Alt om Dermaplaning Prosedyre

Innholdsfortegnelse:

Alt om Dermaplaning Prosedyre
Alt om Dermaplaning Prosedyre

Video: Alt om Dermaplaning Prosedyre

Video: Alt om Dermaplaning Prosedyre
Video: An Aesthetician Answers Questions About Dermaplaning | Skin Care A-to-Z | TODAY - YouTube 2023, September
Anonim

Alt om Dermaplaning Prosedyre

Hei alle dine flotte jenter,

I dag skriver jeg om noe annet enn mine vanlige vurderinger. Å kjenne oss kvinner, vi er alltid på jakt etter alt som lover å få oss til å se vakrere ut. For å imøtekomme dette ønske om vår, finnes det en rekke tallrike ansiktsalternativer der ute. I denne artikkelen vil jeg snakke om min siste erfaring med en prosedyre kalt "dermaplaning".

Image
Image

Hva er det:

Har du noen gang lagt merke til at menn begynner å vise tegn på aldring på ansiktet deres senere enn kvinner? Studier viser at menn som barberer regelmessig, også exfolierer huden ved å gjøre det som er sving, gjør at huden blir yngre i det lange løp. Damer, ikke alt du pisk ut ektemannens / faders barberingssett enda ennå; Det er et alternativ som gir nøyaktig samme fordeler for kvinner.

Dermaplaning er en sikker og en veldig effektiv prosedyre der et blad brukes til å skrape det øverste laget av epidermis som resulterer i at huden blir jevn og eksfoliert, og den beste fordelen med dette er at den blir kvitt alt det fine vellushåret på ansiktet ditt som er kjent som "ferskenfuzz".

Nå, utsikten for å ta et blad i ansiktet kan virke skremmende for noen, og jeg var ikke fremmed for denne bekymringen. Men etter noen undersøkelser fant jeg ut at denne prosedyren er ekstremt sikker selv for følsom hud, og faktisk hvis du har sensitiv hud, anbefales det at du går for denne behandlingen i motsetning til å slå til det harde alternativet som er "microdermabrasion".

Hvordan blir det utført?

Dermaplaning er en ikke-invasiv prosedyre for manuell peeling av hud hvor et kirurgisk nr. 10-blad holdes i en 45 graders vinkel og brukes på tørt ansikt i raske nedoverveier på en måte som ligner på "barbering." Nei, det gjør det ikke vondt i det hele tatt. På det meste føler du en liten skrape av huden din, som ikke er ubehagelig. Din hudpleieleverandør kan bruke en AHA / BHA-skille eller en hydratiseringsmaske etter fremgangsmåten for å maksimere fordelene, etter at huden blir lettere absorberer fordelene ved produktene etter eksfolieringsprosessen.

Image
Image

Myte:

De fleste kvinner, inkludert meg, er ikke fremmed for bekymringen for at håret vil vokse tilbake tykkere og grovere enn før, men jeg kan forsikre deg om at denne myten ikke er sant. Etter å ha gjort prosedyren på meg selv fant jeg ikke at håret på ansiktet mitt følte noe annerledes enn før.

Jeg krever vanligvis behandlingen en gang i måneden når håret begynner å bli merkbart, men avhengig av hårvekst, kan du trenge behandlingen hver tredje uke.

Er det noen nedetid for huden å komme seg etter behandlingen?

Nei, du må bruke en god solkrem når du går ut som det nye lag av hud vil fremdeles være følsomt og mer utsatt for hyperpigmentering. Selv om jeg ikke vil anbefale denne prosedyren til deg, vil jeg gjerne fortelle deg at den også kan utføres hjemme ved å bruke et øyenbrynblad som er mindre sløvt, men fremdeles blir kvitt barnets fine hår på huden. Selv om resultatene ikke vil være like gode som en profesjonell behandling der det øverste laget av huden også er eksfoliert, er det fortsatt ganske bra.

Image
Image

Effekt på hud:

Etter å ha gjort denne behandlingen på meg selv, kunne jeg umiddelbart føle seg myk jevn hud. Huden ser mer strålende ut og den mørke patchiness på huden min forårsaket av det mørke, fine håret var borte. Effekten forblir konsistent i 2 uker.

Bildekilde: 1, 2, 3.

Essens Alt om Matt Fixing Compact Powder Alt om Seaweed Body Wrap Treatment Alt om Skin Lightening Alt om aromaterapi i vinter Alt om Mud Body Wrap Alt om sjokoladevoks Kaffetidsprosedyrer / Plastikkirurgi Øyebrytelsesprosedyre - Informasjon og overveielser Kosmetiske prosedyrer i tannlegen - Smil

Anbefalt: