Savvy Pink Grapefrukt Lip Stain Pen Review

Innholdsfortegnelse:

Savvy Pink Grapefrukt Lip Stain Pen Review
Savvy Pink Grapefrukt Lip Stain Pen Review

Video: Savvy Pink Grapefrukt Lip Stain Pen Review

Video: Savvy Pink Grapefrukt Lip Stain Pen Review
Video: Drugstore (Priceline) Makeup Haul: Part 1 - YouTube 2023, November
Anonim

Hei lovelies

For det første takk til alle for de herlige kommentarene på mitt travelogue innlegg. Jeg har ikke vært bra i løpet av de siste dagene, men dine søte kommentarer ga meg energien til å gjennomgå denne leppefargen fra merkevaren Savvy, som jeg hentet fra Australia.

Image
Image

Pris:

Rs. 500 / - (omtrentlig).

emballasje:

Lippeflekken kommer i en penneformet emballasje som ser veldig ut som en skissepenn. Kroppsfarge er den av skyggen av flekken som er rosa med hint av brunt i dette tilfellet. Skyggenavnet og nummeret er nevnt på kroppen ved hjelp av et klistremerke. Hetten er solid, ugjennomsiktig plast som lukker med et klikk, så det er veldig reisevennlig.

Image
Image

Skygge:

Skyggen "Pink Grapefruit" er den rette blandingen av rosa og brun. Når du bruker en gang, kommer duken som en ganske rosa n * de, men når du bruker flere ganger, endrer skyggen litt og kommer av som en mørkere versjon av den rosenbrune skyggen. På begge måter er det en svært slitesterk nyanse både dag og natt.

Image
Image

Tekstur:

Lippflekken føles vannet ved første påføring, og på grunn av væsken-y-tekstur, føles flekken kult på leppene. Det glir godt på leppene, men tørre lepper vil trenge en balsam på toppen som det pleier å markere flakene på leppene, om noen.

Pigmentering og oppholdsstyrke:

Pigmenteringen er gjennomsnittlig, men en sveipe er god nok til en liten hint av farge på leppene. Pigmenteringen kan bygges opp på sveiping gjentatte ganger. Følelsen eller teksten endres ikke ved flere sveiping. Tvert imot, når du får lov til å bosette seg i noen sekunder, holder leppeflaten svært lang tid. Det har til og med overlevd lyse og tunge måltider. Selv om fargene begynner å falle fra midten av leppene etter et fullstendig måltid, blir det ikke helt forsvunnet. Det gode er at flekken aldri blir flekkete på leppene.

Image
Image

Pros av Savvy Pink Grapefrukt Lip Stain Pen:

  • Lett.
  • Kjølefølelse på applikasjon.
  • Hyggelig emballasje.
  • Bor lenge.
  • Matt finish.
  • Ingen morsom lukt.
  • Ikke tørking.
Image
Image

Ulemper med Savvy Pink Grapefrukt Lip Stain Pen:

  • Tilgjengelighet.
  • Høydepunkter tørkeflak.

IMBB Rating:

4/5

Vil jeg anbefale Savvy Pink Grapefruit Lip Stain Pen?

Ja, du kan prøve det som det er lenge som en flekk skal være.

Ville jeg tilbakekjøre Savvy Pink Grapefruit Lip Stain Pen?

Ikke den samme nyansen, men gitt en sjanse, jeg vil gjerne få andre nyanser.

Det er alt for dagen …. Snart med flere anmeldelser ….hilsen!

4U2 Savvy Lipstick i 09 Kroppsbutikken Pink Grapefrukt Kroppsmørk Kropps butikken Pink Grapefruit Body Mist Neutrogena Synlig Clear Pink Grapefrukt Facial Cleanser Burt's Bees Forfriskende Lip Balm med Pink Grapefrukt Neutrogena Oljefri Acne Vask Rosa Grapefrukt Daglig Skrubbe Revlon Just Bitten Lip Stain + Balm ELF Lip Stain - Crimson Crush Sephora Cream Lip Stain - Strawberry Kissed Bite Beauty Lush Lip Tint - Vannmelon

Anbefalt: