Lakme Forever Silk Eyeliner - Grey Matter

Innholdsfortegnelse:

Lakme Forever Silk Eyeliner - Grey Matter
Lakme Forever Silk Eyeliner - Grey Matter
Anonim

Lakme Forever Silk Eyeliner - Grey Matter

BESKRIVELSE

Den myke, kremete tekstur med E-vitamin fukter og skaper metalliske farger for øynene dine med en enkelt slagapplikasjon. Nyt flekkfri, vanntett metallskinne som varer opptil 8 timer. Vitamin E Tåler opptil 8 timer Vanntett

Image
Image

Pris

INR 425

Dette er den siste på fra dette området som jeg har. Alle nyanser er dekket på IMBB. Vel disse kan sammenlignes med gelforing i blyant form. De er super glatte kremete og satt til en flekkfast finish. Farger er også fantastiske og dette er en ganske metallisk glimmer grå som har blå notater til den. Jeg tror at alle fargene er verdifulle samlinger og ikke bare samler, alle blues greener og browns er verdt å bruke, de vil bli brukt opp før du vet. de er så kremaktig at det er verdt å kjøpe og bruke dem i stedet for å la dem tørke eller komme til utløpsdato.

Image
Image

Husk at blyantene kan trekkes ut, så ta ut så mye du kan bruke og ikke mer. De snur seg ikke inn igjen. Teksten er slik at du vil ende opp med å bruke så mye eller lite du snurre opp. Kremet gir deg et jevnt lag, og deretter setter de med 30 sekunder til en flekkfast overflate. De får helt flekker bevis når de kommer. Skumringen gjør ikke noe rot, med mindre du gni og rengjør dem hardt. Blyanten forblir hel dag og overlever vannsprøyting.

Image
Image

Shimmer er ikke OTT. Jeg liker denne fargen å erstatte svart og fargen skinner også som en blå under noen lys. Jeg tror denne typen glimmer vil bli verdsatt i stedet for en matt grå. For dager du ikke vil ha svart liner, prøv dette. Det vil bli med deg hele dagen. Du kan til og med bruke dette som skygge. Bare ting du kanskje ikke liker er enveis vri opp og også at du kan bruke opp produktet så mye, det er ingen måte å vite hvor mye som er igjen.

Image
Image

IMBB-vurdering:

4,75 / 5 for meg er disse blyantene en hit.

Image
Image

Lakme Forever Silk Eye Liner Jaded Mint Review Lakme Absolute Forever Silk Eyeliner Earth Line Review MAC Cosmo Lipstick Review, fargeprøver, FOTD Lakme Nine To Five Forever Silk Eyeliner Bilder, stikkord Lakme Forever Silk Eyeliner Gypsy Green Review, EOTD Makeup Shopping: Lakme, Maybelline, Colorbar, Givenchy Lakme Absolute Shine Line: Black Eyeliner Review Lakme Eyeconic Kajal Review Chambor Blend øye blyant: Grå Blend

Anbefalt: