Street Wear Color Rich Ultra fuktig Rhythmic Bronze Lipstick Review

Innholdsfortegnelse:

Street Wear Color Rich Ultra fuktig Rhythmic Bronze Lipstick Review
Street Wear Color Rich Ultra fuktig Rhythmic Bronze Lipstick Review

Video: Street Wear Color Rich Ultra fuktig Rhythmic Bronze Lipstick Review

Video: Street Wear Color Rich Ultra fuktig Rhythmic Bronze Lipstick Review
Video: 3000+ Common English Words with British Pronunciation - YouTube 2023, November
Anonim

Street Wear Color Rich Ultra fuktig Rhythmic Bronze Lipstick Review

Hei skjønnheter,

Jeg er her igjen med gjennomgang av den fjerde nyansen av Ultra Moist-serien. Jeg elsker bare denne skyggen etter "Pink Champagne", som var en fin rosa naken-farget farge. Jeg går ut av min komfortsone bare for å se gjennom dem. Les videre for å finne ut hvordan denne fargen gikk på meg.

Image
Image

Produkt detaljer:

Gi leppene dine en glimrende look med denne leppestift fra Street wear. Denne rike matte leppefarge gir leppene et mykt og smidig utseende, samtidig som de holder dem næret. Den glir jevnt og gir leppene et mykt og smidig utseende.

Image
Image

Pris:

INR 180.

emballasje:

Lippestiften kommer i en klassisk svart kule kropp med en gjennomsiktig hette, som har en toon jente klistremerke i den. Kulen stikker ut av kroppen, noe som gjør det utsatt for skade. Skyggenavnet er nevnt nederst i kulen. Samlet sett ser emballasjen godt ut, og kvaliteten er bare ok for prisen.

Image
Image
Image
Image

Min ta på Street Wear Color Rich Ultra fuktig Rhythmic Bronze Lipstick:

Skygge: Rhythmic Bronze som navnet sier er en ren lys bronsefarge med meget mindre konsentrert, finmalet sølvglimmer i det, men fargen har ikke metallisk glans på den. Fargen har noen oransje undertoner til den. Fargen er perfekt for hver indisk hudtone og kan være en perfekt MLBB-nyanse for mørke hudtoner. Skyggen er perfekt å ha på kontor og høyskole.

Image
Image

Tekstur, pigmentering og finish:

Selv om kulen føles hard og intakt, men leppestiftet har en veldig jevn, men ikke altfor kremaktig tekstur. Den glir lett på lepper uten å slepe. Formelen er fuktighetsgivende, men ikke ekstremt hydratiserende på leppene, men det føles fuktig nok til at du ikke føler behov for å bruke leppebalsam over det. Lippestiften vil heller ikke blø eller farges i fargene i leppene. Det vil ikke altfor understreke tørre og flakete lepper. Denne skyggen er anstendig pigmentert, og en sveipe vil lett dekke mangel på lepper, du kan lagre fargen i 2 swipes, men mer enn to swipes kan gjøre leppestiften ser litt kakeaktig ut, selv om lagdelingen fargen vil gjøre leppestiftet varer lenger på leppene og gir mye hydrering enn det gjør. Lippestiften gir en fin kremaktig matt finish på leppene, fargen har ingen metallisk glans på den, og heller ikke de fine shimmers er merkbare på leppene.

Image
Image

Oppholdsstyrke:

Lippestiften varte på meg i 3 timer med lett snacking og drikking. Det er ikke ille for en kremaktig leppestift å overleve, jeg var glad for å se at fargen overlever lette måltider, selv om tunge måltider kan ta av fargen fra leppene. Lippestiften er en kremaktig, men overfører litt, men ikke for mye.

Image
Image
Image
Image

Pros av Street Wear Color Rich Ultra fuktig Rhythmic Bronze Lipstick:

 • En fin lett bronsefarge, denne typen farge er virkelig unik.
 • Passer alle hudtoner og er veldig slitesterk for hver dag.
 • Tekstur av leppestift er glatt og glir lett på lepper uten å dra.
 • Pigmentering for dette er veldig bra, gir anstendig og ugjennomsiktig dekning i en enkelt sveipe og går helt ugjennomsiktig i to swipes.
 • Fargen varte på mine lepper med lett snacking i 3 timer.
 • Fargen bløder ikke; det overdriver heller ikke flakete lepper.
 • Prisen er veldig lommevennlig.

Ulemper med Street Wear Color Rich Ultra fuktig Rhythmic Bronze Lipstick:

 • Mer enn to swipes av leppestift kan gjøre det litt kake, selv om det ikke er mye merkbar.
 • Selv om emballasjen ser attraktiv ut, men den er litt skjøre.
 • Kryssens hovede hode gjør det utsatt for skade.
 • Formelen er ikke ekstremt hydratiserende, ikke perfekt å ha på vintre for de som har tørre lepper.

Vil jeg anbefale Street Wear Color Rich Ultra Moist Rhythmic Bronze Lipstick?

Ja, hvis du ikke liker dype brune, kan du prøve hendene dine i denne nyansen. Det kommer definitivt ikke til å vaske ut noen hudtone, men hvis du har kronisk tørre lepper, bruk en kjeppstokk før eller over den.

Ville jeg tilbakekjøre Street Wear Color Rich Ultra Moist Rhythmic Bronze Lipstick?

Du vet alle jeg liker rosa og oransje nyanser mer, selv om jeg også liker denne nyansen som den er veldig unik. Det er vanskelig å finne en slik fin metallisk fargelippestift, men jeg bærer slike nyanser sjelden i mitt liv, så denne kommer til å vare meg veldig lenge.

IMBB Rating:

4.6/5

Streetwear Color Rich Ultra fuktig leppestift - Ruby Riddle Streetwear Color Rich Ultra fuktig leppestift - Mystic Mauve Streetwear Color Rich Ultra fuktig leppestift - 11 Pink Passion Streetwear Color Rich Ultra fuktig leppestift - Berrylicious Streetwear Color Rich Ultra fuktig leppestift - Berry Dreamy Street Wear Color Rich Ultra fuktig Lip Color 28 XOXO Maxfactor Color Elixir Lipstick - Solbronse Jordana Lipstick - LS 104 Bahama Bronze L'oreal Endless Lipstick Boundless Bronze 860 10 beste metalliske leppestifter

Anbefalt: