MUA Professional Eyes Primer Review

Innholdsfortegnelse:

MUA Professional Eyes Primer Review
MUA Professional Eyes Primer Review

Video: MUA Professional Eyes Primer Review

Video: MUA Professional Eyes Primer Review
Video: The BEST Eyeshadow Primers! - YouTube 2023, September
Anonim

MUA Professional Eyes Primer

Hei venner,

I dag er jeg her igjen med en anmeldelse, selvfølgelig fra en av mine favoritt merker MUA. Og i dag er det den profesjonelle øyeprimeren, egentlig min første primer gjennomgang på IMBB. Det lå i stash mitt i et år nå, og du vet hvordan vi blir uvitende om noen gode produkter å vurdere.

produktbeskrivelse: Påfør vår MUA Eye Primer til øyelokk før sminkeapplikasjonen for å skape en mer levende øyeskyggefarge for langvarig slitasje uten fading eller krølling.

Image
Image

Pris: £ 1,50 for 7,5 ml, veldig billig der, men for oss, prisene er lite høye kan være INR 600-700. Jeg glemmer hvor mye jeg fikk det til.

emballasje: Primeren kommer i en uigennemsiktig, svart, slank flaske. Applikasjonsstaven er festet med hetten, det er en svampefotapp applikator. Det hjelper primeren til å fungere lett selv på øynene, det tar mer enn nok produkt til å søke på en gang.

Jeg tar på MUA Professional Eyes Primer

Øyenskygge-primer er en frakk eller base som vi bruker før du bruker øyenskygge, da det bidrar til å jevne ut overflaten på huden vår, slik at øyesminke kan påføres jevnt uten krølling og fargen ser mer levende ut og holder seg på plass i lange timer. Og jeg tror MUA-primer er en god erstatning for high-end primere.

Image
Image

Fargen på primeren er ikke gjennomsiktig, det er faktisk porselen som noen flytende skjulere, men det smelter ut veldig enkelt for å gi en ren, fin base for å bruke sminke. Konsistensen er hverken veldig tykk eller veldig rennende og tynn, den er faktisk veldig kremaktig våt, som sprer seg på hele dekslene veldig jevnt og gir ut hudtonen, slik at huden føles myk og glatt enn den er. Det tar ikke mye tid å tørke opp på dekslene, bare noen få sekunder er nødvendig, og du er god å gå. Det jeg liker om MUA profesjonell primer er at den fungerer mer enn en primer, den fungerer som en flott concealer rundt øynene, det er et hybridprodukt, det er veldig effektivt som en primer og en concealer også.

Image
Image

Hvor bra fungerte det for å lage mine skygger sist: Jeg brukte L'Oreal Color Riche øyeskygger i skygge Eau de Rose, skyggen varer ikke på meg i mer enn 2 timer, så jeg brukte den over MUA primer og øyeskyggen er snill pulveraktig, og da jeg brukte den over primeren, var det på meg i mer 5-6 timer lett uten noen form for fading, kan en liten fargefading bli lagt merke til i de siste timene, men øyenskyggen ble ikke krøllet, fargen var mer levende og veldig langvarig. Etter min mening fungerer denne primer godt med pulverformige øyeskygger, hvorfor jeg sier er fordi når jeg prøvde MUA kremete pulverøyeskygger med den, glir de litt ned fra øynene mine og blir veldig mindre. Det er på grunn av den oljeaktige basen av øyeprimeren.

 Gjør det øyeskygge blanding vanskelig? Det skjer vanligvis med nesten alle øyeprimer, da de gjør skygger til basen. Selv om det får øyenskyggen til å virke veldig intens og forhindre krølling, hindrer det en lett blanding av øyenskygge i noen grad, men ikke for vanskelig hvis du bruker en fin blandebørste.
Gjør det øyeskygge blanding vanskelig? Det skjer vanligvis med nesten alle øyeprimer, da de gjør skygger til basen. Selv om det får øyenskyggen til å virke veldig intens og forhindre krølling, hindrer det en lett blanding av øyenskygge i noen grad, men ikke for vanskelig hvis du bruker en fin blandebørste.
Image
Image

Pros av MUA Professional Eyes Primer

• En primer som også kan brukes som concealer. • Emballasje er praktisk og attraktivt. • Tekstur er veldig glatt og kremaktig. • Konsistens er heller ikke for tykk eller rennende. • Gir en dyp finish etter påføring. • Tørker opp raskt etter påføring på lokk. • Utvider virkelig oppholdsstyrken til dårlige øyenskygge. • Gjør ikke blanding av øyenskygge for vanskelig. • Forbedrer også fargen på dårlig pigmentert øyeskygge. • Et veldig fint produkt for tørre lokk, da det er en fuktighetsgivende primer.

Image
Image

Ulemper med MUA Professional Eyes Primer

• Det er litt olje basert, så det er ikke så egnet for oljede lokk. • Gir ikke pære eller kremete øyenskygge lenger, mens de glir ned. • Tilgjengelighet i India.

Anbefaling på MUA Professional Eyes Primer:

Hvis du søker etter en allround-primer, har denne primeren alle de egenskapene i den og ja til en rimelig pris.

IMBB Rating: 4.5/ 5

MUA Pro Base Eye Primer Review MUA Pro Base Fixing Mist MUA Pro-Brow Ultimate Eyebrow Kit MUA Professional Himmel og Jord Øyenskygge Palette MUA Matte Perfect Foundation - Naturlig MUA Matte Perfect Loose Translucent Powder MUA Alt i ett BB Cream-Medium Shade 2 Chanel Base Lumiere Lysende Makeup Base Hvordan lage en lys makeup base hjemme: DIY Jordana Eye Primer Eyeshadow Base Inglot Under Makeup Base 10 beste øyenskygge primere Faces Metaliglow Eye Primer

Anbefalt: