Clinique En annen neglelakk i lykkelig gjennomgang

Innholdsfortegnelse:

Clinique En annen neglelakk i lykkelig gjennomgang
Clinique En annen neglelakk i lykkelig gjennomgang

Video: Clinique En annen neglelakk i lykkelig gjennomgang

Video: Clinique En annen neglelakk i lykkelig gjennomgang
Video: My favorite nail polishes of 2022 🏆 - YouTube 2023, November
Anonim

Clinique En annen neglelakk i lykkelig gjennomgang

Hei kjære damer,

Jeg tar med deg en annen negle emalje fra Clinique. Jeg har gjennomgått "Hei Sweetie" for deg tidligere. Denne heter "Happy." Med navn som Sweetie and Happy, spurte min hubby meg om Clinique er et Punjabi-merke nå? Med de produktnavnene kan det godt være! Så, la oss se hvor glad glad gjorde meg føler 😛

Image
Image

Produkt detaljer:

En annen nagel emalje for følsomme skinn. Fordeler: Passer for følsomme øyne og skinn. Glanset, slitesterkt farge som er lett på øynene, betyr at det bidrar til å redusere sjansene øynene vil klø, brenne eller vann med kontakt. Quick-tørking. Oftalmologen testet.

Hvordan å bruke:

 • For forlenget slitasje må du først påføre et prepcoat av A Diiferent Nail Enamel for Sensitive Skin Base og Top Coat.
 • Følg med frakk (eller to) av din favorittskygge.
 • Slutt med en ferdig jakke med en annen neglelakk til følsom skinnbunn og topplakk.
Image
Image

Pris:

USD 12,50 / INR 1100 for 9 ml.

emballasje:

Spikermalen leveres i en rund glassflaske med sølvdetaljering. Flasken ser stor ut, og inneholder 9 ml produkt. Den leveres pakket i en typisk Clinique-boks.

Image
Image

Min erfaring med Clinique En annen neglelakk i lykkelig:

Som jeg nevnte i min forrige gjennomgang av skyggen "Hei Sweetie", er neglelaket trygt for sensitiv hud og øyne, og det er øyelege testet. Med tanke på at vi berører øynene våre i gjennomsnitt 200 ganger om dagen - som lett kan irritere følsom hud og øyne, er det flott å ha et produkt som er trygt for øynene og huden.

Børste: Pensel er litt tynn, men enkel å bruke. Det plukker opp nok produkt til å dekke neglene jevnt.

Farge: Skyggen "Glad" er en korallrød, igjen ganske lys, men egentlig ikke neon. Håndene ser lyse og girly ut - det er den slags farge. Det er en mer sommeraktig nyanse, men det vil egentlig ikke stoppe meg fra å bruke den ved enhver anledning jeg kan fordi jeg elsker min koraller. Forresten, plukket jeg opp en annen coral leppestift i dag fra Estee Lauder. Jeg vet, jeg burde ha plukket opp en plummy fallskygge i stedet. Ikke bekymre deg, jeg plukket opp en fallskygge også! 😉 Anmeldelser vil være oppe snart!

Image
Image

Tekstur: Tekstur er kremaktig gelaktig som en fin blank overflate som forblir satt. Jeg nevner dette fordi jeg har sett neglelakker som ser alt skinnende ut i begynnelsen, men skinnet slites av på en dag som etterlater seg en sløv utseende. Dette er ikke tilfelle med Clinique neglelakk. Det tørker ganske fort, du trenger egentlig ikke å henge / håndtere og vente på at den skal tørke.

Image
Image

pigmentering: Pigmentering er bra - ett lag er anstendig. Imidlertid trenger du to frakker for å få full dekning og riktig fargerik. To strøk gir deg skyggen i flasken.

Image
Image

Varig kraft:Produktet varer ca. 3 dager på meg før det viser tegn på chipping. Jeg vet at neglelakk kan gå 5-7 dager uten kippe. Jeg opplever ikke så mye fordi hendene mine går gjennom mye slitasje hver dag. Nei, jeg gjør ikke mopping og ting, men jeg har 2 barn hjemme, så deres vedlikehold tar en tolv på hendene (og tankene !!! … det som er igjen av det etter graviditet!)

For å oppsummere dette for deg:

Pros av Clinique En annen neglelakk i lykkelig:

 • En vakker sommerfarge.
 • Lettvekt tekstur - gel som.
 • God pigmentering, ugjennomsiktig i to swipes.
 • Varte i 3 dager før du viser første tegn på chipping.
 • Hyggelig emballasje.
 • Trygg for følsom hud og øyne.
 • Oftalmologen testet.
 • Tørker raskt.
 • Duftfri.

Cons of Clinique En annen neglelakk i lykkelig:

 • Ingenting i det hele tatt.

IMBB Rating:

5/5 produkt.

Er jeg glad med neglelakken og vil jeg anbefale det?

Ja, kvaliteten er definitivt der.

Ville jeg tilbakekjøre Clinique En annen neglelakk i lykkelig?

Jeg vil si det på denne måten, mens jeg likte oppholdet mitt i spikeremaljenarenaen med disse, nå er jeg på utkikk etter mer unike, komplekse, mørkere nyanser. Det er en skygge jeg virkelig liker i Estee Lauder, la oss se når jeg tar stupet

Clinique En annen Nail Emalje - Hei Sweetie Clinique Black Honey En annen nagel emalje for følsom hud Clinique dramatisk forskjellig fuktighetsgivende gel Clinique Forskjellige leppestifter i Raspberry Glace Clinique annerledes leppestift i en annen drue Colorbar Ultimate Spiker Emalje Remover Revlon Nail Emalje - Nye nyanser 5 Lotus Herbals Color Dew Nail Enamel gjennomgang og fargeprøver

Anbefalt: