Maybelline New York Color Show Nail Maling i 4 nyanser anmeldelse

Innholdsfortegnelse:

Maybelline New York Color Show Nail Maling i 4 nyanser anmeldelse
Maybelline New York Color Show Nail Maling i 4 nyanser anmeldelse

Video: Maybelline New York Color Show Nail Maling i 4 nyanser anmeldelse

Video: Maybelline New York Color Show Nail Maling i 4 nyanser anmeldelse
Video: JAG HAR HELT GLÖMT BERÄTTA!!! - YouTube 2023, November
Anonim

Maybelline New York Fargeshow Nail Maling i Coral Craze - 211, sjokkerende hav - 303, søt solskinn - 405 og naken hud - 015

Hei Gang,

Dette innlegget vil bringe din hyggelige oppmerksomhet til en av de mest vellykkede lanseringene av Maybelline New York i det indiske markedet. Ja, jeg snakker totalt om Maybelline New York Color Show Nail Paints. Jeg vet, jeg vet at jeg er litt litt sen. De fleste av dere eier sannsynligvis halvparten av fargene fra dette området (som meg). Men sannsynligvis vil dette innlegget være nyttig for noen som ikke har gått gjennom hele spekteret.

Jeg er helt gaga over disse. Rimelig utvalg, flotte farger, god tekstur.. Hva mer kan en jente be om! Så takk Maybelline for å bringe disse skjønnhetene til oss.

Image
Image

Maybelline påstander: Hold deg oppdatert fra tipsene dine til tærne med nye Maybelline Color Show. Vår gelbaserte formel med fargepoppende pigmenter, leveres i 40 dristige, superstilfulle nyanser som ser flott ut på negler. Så fortsett, mikse, matche og få mest mulig ut av fargen.

Pris: 75 INR for 6 ml.

Holdbarhet: 36 måneder.

Bruksanvisning: Til å begynne med, bruk et klart underlag for å forhindre neglene i å gulte. Det hjelper også neglelakken din lenger. Mal den første linjen med neglelakk fra midten av neglen din, fra basen til spissen. Legg igjen en liten plass ved nålens underlag for å få et rent utseende. Påfør deretter neglelakk til resten av neglen.

emballasje: Nail malingene kommer i søte, sylindriske glassflasker med svart hette. Fargen på skyggen kommer ut av glassflasken. Navnet og nummeret på skyggen er skrevet på toppen av lokket.

Image
Image

Min erfaring med Maybelline Color Show Nail Maling:

applicator: Penselen / applikatoren er tett og enkel å bruke, og legger bare riktig mengde produkt på neglene. Det etterlater ikke penselmerker på neglene som noen spiker pensler gjør.

Tekstur: Teksten til disse nagelmalene er kremaktig, ikke for rennende eller for tykk, bare den rette tekstur for vakker, ikke-stramt applikasjon.

pigmentering: Til tross for prisen er pigmenteringen også stor. Ett frakk gir ugjennomtrengelig dekning, men to frakker gir den sanne fargen. Du trenger ikke å ty til en tredje kappe i det hele tatt.

Oppholdsstyrke: Den varige kraften til disse nagelmalene er ganske anstendig. Som alle andre nagelmalter varer disse i ca 5-6 dager før det begynner å falme. Chipping kan ses etter 3-4 dager. Jeg bytter generelt min neglelakkfarge hver uke, så jeg kan ikke virkelig kommentere hvor lenge disse tar for å helt forsvinne fra neglene.

Image
Image

Nyanser blir vurdert i dette innlegget:

Coral Craze-211: Ahhh.. der det er, boon av en dame eksistens. Som det er korall, er det bundet til å være en vakker farge og Åh mitt ord! Det er absolutt. Det er ikke lyst inn i ansiktskoralen din, men en virkelig standout-dempet koral som ligner mer mot fersken enn rosa.

Image
Image
Image
Image

Sjokkerende hav-303: Fint navn. Denne skyggen kan komme over som høyt, men tro meg, det er en vakker mørk blå farge som virkelig bringer en dose hav på neglene dine.

Image
Image
Image
Image

Sweet Sunshine-405: Som navnet sier, er denne skyggen en ekte solskinn gul farge, lys og peppy. Men advarsel, farget denne skyggen neglene mine uten et grunnlag.

Image
Image
Image
Image

Naken hud-015: Ja n * de elskere, denne skyggen vil passe din regning og dil (ha! Rhyming). Dette er en n * de skygge som navnet skildrer, men mørk n * de, forskjellig fra den andre nail nail maling jeg gjennomgått noen dager tilbake (karamell smelte), men på ingen måte mindre vakker.

Image
Image
Image
Image

Pros av Maybelline Color Show Nail Maling:

  • Tørker opp raskt.
  • Vakre, slitesterke nyanser.
  • Opak i to strøk.
  • Pensel er tett og lett å påføre.
  • Tekstur er heller ikke for rennende eller for tett.
  • Varer for en god 6-7 dager før fading.
  • Kan fjernes lett.

Con av Maybelline Fargeshow Nail Maling:

Noen få farger flekker.

Image
Image

IMBB-karakter: 5/5.

Vil jeg anbefale / tilbakekalle Maybelline Color Show neglelakk?

Hallo!! Halvdelen av verden har allerede kjøpt den, men ja, ja, ja! Jeg ville helt gjøre begge deler..

5 Nail Arts med Maybelline Color Show Nail Maler Maybelline Express Finish Nail Paint Turquoise Green Maybelline Express Avslutt neglelakk Khaki Green Photos, NOTD Maybelline Colorama neglelakk Maybelline Colorshow Crayon - Skinnende Beige Maybelline ColorShow leppestift - Burgundy Blend Maybelline Colorshow leppestift - Cherry Crush Maybelline Colorshow Leppestift - Forever Mauve Maybelline Colorshow Leppestift i skyggen 111 Midnattsrosa Maybelline Colorshow Leppestift 109 Violet Fusion Maybelline ColorShow leppestift i oransje ikon

Anbefalt: