Hvordan lage kjemisk fri Kajal hjemme

Innholdsfortegnelse:

Hvordan lage kjemisk fri Kajal hjemme
Hvordan lage kjemisk fri Kajal hjemme
Anonim

Hei mine vakre damer!

Hvis jeg skulle spørre dere som er det ene sminkeelementet uten som du ikke ønsker å gå ut, vil svaret være høyt og klart - KAJAL eller KOHL. Dette er ett sminkeelement som hver kvinne elsker og sverger ved. Vi alle elsker det faktum at et enkelt slag av kajal på vår vannlinje forandrer måten vi ser ut. Jeg må bekjenne, mange dager når jeg skal gå ut, men er for lat for å puste pusten, jeg gleder meg bare over ansiktet mitt og da er det et slag av kajal, jeg er helt klar!

Jeg er ganske sikker på at en gang i en blå måne når vi er funnet vår kajal eller kohl, er det øyeblikkelige spørsmålet dukket opp, "Er du ikke i orden?" Også hvor mange av dere har bokstavelig talt drooled over arabiske jenters kohled-øyne? Lyst du ikke bare av og misunn deg med sine jet-svarte øyne på samme tid?
Jeg er ganske sikker på at en gang i en blå måne når vi er funnet vår kajal eller kohl, er det øyeblikkelige spørsmålet dukket opp, "Er du ikke i orden?" Også hvor mange av dere har bokstavelig talt drooled over arabiske jenters kohled-øyne? Lyst du ikke bare av og misunn deg med sine jet-svarte øyne på samme tid?

Så, jeg skal gi bort noen DIY tips til alle kajal / kohl elskere på hvordan du lager din egen kjemikaliefrie, intense jet black kajal.

Kull Kajal

Du trenger: • Aktiverte trekull kapsler eller tabletter (du kan finne dem hos lokale kjemikere eller bestille online) • Kokosolje

trinn: 1. Ta en ren sterilisert beholder og tøm kullpulveret av 5 kapsler i den. 2. Tilsett et par dråper kokosolje til det og bland godt sammen for å danne en pasta med riktig konsistens. Du kan bruke et Q-tips.

Pass på at pastaen ikke er for rennende eller for tørr. Du kan videre legge til olje- eller trekullpulver basert på dine preferanser. Du kan bruke et Q-tips eller din favoritt eyeliner børste for søknad

Castor Oil Kajal

Du trenger: • En diya med bomullswick og ricinusolje • Et stål eller kobberplate • To briller i samme størrelse

trinn: 1. Plasser invertert kobber eller stålplate på toppen av de to brillene. Hold et gap mellom de to brillene for å plassere ricinusolje diya i mellom dem. 2. Dip bomullswick i ricinusolje og fyll diya med samme olje. 3. Sett den opplyste diya mellom de to brillene på gulvet. 4. La oljen i diya være helt brukt opp. Dette vil ta rundt en time. Soten fra flammen samles på den inverterte platen. 5. Skrape sot og legg det i en ren beholder. 6. Tilsett noen dråper olje og bland den for å få ønsket konsistens.

Castorolje hjelper i beroligende og fjerner tretthet fra øynene dine. Det fremmer også veksten av øyevipper

Ghee Kajal

Image
Image

Prosedyren som brukes for å lage castorolje kajal kan implementeres for å lage ghee kajal også. Bare erstatt ricinusoljen med ghee. Ghee er kjent for å ha kjøleeffekter på øynene og reduserer også mørke sirkler.

Camphor Kajal

Du trenger: • Et lys eller diya • 10 kamferpellets • 2 kobber- eller stålplater • 2 briller

trinn: I denne prosedyren skal vi plassere kamferpelletsene på en tallerken og dekke den sammen med en annen for å samle sot. Plasser disse platene på toppen av de to brillene og lys en diya eller stearinlys under den.

Denne metoden vil neppe ta 10 minutter og er en av de raskeste måtene å lage kajal hjemme. Skrap av sot fra tallerkenen og legg til noen dråper olje til det, og du er god til å gå. Camphor har en endeløs liste over fordeler og har blitt brukt i Ayurveda. Den er kjent for sine kjøleegenskaper og er svært effektiv for å fjerne støv og beroligende øynene.

Almond Kajal

Igjen, denne prosedyren ligner kamfer kajal. Bare erstatt kamferpellets med mandler. Når vi brenner mandel, frigjør den olje som senere danner sot. Samle sot i en ren beholder og legg til noen dråper mandelolje til den.

Vi vet alle godheten av mandelolje. Det hjelper til med å redusere mørke sirkler, fremmer øyenvippevekst og har også anti-aldringsegenskaper for å holde de rynker og kråkefotene i sjakk.

Image
Image

Gjør det absolutt obligatorisk å bruke rene og hygieniske plater, beholdere og andre gjenstander. Fordi disse forberedelsene er så enkle, gjør jeg vanligvis akkurat nok til å vare meg et par dager. Men hvis du vil lagre den i lengre tid, vil jeg foreslå å bruke en sølvbeholder. Husk at disse hjemmelagde kajaler ikke er flekksikre da de inneholder olje. Jeg foretrekker deres bruk om natten, før jeg går til sengs. Neste morgen, etter å ha vasket ansiktet mitt, er jeg igjen med en subtil kohl effekt, som jeg absolutt elsker.

Så, fortsett og gi øynene dine en pause fra de vanlige kjemiske lastede kohls og kajals. Det er greit å søke og forlate hjemmelaget kajal over natten, da de er kjemiske frie, og de naturlige ingrediensene som brukes, har en lang liste over fordelaktige egenskaper.

Inntil da, la øynene dine snakke! 😉

Kajal Wars: VLCC vs Lotus Herbals vs Himalaya Lakme Eyeconic Kajal Hvordan lage en kjemisk-fri hjemmelaget bronse selv Maybelline Master Kajal Kohl Liner i Pitch Black 4 Eye Makeup Tutorials Bruke Maybelline Turkis Kohl og Maybelline Colossal Kajal Kajal Sammenligning Post - Best Kajal / Kohl i India Slik påfører Kajal / Eye Kohl perfekt Slik hindrer du Kajal fra smussing Bildekilde: 1, 2, 3

Anbefalt: