Body Shop Vineyard Peach Body Mist gjennomgang

Innholdsfortegnelse:

Body Shop Vineyard Peach Body Mist gjennomgang
Body Shop Vineyard Peach Body Mist gjennomgang

Video: Body Shop Vineyard Peach Body Mist gjennomgang

Video: Body Shop Vineyard Peach Body Mist gjennomgang
Video: PEACH 🍑 & NECTARINE PERFUMES | Soki London - YouTube 2023, November
Anonim

The Body Shop Vineyard Peach Body Mist

Av Himshikha Arya

Hei alle sammen!

Været blir endelig fint og kult her i Chennai, siden monsuner er her og vil fortsette til denne måneden slutter. Ingen liker hyggelig vær så mye som en Chennai-ite gjør, stol på meg. Også dette er min favoritt del av året, fordi det er en så festlig tid for alle over hele verden.

Kommer tilbake til virksomheten, i dag skal jeg vurdere Body Shop Body Mist fra deres Vineyard Peach-utvalg. Jeg kjøpte dette produktet sammen med to av deres dusjgeler, hvorav en var fra Vineyard Peach-serien, noen måneder tilbake fra deres offisielle nettside til en god rabatt. De kjører ofte kampanjetilbud på deres nettside, så dere burde sjekke dem ut. Men siden det var et kjøp på nettet, måtte jeg helt stole på beskrivelsene og fikk ikke mulighet til å snuse av duften før du kjøpte den. La oss se om det fungerte i min favør.

Image
Image

Produktbeskrivelse:

Vår Vineyard Peach tar på seg en frisk ny form. Spray denne lyse duftende kroppsdysen over hele kroppen din for en mild utbrudd av fruktighet. Det er uimotståelig. Frisk fersken duft. Lett og friskt. Bruk hele kroppen. Inneholder ferskenekstrakt.

Pris:

Den selger for INR 795 for 100 ml (3,3 US FL OZ). Men jeg kjøpte den for INR 636 på grunn av et tilbud på Body Shop India nettsiden.

ingredienser:

Alkohol Denat. (Fragrance Ingredient), Limonene (Fragrance Ingredient), Prunus Persica Extract / Prunus Persica (Fersken) Extract (Naturlig Tilsetning), Benzylalkohol (konserveringsmiddel), denatoniumbenzoat (denaturerende).

Image
Image

Min erfaring med The Body Shop Vineyard Peach Body Mist:

Jeg har alltid likt emballasjen til kroppsbutikk tåker. De ser fint og pent ut i glassemballasjen. Også størrelsen er ideell, men det er ikke praktisk å bære denne tåken rundt i vesken din, på grunn av glassemballasjen. Jeg foretrekker å bære mine tåker fra Bath and Body Works eller VS i vesken min.

Nå kommer duften til denne tåken, dette lukter bokstavelig talt som fersken! Hvis du liker lukten av fersken, kommer du til å bli forelsket i det. Men hvis du ikke gjør det, så er det absolutt ingenting i duften av denne tåken som skal få deg til å falle for det. Dessverre faller jeg inn i den andre kategorien. Ærlig når jeg leser fersken mens jeg kjøpte produktet, tenkte jeg på Marks and Spencer fersken håndkrem som jeg absolutt elsker duften av, men jeg skjønte at det var et snev av blomster i det også. Men denne er en ekte fersken duft.

Når det er sagt, er det ikke at jeg helt hater duften av produktet, jeg finner det gjennomsnittlig, og jeg har ikke noe imot å bruke det opp som mitt daglige kontor har duft, fordi det er ganske lett og fruktig. Men det er definitivt ikke noe jeg ville plukke for å sprøyte på, hvis jeg vil lukte spesielt og herlig. Imidlertid vet jeg at dufter er veldig personlige og en annen person kan bare være over hælene forelsket i det. Jeg tror jeg personlig liker blomsterdufter eller fruktig-blomsters dufter mer enn en ren fruktig duft.

Kommer til levetiden til denne kroppståken, svikter den ikke på meg i mer enn et par timer, akkurat som enhver annen kroppsbutikkmåke ville. På slutten av dagen forsvinner det helt på meg. Det er definitivt et behov for å søke om dette på andre halvdel av dagen. Men legging hjelper, jeg bruker vingårdens ferskendusjegel for å øke virkningen av duften og gjør det også lenger.
Kommer til levetiden til denne kroppståken, svikter den ikke på meg i mer enn et par timer, akkurat som enhver annen kroppsbutikkmåke ville. På slutten av dagen forsvinner det helt på meg. Det er definitivt et behov for å søke om dette på andre halvdel av dagen. Men legging hjelper, jeg bruker vingårdens ferskendusjegel for å øke virkningen av duften og gjør det også lenger.

Jeg er ikke imponert over dette produktet og kan ikke velge kroppsdåper i et online kjøp igjen. Jeg vil foreslå at du sniffer det på Body Shop butikken hvis du planlegger å plukke den opp.

Pros av Kropps Butikk Vineyard Fersken Kropp Mist:

  • Det lukter virkelig av fersken, ikke tuller. Peach elskere er bundet til å falle hodet over hælene forelsket i dette produktet.
  • Emballasjen ser nydelig ut i en pen ferskenflaske. Ser veldig hyggelig på bordet.
  • Det hevder å inneholde ferskenekstrakter og samfunnsmessig rettferdig essens fra sukkerrør. Derfor føler jeg at det er trygt å sprøyte det direkte på huden.
  • Hvis du legger på dette med dusjgelen fra samme område, blir duften sterk og varer lenger.

Cons of The Body Shop Vineyard Fersken Body Mist:

  • Jeg personlig ikke elsker denne duften. Det er for peachy / fruity etter min smak.
  • Glassemballasjen gjør det litt upraktisk å bære det rundt i posen.
  • Tåkenes varige kraft er ganske dårlig. Du må gjenta det ofte.
Image
Image

IMBB Rating: 3/5

Vil jeg tilbakekjøpe Body Shop Vineyard Peach Body Mist?

Nei, det ville jeg ikke fordi jeg ikke er glad i denne duften, men jeg elsker sine andre dufter, spesielt det japanske kirsebærblomstringsområdet. Det er min favoritt. Elsker noen andre det også? 🙂 Fruity duft elskere kan trolig gi dette et forsøk, eller hvis du har elsket et annet produkt fra dette området, så kanskje dette er noe du også vil.

Sayonara!

The Body Shop Vineyard Peach Shower Gel Body Shop Vineyard Peach Body Lotion Body Shop Vineyard Peach Body Scrub The Body Shop Vineyard Peach Body Smør Kroppsbutikken Moringa Body Mist Kroppsbutikken White Musk Libertine Body Mist Kroppsbutikken Lychee Blossom Body Mist Kroppsbutikken Japansk Kirsebær Blomstret Kropp Mist Kroppen Butikk Jordbær Kropp Mist Body Shop Aqua Lily Body Mist Colorbar Velvet Matt Lipstick i Peach Crush Revlon Colorburst leppestift - Peach Lakme Peach & Plum Daily Glow Moisturizer

Anbefalt: