YSL Rouge Pur Couture Mat # 202 Rose Crazy Review

Innholdsfortegnelse:

YSL Rouge Pur Couture Mat # 202 Rose Crazy Review
YSL Rouge Pur Couture Mat # 202 Rose Crazy Review

Video: YSL Rouge Pur Couture Mat # 202 Rose Crazy Review

Video: YSL Rouge Pur Couture Mat # 202 Rose Crazy Review
Video: YSL Rouge Pur Couture Slim Lipsticks Swatches vs PatMcGrath,KVD, Lisa Eldridge Lipsticks - YouTube 2023, September
Anonim

Hei damer,

Hver gang jeg pleide å lese en YSL leppestift vurdering på IMBB, sa jeg til meg selv: "En dag vil jeg kjøpe dem". Så fortsatte jeg med å lage en lyst liste over YSL for meg selv. En dag gikk jeg til Shoppers Stop i min by og så deres teller og tenkte "La det en dag være i dag". Jeg gikk videre og søkte etter min shortlisted (med hjelp av IMBB, selvfølgelig) nyanser. Men til min skuffelse var ikke en eneste av mine listede nyanser tilgjengelig. Men nå da jeg hadde tatt meg i sinnet, prøvde jeg de tilgjengelige nyanser og slo meg på denne skjønnheten.

Image
Image

Påstander: Den må ha den perfekte matte leppe utseende. Rik, kremaktig formel er infundert med et fløyels kompleks for en luksuriøst jevn applikasjon, og jojobaolje for langvarig komfort. Intense fargepigmenter for en pulserende touch av farge som varer

Pris: - Rs.1850 / - for 3.8g / 0.13oz

emballasje: Jeg vil være ærlig her. Emballasje var det som tiltrak meg til denne skjønnheten i første omgang. Den gylne, slanke, rektangulære emballasjen med vakkert plassert YSL-logo, oppfordrer deg til å flaute det og jævla hvis jeg kan motstå å gjøre nettopp det. Den kommer i en vakker gullspegulert pappkasse. Det er en dristig stare-til-meg-all-dag-lang pakking og skrik luksus.

Image
Image

Min erfaring med YSL Rouge Pur Couture Mat # 202 Rose Crazy

Jeg vil oppsummere min erfaring med bare to ord, utrolig fantastisk.

Farge: 202 ble gal som navnet sier, er fantastisk rosa rødt. Det er en dempet fet farge, hvis det gir mening for deg. Det passer alle hudfarger og i henhold til min begrensede kunnskap vil alle indiske skjønnheter stenke den.

Image
Image

Tekstur: Tekstur er den andre tingen jeg elsker om den (den første er emballasjen som jeg allerede sa). Å være en matt formel, jeg var bekymret for den ødeleggelse det ville skape på mine tørre lepper. Men woohoo, tekstur er kremaktig og glir som en drøm. Målet er ikke akkurat matt, men legger seg i halvmattet etterpå. Det føles superlys og går ikke i fine linjer. Det bløder ikke eller fjær også. Det tørker ikke leppene i det hele tatt, jeg mener, ingen å trekke og rive av lepper, nada, ingenting. Snarere holder det leppene hydrert (på grunn av jojobaolje jeg antar). Dette, for meg, er den beste delen av dette luksuriøse leppestiftet. Det er ingen lukt i det hele tatt også. Jeg vet at du ikke kommer til å tro på om jeg går over med alle sine gode kvaliteter, men det er sant.

pigmentering: Som med alle andre aspekter lever pigmenteringen også opp til kravet. Det er svært pigmentert. Den går ugjennomsiktig i en sveipe. Så skjønnheter med pigmenterte lepper kan puste et sukk av lettelse. Du kan legge til flere swipes for å gi et mer dristig utseende til leppene dine.

Image
Image

Oppholdsstyrke: Lippestiften overfører litt i noen minutter etter påføring, men det forsvinner nesten med tiden. Den forblir praktisk talt hele dagen, selv om fargen begynner å falme jevnt etter 3-4 timer. Det overlever selv måltider! Selv når den begynner å falme, forlater den en vakker, rosa flekk.

Så alt i alt, dette har vært en drømmekjøp for meg.

Fordeler med YSL Rouge Pur Couture Mat # 202 Rose Crazy:

• Øyeblikkelig og luksuriøs emballasje • Vakker farge • Passer alle hudtoner • Glir på leppene glatt uten å rive eller trekke • Ikke fjær eller bløder • Løsner ikke i fine linjer • Føler ekstremt lett på leppene • Tørker ikke lepper • Holder leppene hydrert • Stor pigmentering • Langvarig • Fader jevnt i en flekk • Vakker halvmatt finish

Image
Image

Ulemper med YSL Rouge Pur Couture Mat # 202 Rose Crazy:

• Overføringer i utgangspunktet • Dyrt • Ikke en ren matt finish

IMBB Rating: 5/5

Jeg elsker bare leppestift og formel. Det lever virkelig opp til sine krav. Det er mange flere dristige, attraktive farger tilgjengelig i dette området. Så, damer gir dem en prøve.

Yves Saint Lauren Rose Volupte leppestift - Rose Infinite Yves Saint Laurent Rouge Volupte leppestift - Provocative Pink YSL Golden Gloss Glimrende Lip Gloss YSL Rouge Volupte leppestift Caress Pink No.9 + Jimmy Choo Binnis Yves Saint Laurent (YSL) Touche Eclat YSL Touche Brilliance Sparkling Touch for Lips Magic Copper, Red Yves Saint Laurent Ombres 5 Lumieres # 3 Tawny Yves Saint Laurent Rouge Volupte Leppestift Skygge Beige Ultimate 5 Chanel Rouge Coco Lipstick Mademoiselle Dupes Chanel Rouge Allure Velvet Lip Farge La Ravissante Review, FOTD YSL Rouge Volupte leppestift Caress Pink No.9 + Jimmy Choo Binnis YSL Rouge Pur Couture Glanset Flekk - Rouge Laque Yves Saint Laurent (YSL) Touche Eclat YSL Glossy Stain - 12 Corail Fauve YSL Volume Effet Faux Cils Mascara - Noir Radical YSL Effet Faux Cil Creme d'Eyeliner - Sea Black YSL Rouge Volupte leppestift Caress Pink No.9 + Jimmy Choo Binnis YSL Volupte Shine leppestift Fuchsia i Rage

Anbefalt: