgjengelige nyanser: • Chantilly-ekte elfenbenskygge for rettferdig hudfarge • Vanilje-liten støv av rosa til den rette hudfarge • Honning-varm ferskenfarge for lett til middels hudfarge • Custard - gul tone for lett til middels hudfarge • Ginger - En gylden undertone for middels hudfarge • Kjeks - medium mørk naturlig balanse mellom rosa og gule undertoner • Karamel - medium mørkgul og gylden undertoner • Amdande - middels mørk med gyldne olivenundertoner • Kafé - mørk nyanse med varme røde undertoner • Kakao - mørk skygge med dypt gull til brune undertoner Foreslått bruk: -Blend direkte på ufullkommenheter eller undereye-området.

Image
Image

ingredienser: VitisVinifera (drue) Seed Extract og Tocopheral: Gi flere fordeler for å forbedre hudens generelle tilstand. -Magnolia Officinalis Bark Extract: Øker hudens hydrering, fasthet og elastisitet i øyeområdet; gir antioksidant fordeler; reduserer vanntap og hudrødhet / irritasjon. -Titandioxid, glimmer og tinnoksid: Optisk korrekt, ikke maske, hudfeil, slik at huden ser feilfri ut; Optisk forbedrer stråling og friskhet av huden ved å balansere ujevne hudtoner. -Silica: Blurs og reduserer optisk utseende av fine linjer og rynker ved å avlede lys. Pris: $30

Min erfaring med NARS - Radiant Creamy Concealer ingefær

Concealer er en av må ha produkter i min sminke samling. Som de fleste av de brune jentene, lider jeg av hyperpigmentering under øynene, rundt munnen og litt akne arr. Jeg pleier å bruke en concealer til å dekke disse feilene i ansiktet mitt ved å holde meg unna fundamentet. En perfekt concealer og en lett medium dekning BB / CC krem er alt jeg trenger for å få et perfekt hverdagsutseende til jobb / shopping.

emballasje: Den har en klassisk NARS-emballasje. Det ser ganske mye ut som sine leppeblanker med en fotfeste applikator, som gjør det enkelt å bruke concealer på problemflatene, og du har også kontroll over hvor mye produkt du bruker.

Image
Image
Image
Image

Dekning og slutt: Det er en medium-full dekning concealer som helt gjemmer mørket / rødheten og blemishes på huden. Denne concealer er lett å blande og går veldig glatt. Det ser ikke ut med to lag, men sørg for å prep din under øynene hvis du lider av tørr hud ellers kan det forbedre de tørre flekkene på huden.Den legger seg ikke inn i de fine linjene under øynene og gir en matt overflate uten behov for et innstillingspulver. Oppholdsstyrke: Den forblir på uten å knuse og krøle til du fjerner den fra ansiktet. Å snakke om de andre påstandene som å forbedre tilstanden til huden, bygge fuktighetsnivåer etc., har jeg ikke lagt merke til noen forskjell i den generelle tekstur av huden, men det hjelper definitivt å beholde fuktighet og ser ikke ut til å gjøre deg under øynene tørr hele dagen og bidrar også til å lyse opp de fine linjene som gir strålende glød til ansiktet. Lukte: Det er ingen duft.

Pros av NARS - Radiant Creamy Concealer Ginger:

• Tilgjengelig i et bredt spekter av farger for å matche alle hudtoner. • Middels full dekning som bidrar til å skjule veldig mørkt under øyne og blemmer uten behov for fargekorrigerende. • Hjelper med å lyse under øyeområdet ved å gi en naturlig glød og gjemme de fine linjene. • Tørker ikke ut huden og ser ikke kake ut når den er lagdelt. • Hjelper å utrydde ufullkommenhetene i ansiktet og reduserer behovet for å legge grunnlag. • Krysses ikke og legger seg i de fine linjene. • Veldig langvarig. • Dermatologist testet ikke-komodeogen. • inneholder ikke alkohol og duftfri • Litt går langt.

Cons av NARS - Radiant Creamy Concealer ingefær:

• Ingen. Jeg vil definitivt tilbakekjøp dette produktet når jeg går tom for det. Jeg MBB Rating: 5/5

NARS Lip Liner Pencil - Jungle Red NARS Satin Lip Pencil - Lodhi NARS Velvet Matte Lip Pencil - Cruella NARS Soft Touch Shadow Pencil - Aigle Noir Nars Dolce Vita Velvet Matte Lip Pencil NARS Kypros Øyeskygge 5 beste skjulere tilgjengelig i India Grunnleggende Concealer Application Tips Utrolig Kosmetikk Amazing Concealer MAC Pro Longwear Concealer Review Bourjois børste Concealer Colorbar Stick Concealer

Anbefalt: