9 måter å fremme naturlig øyenvippe vekst

Innholdsfortegnelse:

9 måter å fremme naturlig øyenvippe vekst
9 måter å fremme naturlig øyenvippe vekst

Video: 9 måter å fremme naturlig øyenvippe vekst

Video: 9 måter å fremme naturlig øyenvippe vekst
Video: Как красить Седые Волосы! Окрашивание Седины! Уроки! - YouTube 2023, November
Anonim

Hei flotte damer,

Håper alt går bra på slutten! I dag snakker vi om måter å fremme naturlig øyenvippevekst. Å ha lange og skinnende øyenvipper er en drøm som alle kvinners ønsker ble oppfylt. Selv om kunstige øyevipper er tilgjengelige i markedet, blir det svært vanskelig å opprettholde dem hele tiden. Mange kvinner har svært korte eller nesten ingen øyenvipper som er resultatet av skarp øyenvippevekst. Her er noen av de beste måtene å fremme øyenvippe vekst naturlig.

Image
Image

1. Olivenoljebehandling:

Bruk av olivenolje er en av de vanligste behandlingene som bidrar til økt øyenvippe vekst naturlig. Olivenolje inneholder mye fettsyrer og anti oksidanter som oppmuntrer hårvekst. For å vokse øyenvipper naturlig, bruk litt olivenolje på en ren mascara-tryllestav og legg på lashene. La det stå over natten og vaske om morgenen. Gjenta denne prosessen to ganger eller tre ganger på en dag for å fremme øyenvippevekst.

2. Grønn te:

På grunn av anti-inflammatoriske og antioksidantegenskaper som finnes i grønn te, kan det bidra til å fremme naturlig øyenvippevekst. Grønn te inneholder polyfenoler som oppfordrer hårvekst. Dessuten gir det ernæring til håret som øker blodsirkulasjonen og dermed fremmer øyenvippevekst. Brew litt grønn te og la den avkjøles. Påfør nå grønn te på lashene ved hjelp av en mascara-vegg. La det stå litt tid og vask av med kaldt vann.

Image
Image

3. Ta multivitamintabletter:

Mesteparten av tiden lider en person av svak hårvekst på grunn av mangel på vitaminer i kroppen. Å ta multivitamin tabletter kan bidra til å levere riktig mengde vitaminer til kroppen som resulterer i å fremme øyenvippevekst. Å ta multi vitamin tabletter kan gi deg lengre og sterkere øyevipper. Det fremmer også hårvekst og gir deg sunne negler og hud også.

4. Børst på øyenvippene:

Børste øyevisker er en annen effektiv måte å fremme lengre øyevipper. Du bør børste dine vipper to ganger om dagen for å kunne distribuere oljen jevnt. Øyenvippebørsting fremmer også blodsirkulasjonen og stimulerer dermed hårveksten. For å pusse viskene dine hjemme, ta mascara-tryllestaven og puss øyenvippen for en stund. Gjør dette for flere ganger for å få lengre øyenvipper.

5. Øyebryt Serum:

Du bør bruke et øyenvippeserum for å holde viskene dine alltid hydrert. Også, øyenvippe serums inneholder mange vitaminer som fremmer hårvekst, og gir deg dermed lengre og nydelige vipper. Det finnes et stort utvalg av øyenvipper serums tilgjengelig i markedet, du kan velge det beste blant dem.

6. Fjern øye sminke hver natt:

Et viktig skritt som hver kvinne bør følge, er alltid å fjerne all sminke om natten! Makeup inneholder kjemikalier som tetter porene og hemmer øyenvippeveksten. Det kan også forårsake øyeirritasjon og svekke follikkelen. De som ikke fjerner sminke før de sover, slutter ofte med å håndtere øyenvippe.

Image
Image

7. Unngå å bruke vanntett Mascara:

Du kan elske å bruke vanntett mascara fordi det ikke smelter selv etter å ha kommet i kontakt med svette, tårer eller vann. Eksperter sier imidlertid at du bør unngå å bruke vanntett mascara, da det er ekstremt vanskelig å fjerne det fra lashene. Jo mer du streber for å fjerne mascara fra pisker, desto mer er det sjanser for at lashene dine vil falle ut.

8. Bruk hvitløk:

Studier har vist at hvitløk inneholder aktive enzymer som kan bidra til å øke hårveksten. Hvitløk er mye brukt til å behandle skallet flekker, noe som gjør at det viser positive resultater i å fremme øyenvippe vekst også. Du bør vurdere å ta hvitløkspiller som er lett tilgjengelige i markedet. Ikke bruk hvitløk direkte på lashet, da det kan irritere øynene dine og også legge igjen en skarp lukt. Hvis det er nødvendig, kan du fortynne hvitløkjuice med vann og deretter på lashene.

9. la dine pisker puste

Du bør forhindre å bruke øye sminke hver gang som det kan tørke dine lashes og også føre til fall outs. Du bør ikke ha på øyet eller mascara hver dag. Noen ganger er det godt å være naturlig og fantastisk!

11 naturlige øyenvippe vekst tips 9 øvre øyenvippe vekst serum Hvordan få lengre øyenvipper 10 måter å lage øyenvipper 5 ganger lengre og tykkere Hvordan vokse lange øyenvipper Rapidlash Eyelash Enhancing Serum 7 enkle måter å få øyenvippene dine til å vokse lengre naturlig Hvordan vokse lange øyenvipper med Castor Oil: DIY

Anbefalt: