Steamcream Review

Innholdsfortegnelse:

Steamcream Review
Steamcream Review

Video: Steamcream Review

Video: Steamcream Review
Video: JAPAN DRUG STORE MUST BUY BEAUTY SKINCARE - YouTube 2023, November
Anonim

Steamcream

Steamcream (ett ord, ikke to, ifølge deres nettsted) er en fuktighetskrem for ansikt, kropp og hender. Den kommer fra Storbritannia, og kommer i bokser med vakre design. Jeg hadde lyst til å prøve det, så snart jeg var borte etter bursdagen min, fant jeg dette designet - som skjer for å være min dyrekretsen, så tok jeg det som et tegn for å bare kjøpe darn-saken allerede.

Image
Image

Produktkrav: STEAMCREAM representerer det nyeste konseptet i hudpleie. Ferskt håndlaget ved hjelp av høykvalitets, naturlige ingredienser som smeltes sammen med et skudd av damp. Denne unike metoden gjør kremet veldig lett, noe som gir langvarig hydrering i ansiktet. Tekstur gjør det også til en perfekt nærende godbit for din kropp og hånd. STEAMCREAM er håndlaget i Storbritannia og Japan med friske, sporbare ingredienser. Det er super-fuktighetsgivende, synker dypt ned umiddelbart og gjenoppliver huden din straks. Det gjør huden din den beste det kan være, naturlig.

Pris: 20 USD / 12,95 GBP på Steamcream nettsiden. Jeg kjøpte Steamcream som har tenkt å bruke den primært som en håndkrem. Eksemet på hendene mine er det verste det har vært på grunn av hyppig håndvask fra å ta vare på en baby, og hendene mine må stadig fuktes. Steamcream tinndesignet jeg fikk er en fra sin dyrekretsenes serie. Jeg finner det enkelt og elegant, men ikke det beste blant sine mange design, men jeg synes det er et godt valg for min fist Steamcream fordi kreft er mitt astrologiske tegn.

Image
Image

Tinnemballasje er ikke den mest stabile; Det er allerede en liten pute på lokket, som jeg tror var fra da jeg ved et uhell droppet krukken. Lokket kan skrues fast og det virker ikke som om det ville lekke hvis du legger i vesken, men jeg foretrekker å legge det på min forfengelighet hjemme fordi det er fint å se på og jeg vil ikke at den blir skadet lengre.

Image
Image

Steamcream har en mild duft som for meg lukter rent og litt blomstret. I listen over ingredienser er det oransjeblomst, lavendelolje og kamilleblå olje, og jeg tror det er en kombinasjon av de som jeg lukter. Jeg finner duften behagelig og beroligende. Steamcream har en veldig lett tekstur. Det er en tynn type krem, men det er ikke rennende. Det føles ikke tykk i det minste, og en moderat mengde spre seg enkelt over begge hendene mine. Den absorberer om et minutt og føles ikke fettete; det forlater ikke en dvelende "lotion" -følelse.

Image
Image

Likevel forlater det veldig tørr hud, fuktighet og lindring. Effekten varer i ca to timer, som jeg tror er god nok, vurderer hvor tørr hendene mine er. Det irriterer heller ikke mine følsomme, eksembelastede fingre, i motsetning til andre duftstoffer, som kan få kløe i hendene til å starte opp igjen etter påføring. Jeg vil satse på at det er forsiktig nok til ansiktet, men jeg har ikke brukt det som en fullstendig fuktighetskrem. Jeg har bare dabbed det på områder av ansiktet mitt som jeg skjedde å legge merke til var tørr og flakket mens du satte Steamcream på hendene mine. Jeg er ikke behagelig å bruke det samme karet jeg bruker som håndkrem, som en ansiktsfukter. Det er bare ikke hygienisk og gjør det som kan få min akne tilbake. Kan det neste blikk jeg kjøper, bruker jeg bare på ansiktet mitt. Når jeg snakker om å kjøpe en annen Steamcream-tin, til tross for den høye prisen for det som bare er 75g eller 2,6oz produkt (jeg kan få en 12oz flaske Aveeno lotion til omtrent samme pris), finner jeg at det er verdt det, og jeg gleder meg til får min neste Steamcream.

Pros av streamcream

• Det fukter effektivt tørr hud. • Det er mykt mot huden min. • Det føles ikke tungt eller fet. • Får ikke en fettfilm på huden. • Den fuktighetsgivende effekten er ikke kortvarig. • Vakkert emballasje, med mange design å velge mellom. • Mild duft. • Kan brukes på ansikt, hender og kropp.

Image
Image

Ulemper med streamcream:

• Det er dyrt for mengden produkt du får. • Tinnet kan bli dented eller riper relativt enkelt. • Kan ikke være lett å få tak i utenfor Storbritannia og USA. Vil jeg tilbakekjøp streamcream?

Ja. IMBB Rating: 4.25/5 Alt i alt: Jeg er glad for å vite at i tilfelle av Steamcream, er det IKKE stil over substans. Det er en nydelig, lett duftende, lyskrem som fukter og irriterer ikke min meget tørre, følsomme hud. Jeg anbefaler å prøve det.

Anbefalt: