L'Oreal True Match Mineral, Gentle Mineral Powder er en boon for fetskinnede skjønnheter!

Innholdsfortegnelse:

L'Oreal True Match Mineral, Gentle Mineral Powder er en boon for fetskinnede skjønnheter!
L'Oreal True Match Mineral, Gentle Mineral Powder er en boon for fetskinnede skjønnheter!

Video: L'Oreal True Match Mineral, Gentle Mineral Powder er en boon for fetskinnede skjønnheter!

Video: L'Oreal True Match Mineral, Gentle Mineral Powder er en boon for fetskinnede skjønnheter!
Video: L'Oreal True Match Mineral Makeup - Is It Worth The Mess? - YouTube 2023, September
Anonim

L'Oreal True Match Mineral, Gentle Mineral Powder

Hei Gals.. 🙂

Hvordan behandler vintrene deg? Vi opplever også overskyet blåsende vær rundt oss, som naturlig vekker en skjult baker og mat i meg. Jeg elsker så vintre, for jeg kommer til å feire på varme, nybakte matvarer, og ikke å glemme min oljete weirdo hud oppfører seg så pent. Jeg kan allerede se glødende og mindre fet hud nå dager. Så, gals nyte dette sunne været med varm sjokolade muffins, kaker og glødende hud.

Uansett, jeg er her for å dele en annen glødende hemmelighet av min sis, som er en stift tillegg i hennes forfengelighet kit hele året. Til min overraskelse er det fra L'Oreal! LOL! Jeg kjenner hennes kjærlighet til Revlon, men ikke så rart at dette L'Oreal True Match Pressed Mineral Powder fortjener å være i hennes hudpleie regime. La meg minne deg, hun er også velsignet med fet hud, men likevel feilfri og glødende middels dyp hudtone som har en tendens til å bli kombinasjon om vinteren. Hun er heldig å bare bekymre seg for fet hud og ikke store porer og akne. Så, la oss snakke om L'Oreal True Match Mineral Powder.. 🙂

Image
Image

Pris: $ 12,99 for 0,31 Oz (9,0 g) (Prisen varierer mellom butikker)

ingredienser: Talkum, perlititt, triisostearin, fenyltrimetikon, magnesiumstearat, kaprylylglykol.

Produktbeskrivelse: Fra True Match-familien kommer et nytt Instant Shine Eraser-pulver i en unik mineralformel som gir opptil 16 timers fersk, ekte farge uten olje gjennombrudd for et feilfritt utseende som varer hele dagen. True Match ™ Mineralpresset pulver gir allsidig dekning: Du kan glatte, blande for en naturlig overflate, eller bygge for mer dekning. Tilgjengelig i 8 hud-sanne nyanser for å presist tilpasse hudens tone og tekstur.

emballasje: Dette mineralpressede pulveret kommer som vanlig solid og gjennomsiktig plastemballasje med speil og svampapplikator på innsiden. Jeg elsker absolutt deres emballasje sammen med kvaliteten på produktet inni. Fra nå av er den tilgjengelig i 8 universale nyanser hvorav min sis plukket denne "Natural buff" -skyggen vurderer hennes middels dype hudton med nøytrale undertoner.

Image
Image

Min erfaring med L'Oreal True Match Mineral, Gentle Mineral Powder:

Egentlig tilhører dette produktet og skyggen "Natural buff" spesielt min sis, og derfor vil jeg fortelle henne sin erfaring med dere alle. Det er ingen tvil om L'Oreal er kjent og mye elsket budsjett vennlig merkevare i markedet. Og dette mineralpressede pulveret er bare en fjær på hatten. Min sis sier, dette er det beste mineralpresset pulver hun noensinne kom over blant apotek. Og jeg føler det samme, og jeg er ivrig etter å prøve dette pulveret selv.

Dette pressede pulveret er veldig mykt og fjær lett på huden, som igjen blander seg som en drøm på fet hud. Svampapplikatoren som følger med er ganske myk og plukker opp riktig mengde pulver til buff og blander seg på huden i løpet av sekunder. uten at det ser billig eller overdrevet ut. Oppholdsstyrken er anstendig 6 + timer på søsterens feilfri fet hud som virker ganske lav i forhold til deres 16 timer påstand skjønt, men min sis er bra med den. Det forbedrer naturlig hudtone og gir en glød på ansiktet hele tiden, og holder oljen i sjakk!

Hun lider ikke av store porer, derfor kan jeg ikke fortelle om det blurs eller midlertidig krymper porene, men jeg tror det kan gjøre det med tanke på at det er mineralpulver. Jeg ser det bringer øyeblikkelig glød til huden alene uten primer og ingen annen sminke på; bruk av dette presset pulver over sminke vil sikkert øke sin oppholdsstyrke.
Hun lider ikke av store porer, derfor kan jeg ikke fortelle om det blurs eller midlertidig krymper porene, men jeg tror det kan gjøre det med tanke på at det er mineralpulver. Jeg ser det bringer øyeblikkelig glød til huden alene uten primer og ingen annen sminke på; bruk av dette presset pulver over sminke vil sikkert øke sin oppholdsstyrke.

Jeg føler sterkt at det passer best til fet, kombinasjonsfeil mindre skjønnheter, men det kan fungere bra for akne utsatt hud, forutsatt at vi bruker den over sminke for bedre dekning og langvarig oppholdskraft. Det vil absolutt forbedre vår naturlige hudtone og holde olje i sjakk, men det kan ikke skjule våre problemområder som: pigmentert hud, akne merker etc. Ikke tankene, vi har mange produkter for slike problemer. Jeg er så fristet til å prøve dette pulveret meg selv.

La oss oppsummere fordeler og ulemper …
La oss oppsummere fordeler og ulemper …

Fordeler med L'Oreal True Match Mineral, Gentle Mineral Powder:

 • Et lett vektpresset mineralpulver for oljemassasje
 • Det absorberer glans og forbedrer naturlig hudfarge uten å gi noe billig eller merkelig utseende
 • Pulveret smelter uten problemer på fet hud og gir mer glødende og feilfri hud for gode timer
 • Det fortsetter å skinne i sjakk og klarer å holde seg godt 6 + timer der ved å kreve forsiktig å røre ved T-sonen
 • Det tetter ikke porer, faktisk ser huden vår mer raffinert og skinner fri
 • Det irriterer ikke fet hud, og det fremhever heller ikke andre fet hudproblemer
 • Svampapplikatoren er av god kvalitet og like myk for å plukke opp riktig mengde pulver og forsiktig buff, blend på huden for perfekt finish
 • Det har anstendig oppholdskraft på 5+ timer på fet hud alene med ingen primer og sminke som er ganske imponerende
 • Ganske brukervennlig og reisevennlig emballasje

Ulemper med L'Oreal True Match Mineral, Gentle Mineral Powder:

 • Talc kan være en avslag for få gals
 • Oppholdsstyrke er ikke i henhold til 16 timers krav
 • Det er ikke ment å skjule dype, pigmenterte, akne arr
 • Det kan være vanskelig for tørr hud skjønnhet
Image
Image

IMBB Rating: Dette produktet fortjener definitivt 4.4/ 5. (Poeng trekkes bare fordi de 16 timers dekningskrav som ikke er sanne)!

Vil jeg anbefale L'Oreal True Match Mineral, Gentle Mineral Powder?

Vi anbefaler begge dette mineralpressede pulveret til alle aldre kvinner der ute.

Endelig dom:Vel, bortsett fra disse mindre ulempene, ser jeg ikke noen grunner til å hoppe over dette vidunderproduktet for fet hud spesielt. Jeg er allerede smigret over dette mineralpulveret og definitivt får det veldig snart for meg selv. Vi vet alle at mineral sminke er en velsignelse for fet hud, og derfor vil min sis alltid holde seg til dette mineralpulveret, med mindre hun finner noe bra til denne prisen. L'Oreal Paris Hydra Perfecte Perfekt Løs Pulver i Gjennomsiktig L'Oreal True Match Super-Blendable Powder Cool L'Oreal Revitalift Anti Aging Duo Powder Foundation L'Oreal Paris True Match Mineral Foundation L'Oreal Paris White Perfekt Pearl Duo Powder Foundation L'Oreal Paris Magic Nude Liquid Powder Neutrogena Skin Clearing Mineral Powder The Body Shop Ekstra Virgin Minerals Loose Powder Foundation Revlon Colorstay Mineral Finishing Powder Ansikter Mineral Løs Pulver Golden Beige

Anbefalt: