St. Ives Mineral Therapy Body Wash Review

Innholdsfortegnelse:

St. Ives Mineral Therapy Body Wash Review
St. Ives Mineral Therapy Body Wash Review

Video: St. Ives Mineral Therapy Body Wash Review

Video: St. Ives Mineral Therapy Body Wash Review
Video: St Ives Body Wash Review | Mimi leonard #skincareproducts #bodywash - YouTube 2023, September
Anonim

St. Ives Mineral Therapy Body Wash

Hei skjønnhet!

Min kjærlighet for St Ives-produkter er en åpen hemmelighet nå. Jeg løp ut av min tidligere kroppsvask og lotion fra merkevaren, så jeg plukket opp nye. St. Ives har nylig lagt til noen nye ting i sitt sortiment og avsluttet noen gamle versjoner av produktene. La oss se er de nye produktene verdt samme vurdering eller ikke.

Produktbeskrivelse:
Produktbeskrivelse:

Reveal utstrålingen av etterfylt hud med denne hydratiserende St. Ives Mineral Therapy Body Wash. Denne hudpleieformelen, som inneholder en tilpasset mineralblanding, gir deg følelsen forfylt og forynget som den forsiktig renser. Bruk daglig med St. Ives Mineral Therapy Lotion for hud som ser ut og føles myk, glatt og revitalisert.

Produktfordeler

- 100% naturlig fuktighetskrem - Uten parabener - Dermatologistestet - Hypoallergenic

Pris:

Prisene er nå hiked for St Ives produkter. Jeg fikk denne 400 ml flasken i $ 4,5

ingredienser:

Image
Image

Veibeskrivelse for:

Hell inn fuktet poof, svamp, vaskeklut eller hender. Arbeid i en rik, kremaktig skum og skyll. Unngå øyekontakt. I tilfelle kontakt med øynene, skyll grundig med vann.

Image
Image

Mine erfaringer med St Ives Mineral Therapy Body Wash:

I det øyeblikket du åpner flaskehetten, fyller en plutselig duftfyll hele dusjområdet Ja, duften er intenst og overveldende med dominerende og særegne fruktige notater av kokos og litt blomster, som jeg tror er jasmin. Duften forblir med deg en time etter badet. Den gjennomsiktige flasken er solid og kan transporteres under reise uten frykt for spill. Den kremete hvite kroppen vask er litt rennende i konsistens og må brukes med en loofah, pouf eller vaskeklut for å skape riktig skinn. Fordi denne varianten ikke lærer luksuriøst som Sea Salt Exfoliation og Coconut Indulgent varianter jeg har vurdert tidligere. Men likevel, det lunder tilfredsstillende med en anstendig mengde. Det skylles av lett etterlater ren og fuktig hud med kremaktig og glatt følelse. Den har ganske mye fuktighetsgivende effekt, noe som gjør den ideell for tørr hud og vinterbruk. Det vasker av tørre hudflak og kroppsbruddens døde hudflak og jeg ser at det virkelig renser huden effektivt. I en uke ser jeg en klar forskjell. De viktigste ingrediensene er mineralblanding og glyserin, og hele formelen er av naturlige ingredienser. Det lever opp til kravet om etterfylt, revitalisert, klan, myk og glatt hud. Fri for parabener og produsert med naturlige ingredienser, det gir forbrukertilfredshet at produktet ikke inneholder noen unødvendige kjemikalier. Det er hypoallergisk og ikke testet på dyr. Også flasken består av 20% resirkulert materiale; så selskapet gjør sitt beste for å være miljøvennlig. For prisen får du god mengde et flott produkt som varer minst to måneder.

Pros av St Ives Mineral Therapy Body Wash:

• Utmerket kvalitetsprodukt til en overkommelig pris. • Formulert med naturlige ingredienser og tilpassede mineralblandinger. • Du vil bli forelsket i duften. • Fjernet tørr hudflak og død hud på grunn av kroppsbrudd. • Renser huden effektivt, med en fornyet og revitalisert følelse. • Veldig bra på å fukte huden. • Du får en ren, myk og myk hud med kremaktig følelse med hver vask. • Fri for parabener og grusomhet. • Hypoallergisk.

Image
Image

Ulemper med St Ives Mineral Therapy Body Wash:

• Ingen.

IMBB Rating:

5/5

Image
Image

Anbefaling og tilbakekjøp:

Dette er et flott produkt som jeg vil gå tilbake til igjen og igjen. De nye lanseringene fra St. Ives er enda bedre i egenskaper. Definitivt, jeg anbefaler det. Ha en god fredag!

Best St.Ives-produkter tilgjengelig i India St. Ives Timeless Skin Apricot Scrub St. Ives Blemish Control Green Tea Scrub St. Ives Abrikos Scrub Blemish Fighting Oriflame Giordani Gold Mineral Therapy Foundation Review St Ives Overbærende Kokosmørk Triple Butters Body Wash Glede hudfrukter Rensende ansiktsvask

Anbefalt: