MUA Lipstick Shade 16 - Nektar

Innholdsfortegnelse:

MUA Lipstick Shade 16 - Nektar
MUA Lipstick Shade 16 - Nektar

Video: MUA Lipstick Shade 16 - Nektar

Video: MUA Lipstick Shade 16 - Nektar
Video: How to find the perfect lipstick shade for you ǀ Justine Leconte - YouTube 2023, Oktober
Anonim

MUA leppestift i skygge 16 - Nektar

Hei kjærester,

I dag er jeg her med min HG merkevare MUA. Jeg elsker sine nyanser, og deres evne til å friste oss med den enorme samlingen av vakre leppefarger og skygger en jente kunne drømme om, og det også så lommevennlig. I dag vurderer jeg en leppestift i skygge Nectar. Ja, de har begge - navn og nummer.

Image
Image

Produktbeskrivelse: Jenter, det er ingenting bedre enn leppestift. Bortsett fra kanskje leppestift som koster bare £ 1! Ok definitivt leppestift som koster bare £ 1. Ikke si at vi ikke er gode for deg. Våre fantastiske leppestifter kommer i 16 nyanser fra rød til rosa og naken og er fullpakket med pigmentering. Med bare en sveipe har du fantastisk fargebetaling som resulterer i flotte lepper! Hvorfor ikke velge en nyanse du ikke har prøvd før, og få et nytt utseende? Det er bare £ 1 tross alt …..did vi virkelig nevner det.

Pris: £ 1 (selvsagt har du hørt det tre ganger allerede).

Image
Image

emballasje: Emballasjen er ikke noe veldig fancy, men ligner NYX rund leppefarge. Lippestiften kommer i et enkelt svart plastrør, med en liten avtagbar pott av leppestift på bunnen, akkurat i samme nyanse som i kulen. Lippestiften er veldig myk og er utsatt for brudd. Så vær forsiktig når du bærer den i ekstreme varme klima.

Image
Image

Jeg tar på MUA leppestift i skygge 16-Nektar

Farge, tekstur og pigmentering: Skyggen nektar er varm peachy korall skygge med brune og nøytrale undertoner til den. Det er mer på peachy nakenbrune siden, heller enn rosa. Det er en perfekt, varm, tonet ferskenskygge uten hvit eller lett undertone til den, noe som gjør den til en perfekt n * de skygge leppestift, for alle.

Tekstilens tekstur er kremaktig, myk og glatt, den glir som et smør på leppene. Det føles veldig lett på leppene, uten å føle seg tung eller klebrig. Den har en blank overflate og føles veldig fuktighetsgivende på leppene, nesten som en leppebalm og føles ikke litt tørr opp til den tiden jeg bærer den på.

Pigmentering og fargebetaling er utmerket, og det gir full ugjennomtrengelig dekning i en sveipe. Til og med for pigmenterte lepper er det en strekk på leppestiften.

Oppholdsstyrke: Denne leppestiften er på den kremete siden, forblir ikke lenge, den forblir på meg i bare 2- 2,5 timer uten å spise eller drikke, etter å ha spist det går av fra de indre leppene og fargen forblir på kantene på leppene.

Image
Image

Fordeler med MUA Lipstick Shade 16 - Nectar

• En veldig veldig vakker peachy korallskygge. • Skyggen gjør en perfekt nøytral leppestift. • Passer nesten alle hudtoner • Lippestiften er veldig høyt pigmentert, fargebetalingen er virkelig fantastisk • Tekstur er buttery, myk og kremaktig. • Glir veldig lett på leppen, uten å slepe. • Veldig rimelig.

Image
Image

Ulemper med MUA Lipstick Shade 16 - Nectar

• Kulen er veldig myk, og er derfor utsatt for brudd og smelting. • Oppholdsstyrken er begrenset opptil 2- 2,5 timer uten å spise eller drikke. • Sett seg i fine linjer med lepper. • Være så kremaktig, overfør til overflater. • Inneholder parabener.

Image
Image
Image
Image

Anbefaling / Tilbakekjøp:

Ja, for å anbefale og kjøpe den. Det er en nydelig nyanse for hverdagsbruk, en perfekt nøytral nyanse en jente ville ønske. Ignorer begrenset oppholdskraft, ellers er det en perfekt leppestift for alle, spesielt skyggen, jeg er forelsket i det. Jeg vil definitivt kjøpe de andre nyanser i dette området.

Siste ord for MUA leppestift i Nectar: Lippestiften er en pakke med blaster. Pigmentering og fargebetaling er utmerket, og den glir jevnt som smør på lepper, så kremaktig og veldig fuktighetsgivende til den varer. Skyggen er fin varm tonet ferskenkoralskygge, vil passe til nesten alle og perfekt for hverdagsbruk, hvis du vil ha den n * de leppe utseende.

IMBB Rating: 4.5 / 5. Jeg ignorerer oppholdskraften og tenker bare på skyggen, tekstur og pigmentering.

MUA leppestift - skygge 3 MUA leppestift - skygge 7 MUA leppestift i skygge 9 anmeldelse MUA Matte Perfect Foundation - Naturlig MUA Pro Base Fixing Mist MUA Matte Perfect Loose Translucent Powder MUA Pressed Powder

Anbefalt: