Garnier Fructis Style Slank og skinn Flat Iron Perfector Straightening Mist Review

Innholdsfortegnelse:

Garnier Fructis Style Slank og skinn Flat Iron Perfector Straightening Mist Review
Garnier Fructis Style Slank og skinn Flat Iron Perfector Straightening Mist Review

Video: Garnier Fructis Style Slank og skinn Flat Iron Perfector Straightening Mist Review

Video: Garnier Fructis Style Slank og skinn Flat Iron Perfector Straightening Mist Review
Video: Review - Garnier Fructis Style Flat Iron Perfector Straightening Mist - YouTube 2023, November
Anonim

Av Manaswini

Hei alle,

I dag vurderer jeg et produkt som har ligget i min forfengelighet i nesten et år nå. Jeg liker å stryke håret mitt en gang og liker å bruke produkter som hevder å beskytte mot varme og gi glatthet til håret. Så jeg plukket opp dette produktet som hevdet begge og la oss se hvordan det gikk. Produktet er Garnier Sleek og Shine Flat Iron Perfector Straightening Mist.

Image
Image

Pris:

Varierer av butikken, jeg tror jeg fikk det for rundt $ 4,00 for en 6,0 oz flaske.

Produktbeskrivelse:

Vi presenterer vår sterkeste, frizz-taming rettetåke, med arganolje, for den perfekte, elegante stilen som varer 48 timer! Denne kraftige rettetåken med arganolje fra Marokko bidrar til å beskytte håret mot varmen til ditt flatjern, mens du tetter i glatthet og glans for en varig og slank finish.

ingredienser:

Image
Image

Hvordan å bruke:

The Ironed Straight: Tåk litt over 2 tommers brede deler av tørt hår. Pass jevn jern over hver del, flytte fra røtter til ender.

emballasje:

Dette produktet kommer i en lett flaske med en sprøytepumpe. Hetten lukkes stramt og reiser med den bør ikke være et problem.

Image
Image

Min erfaring med Garnier Fructis stil Slank og skinn Flat Iron Perfector Rettstøtende Mist:

Dette er en av de produktene som jeg ikke hadde lest noen anmeldelser for og endte med å kjøpe på et innfall mens du besøkte det lokale apoteket. Så hva tiltrak meg i utgangspunktet? Jeg ser ord som "argan olje", "48 Hr Straight Finish", "Heat Protection", som vises på emballasjen og tankene mine går - Aha, dette er hva håret mitt har manglet. Jeg bruker produktet et par ganger og innser - Nah, håret mitt er mye bedre uten dette! Få driften? Nå, på detaljert gjennomgang av hvordan dette produktet gikk.

bruk: Jeg bruker vanligvis dette produktet på shampooed, tørket hår. Det står "rettetåke", men pumpen spruter ut produktet på en ujevn måte, og etterlater deler av håret mykere enn andre. Også, du må være forsiktig med å la håret bli litt tørt før du bruker strykejernet eller håret ditt vil sitte.

Image
Image

resultater:Produktet lever ikke opp til sitt løfte i det hele tatt, da det ikke hjelper til retteprosessen ved å gjøre håret mitt slankere eller jevnere enn det jeg vanligvis gjør på platen. Jeg kan ikke kommentere 48-timers ferdigstillelse fordi jeg ikke tror dette produktet bidrar til å få utseendet i utgangspunktet.

Innhold:Den første ingrediensen som er oppført, er alkohol, og jeg antar det er en grunn til at håret mitt blir tørt og kjedelig etter dag 2 når jeg bruker dette. Arganoljen ser ikke ut til å gi næring eller skinne til håret. Forresten, jeg har normalt hår og en fet hodebunn.

Parfyme:Det lukter anstendig, men ingenting å gå ga-ga over. Lukten henger i håret i 2-3 timer og fader deretter bort.

Alt i alt har dette produktet vært en stor dud for meg. Jeg har prøvd å bruke den på ulike måter (på lufttørket hår, tørketørket hår, litt våt luft) og også i ulike værforhold (sommer, vinter, fuktig), men det har aldri fungert for meg. Jeg antar at tiden endelig har kommet for meg å gi opp på dette produktet.

Fordeler med Garnier Fructis-stilen Slank og skinn Flat Iron Perfector straightening Mist:

* Tenk * Skrape hodet mitt * Tenk * Hvis i det hele tatt, må jeg tenke på noen fordeler:

  • Ganske billig.
  • Reisevennlig emballasje.

Men gutta, du vil at produktet skal gjøre noe for deg før du kjøper eller reiser med det. Så, bare ignorere Pros og les på ulemper:

Ulemper med Garnier Fructis-stilen Slank og skinn Flat Iron Perfector straightening Mist:

  • Hjelper ikke i rette- / glattningsprosessen i det hele tatt.
  • Inneholder alkohol.
  • Tørker håret ut og etterlater dem kjedelig.
  • Pumpen sprøyter ikke ut som en tåke som den skal.

IMBB Rating:

0/5. Beklager, ingen kjærlighet her.

Ville jeg tilbakekjøpe / anbefale Garnier Fructis-stil Slank og skinn Flat Iron Perfector straightening mist?

Jeg ville ikke tilbakekjøp i det hele tatt, og jeg håper du leser anmeldelsen min og hopper over denne duden også!

Garnier Fructis Slank og skinnende fuktighetsmetning Garnier Fructis Slank og skinnløs-i-kondisjonskrem Garnier Fructis Slank & Shine Sjampo Garnier Fructis slank og skinnende balsam Garnier Fructis Style Wet Shine Gel - Sterk Slik bruker du et flatjern FX Special Effects Flat Iron Heat Memory Spray Organix Ever Straight brasiliansk Keratin Flat Iron Spray Garnier Miracle Skin Perfector BB Cream L'Oreal Youth Code Texture Perfector Pore Vanisher Cream Giovanni Straight Fast Straightening Elixir Kiehls Stylist Series Heat Protective Silk Straightening Cream L'Occitane Aromachologie Control Mist med 5 essensielle oljer Organix Biotin & Collagen Vektløs Healing Oil Mist

Anbefalt: