Elf Beauty Eye Book i Bright Review, fargeprøver

Innholdsfortegnelse:

Elf Beauty Eye Book i Bright Review, fargeprøver
Elf Beauty Eye Book i Bright Review, fargeprøver

Video: Elf Beauty Eye Book i Bright Review, fargeprøver

Video: Elf Beauty Eye Book i Bright Review, fargeprøver
Video: Crochet BETTER with the Right Crochet Hook Size! Knitting Podcast 109 - YouTube 2023, November
Anonim

Elf Beauty Book Bright

Hei skjønnheter,

Det er partysesongen akkurat nå, og det er her for å holde seg en stund. Jeg bestemte meg for å legge opp øye sminke litt og lek med glitter skygger i fetstil. I prosessen kom jeg over Elf Beauty Book-Bright.Det er en fin øyeskyggepalett, og her er jeg tatt på den.

Produkt detaljer:

Denne høykvalitets, men rimelig øye sminke settet gir deg muligheten til å oppnå hverdagslige profesjonelle resultater, samtidig som du ser det utseende som best reflekterer din personlige stil. Hver populære BeautyBook inneholder en trinnvis veiledning til feilfri øye sminke. Enten du velger en utgave eller hele samlingen, vil du elske disse alt-i-ett-palettene med må-ha-øye sminke nødvendigheter.

Image
Image

Pris:

5$

Image
Image
Image
Image

emballasje:

Emballasjen er den mest attraktive delen av produktet. I motsetning til sine kolleger er det ikke en vanlig palett, men den åpnes og ser ut som en bok, en bok med øyenskygger i stedet for sider. Det er som de hardbundne bøkene, og har en skinnende ytre dekning. Når du åpner den, finner du et sett med 12 farger, i et variert utvalg av nyanser, det har et speil innebygd i det, samt en dobbeltsidig applikator og et øye-definerende blyant. Den venstre "side" består av et øye skygge søknad veiledning i enkle trinn og pictures.It er veldig søt, men ikke veldig praktisk som det er sprø. Kommer til applikatoren er det av svært gjennomsnittlig kvalitet, den typen du aldri vil torturere øynene med. Nyanser har ikke noe navn eller nummer.

Image
Image

Min erfaring med Elf Beauty Eye Book i Bright:

Fargene er ekstremt lyse og kan brukes til å skape mange utseende. Selv om det er ganske allsidig å ha nyanser av kobber, brun, svart, lilla, blå, grønn osv., Har de ikke en ensartet fargepenger. Noen nyanser er perfekte med bare en svep på øyelokkene dine, mens noen kanskje trenger gjentatt bruk. Tekstur er svært pulverisert og en betydelig mengde løs produkt faller under øyet, selv på eppene på kinnene dine. Øyeskyggene er absolutt ikke bra uten en øyenskygge primer. Selv om ordet "Glitter Eye" er preget i fet skrift på forsiden, lever de fleste nyanser ikke opp til navnet. har en fin øye blyant, selv om det er en prøve størrelse av det opprinnelige produktet, men det er bra, bortsett fra det faktum at slike tre blyanter fører til mye produkttap.

Image
Image

Pros av Elf Beauty Eye Book i Bright:

  • Rimelig.
  • Bra for nybegynnere.
  • Attraktiv emballasje.
  • Sterke farger.
Image
Image
Image
Image

Ulemper med Elf Beauty Eye Book i Bright:

  • Meget løs øyenskyggestruktur, kan skape et rot.
  • Applicator ikke opp til merket.
  • Ingen navn på nyanser.

IMBB Rating:

2.8/5

Produktet skriker høyt at du får det du betaler for. Jeg ser ikke meg selv å kjøpe dette igjen, men hvis du vil prøve å se hvor lyse nyanser fungerer for deg uten å brenne et hull i lommen.

ELF Essential Eyeshadow Brush og Blending Eye Brush ELF Essential Liquid Eyeliner - Midnight ELF Essential Lipstick - Fryktløs ELF Essential Vanntett Eyeliner Pen i Sort ELF Little Black Beauty Book varm samling 20 måter å ha på seg en liten svart kjole

Anbefalt: