Glam Glow ThirstyMud Hydrating Treatment Review

Innholdsfortegnelse:

Glam Glow ThirstyMud Hydrating Treatment Review
Glam Glow ThirstyMud Hydrating Treatment Review

Video: Glam Glow ThirstyMud Hydrating Treatment Review

Video: Glam Glow ThirstyMud Hydrating Treatment Review
Video: THIRSTYMUD™ Hydrating Treatment - YouTube 2023, September
Anonim

Glam Glow ThirstyMud Hydrerende Behandling

Hei!

Jeg pleide å ha veldig fet hud, men da jeg ble eldre, ble min galte, fet hud blitt veldig, veldig tørr. Jeg har vanligvis flakket hud som ser rødt ut. Det gjør bruk av sminke et komplett mareritt. Jeg har nylig hørt så mye om Glam Glow-linjen. Jeg var ganske spent da Glam Glow-linjen kom opp med en hydrerende maske. Jeg var litt hesitant å plukke den på grunn av den høye prisen, men jeg skjønte om det ville hjelpe huden min, så ville det definitivt være verdt det. For å se hva jeg tenkte på masken, fortsett å lese!

Image
Image

Produktbeskrivelse:

THIRSTYMUD ™ bruker den nyeste, mest avanserte og ekstreme hydratiserende aktive teknologien, og gir dyp øyeblikkelig ekstremhydrering for lange, mellomstore og kortsiktige resultater. THIRSTYMUD ™ hydrerer, fukter, gjenoppretter, etterfyller og beroliger huden. Designet for menn og kvinner i alle aldre, alle hudtyper og selv etter barbering. Ny Super Technologies Dewdration ™, HydraPack ™, GreenEnergy ™ og TEAOXI® vil etterlate deg med Hydrated Heart Pounding Glowing Skin.

• Dewdration ™ øker og låses i fuktighet for et dypt og ungdommelig resultat. • Hyaluronsyre - gir dyp hydrering. • Sitronsyre - gir intens fuktighet. • HydraPack ™ forlater huden med en umiddelbar silkeaktig, myk og smidig følelse. • Botanimoist® - fuktighetsgivende sukker og syrer fra epler. • Havre Beta Glucan - beroligende og beroligende multi hud hydrator. (glutenfri) • HydraClay ™ - supermikro leirefeller og beholder fuktighet i huden. • GreenEnergy ™ glatter straks og stimulerer huden mens du gir deg en sunn hudfarge • Rå honning og ingefærrot for utstråling og avgiftning • Kokosnøtter - umiddelbar hudkondisjonering.

Image
Image

Pris:

$ 69 for 1,7 oz.

Image
Image

Jeg tar på Glam Glow ThirtyMud Hydrating Treatment

La oss begynne med emballasjen. Emballasjen er så søt. Emballasjen er veldig luksuriøs og glamorøs. Når du åpner beholderen tar lukten bare over. Produktet lukter som en kokosnøtt, søt cupcake. Det er to måter å bruke dette produktet på, først å påføre masken og la den stå på huden i 10-15 minutter, skyll den av eller du kan legge den på huden din over natten. Siden dette er et dyrt produkt, bestemte jeg meg for å holde det på ansiktet mitt over natten i stedet for å vaske det ned i avløpet (bokstavelig talt).

Glam Glow Thirsty Mud Hydrating Behandling er uvanlig! Du tar produkt og legger et ganske tykt lag på ansiktet ditt. Konsistensen av produktet er et kryss mellom en gel, serum og en lotion. Etter at jeg har brukt den i ca 5 minutter, føler myface at det er prikken, men en beroligende form for tingle. Da jeg våknet, var jeg i sjokk. Ansiktet mitt følte meg så glatt, klumpete og glødende! Det føltes virkelig som om jeg hadde fått en ansiktsbehandling. Dette produktet er i utgangspunktet en ansiktsbehandling i en beholder. Noen ganger når jeg føler at ansiktet mitt trenger en pick-up, er alt det egentlig trenger, en stor dose hydrering, og Glam Glow Thirsty Mud er akkurat det du trenger. Når huden din føles tørr og uttørket, gjør fuktighetskrem ikke det, du trenger et dypere hydratiseringsnivå, og ThirstyMud gjør det! Jeg vil absolutt anbefale dette produktet til alle som har tørr hud og ønsker å skjemme bort seg selv! Hvis du har en spesiell anledning som kommer opp, vil dette være perfekt å bruke før du er stor begivenhet.

Image
Image

Fordeler med Glam Glow ThirtyMud Hydrating Treatment

-Lever huden din hydrert og glødende -smelter godt -bryter ikke huden din

Ulemper med Glam Glow ThirtyMud Hydrating Treatment

-dyrt

IMBB Rating:

5/5

Freeman Facial Clay Mask med Mint og Sitron Purederm Rensende Dødehavet Mud Mask med Mango Kropps butikkens varmende mineralmask: Himalaya Mud Pack 12 beste hjemmelagde ansiktsmasker Watson er Grønn Tea Anti Oxidant Facial Mask Freeman Superfruits Detoxifying Clay Facial Mask 5 Hjemmelagde Skin Lightening Face Masks Lakme 9 til 5 Hydrating Super Sunscreen SPF 50 Review

Anbefalt: