Bad og kroppsarbeid Hello Sunshine Fine Fragrance Mist Review

Innholdsfortegnelse:

Bad og kroppsarbeid Hello Sunshine Fine Fragrance Mist Review
Bad og kroppsarbeid Hello Sunshine Fine Fragrance Mist Review
Anonim

Bad og kroppsarbeid Hello Sunshine Fine Fragrance Mist Review

Hei venner

Beklager å forsvinne i så lang tid. Jeg forventer, og jeg er i min 8 måneder med graviditet nå. Når som helst forventer vår lille bunke av glede üòõ I mellomtiden, etter en lang tid, gikk til Bath and Body Works og kjøpte masse tåke og lotioner. Nå vil jeg gjennomgå en av de fine duftmåkkene fra min samling.

Image
Image

Pris:

$ 14, spesielle salgspris $ 6 for 8 fl oz / 236 ml.

Produktbeskrivelse:

Avslappet sprut eller lett spritz din favoritt duft, uansett hvor du blir forelsket i første tåke! Vår nøye utformede flaske og sofistikert pumpe gir god dekning mens konditionering aloe-tåke nærer huden for den letteste og mest forfriskende måten å duft!

  • Toppnotater: Vannaktig Mandarin, Fuji Apple, Saftig Grønn Pære.
  • Mid Notes: Pink Peony, Red Currant, Peach Blossom, Sheer Jasmine.
  • Tørre notater: Hvit Cedar, Cotton Musk, Treemoss.

Key Fragrance Notes:

Naturens mest solfylte dufter glir i Meyer-sitron, saftig tangerine og solsikkeblad.

bruk:

Spritz over huden for en duft-sasjonal måte å duft hele dagen!

ingredienser:

Image
Image

Min erfaring med bad og kroppsarbeid Hello Sunshine Fine Fragrance Mist:

Denne tåken er en blanding av sitrus og blomsteraktig duft. Den kommer i en vakker gul emballasje som gjør den veldig attraktiv og tvinger deg til å prøve den på. Lukten er veldig stilig tonet med blanding av fersken, jasmin, sitron, eple og fruktige smaker, i toppnotatet har de mandarin, Fuji-eple og pære og på den andre siden ferskenblomsten og jasminen som gir den en fin touch. Ikke en overveldende duft, men sikkert etterlater en fantastisk innflytelse uansett hvor du går. Hvis du elsker blomster og fruktig lukt, så er det en flott en.

Disse BBW duftene er alltid multifunksjonelle tåker. Du kan bruke den på huden din, så vel som klærne dine og til og med ditt tilbehør for noen ganger. Oppholder seg på huden i flere timer og å være presis i 4-5 timer, slik at kveldsfesten din lett kan være attraktiv og behagelig med deg som er fin og blomstrende.

Tåken har en god mild duft og god levestyrke, og det er en daglig smak for duft.

Fordeler med bad og kroppsarbeid Hello Sunshine Fine Fragrance Mist:

  • Emballasjen er robust og praktisk å bruke.
  • Kan brukes på hud, klær og tilbehør også hvis du vil.
  • Inneholder aloe vera for å beskytte huden, så følsom hud folk kan bruke den uten frykt, ikke skaper noen problemer på huden.
  • Langvarig duft.
  • Liberal mengde oppgitt kvantitet.

Ulemper med bad og kroppsarbeid Hello Sunshine Fine Fragrance Mist:

  • Begrenset tilgjengelighet i India, kan være tilgjengelig online skjønt.

IMBB Rating:

4.8/5

Endelig dom:

Dette er en forfriskende kroppsdamp som er en blanding av blomster og fruktig duft. Mild på huden, har aloe fuktighet, bra for sensitiv hud også. Luktes veldig bra og forblir veldig lang. Hyggelig, daglig slitemodus. Hvis du liker duftmuskler mye, så vil jeg foreslå å prøve hver tåke av BBW og det også når et salg som dette skjer! Så, fortsett og prøv din favoritt duft.

Bath and Body Works Paris Amour Fine Fragrance Mist Bath and Body Works Japansk Kirsebær Blomst Parfume Bath og Body Works Forever Sunshine Body Mist Bath and Body Works Moonlight Path Fragrance Mist Herbal Essences Hello Hydration Shampoo Fordel Hei Feilfri Victoria er hemmelig Hello Darling Body Mist Wet n Wild Blue hadde meg på Hello Palette Dove Sunshine Body Lotion Suave Naturals evig solskinnshampo Dior Bronze Matte Sunshine SPF 20 Bad og kroppsarbeid Sensuell Amber Fine Fragrance Mist Bad og kroppsarbeid Golden Magnolia Sun Fine Fragrance Mist Bad og kroppsarbeid Country Chic Fine Fragrance Mist Bad og kropp fungerer galt om deg Fine Fragrance Mist

Anbefalt: