Crabtree og Evelyn Engelsk Honey and Peach Blossom Body Wash Review

Innholdsfortegnelse:

Crabtree og Evelyn Engelsk Honey and Peach Blossom Body Wash Review
Crabtree og Evelyn Engelsk Honey and Peach Blossom Body Wash Review

Video: Crabtree og Evelyn Engelsk Honey and Peach Blossom Body Wash Review

Video: Crabtree og Evelyn Engelsk Honey and Peach Blossom Body Wash Review
Video: LIFE OF A SLIME SCAMMER - YouTube 2023, September
Anonim

Hei skjønnhetene,

Jeg ønsker deg hjertelig en veldig glad Valentinsdag. Kan hver dag på året være så spesiell for deg, og kan du tilbringe hver dag med din kjære. På denne dagen, oppfordrer jeg dere alle til å gå ut, ha det gøy og nyt dere selv. Splurge på deg selv, vær ikke sjenert! I dag vurderer jeg kroppsvasken fra dette merket, som jeg har brukt denne vinteren. Som jeg sa i min forrige gjennomgang, tok duften litt tid til å bli vant til (for meg i det minste); men nå liker jeg det virkelig.

Image
Image
Image
Image

Beskrivelse:

Vår intenst fuktighetsgivende kroppsvask inneholder kondisjonstrykk ferskenblomst ekstrakt og fuktighetsgivende honning og glyserin. Leaves en delikat duft etter dusj. Rengjør forsiktig huden. Inneholder fuktighetsgivende honning og ferskenblomst ekstrakt.

Parfyme:

Naturlig ekstrakt av vill blomst honning er varm, rik duft kombinert med ferskenblomstens fløyeltoner.

ingredienser:

Image
Image

Pris:

15GBP for 250ml

Min erfaring med Crabtree og Evelyn Engelsk Honey and Peach Blossom Body Wash:

Jeg bruker denne kroppen vaske siden en måned, og har fortsatt mye igjen; og jeg liker det veldig mye i disse dager.

emballasje: Produktet kommer i en gjennomsiktig plastflaske med en smal munn. Den har et minutthull øverst, for å regulere strømmen av kroppsvask. Emballasjen virker ganske solid.

Kroppsvask: Kroppsvasken ser akkurat ut som honning, en brunaktig tonet gjennomsiktig gel. Det har duften av honning overveiende, med en lys dose fersken. Lukten, er rik, søt, og virker ikke kunstig i det hele tatt. Infact, det tok meg litt tid å bli vant til det, men nå elsker jeg det.

Image
Image

Konsistens: Kroppsvasken har en middels konsistens, hverken for rennende eller for tykk. Det blandes med vann lett. Det sprer seg lett på huden. En liten mengde er nødvendig i dusjen. Det skummer godt, og gjør virkelig et fint skum i badekaret, når du kjører det for et beroligende bad.

Image
Image

Opptreden: Kroppsvasken virker ganske bra. Det skummer opp på grunn av forekomst av sulfater i den, men tørker ikke ut huden. Det vasker forsiktig huden, og holder den fuktet. Det kjører et ganske fint skummende bad, men ikke akkurat et boblebad; og føles veldig luksuriøst. Hele badet begynner å lukte med duften; det er en fin og varm følelse.

Image
Image

Pros av Crabtree og Evelyn Engelsk Honey and Peach Blossom Body Wash:

  • Stabil, gjennomsiktig plastflaske.
  • Konsistensmedium.
  • Duft av honning og fersken.
  • Sprer seg lett.
  • Skummet godt.
  • Kan brukes i dusjen eller i bad.
  • Tørker ikke ut huden.

Ulemper med Crabtree og Evelyn Engelsk Honey and Peach Blossom Body Wash:

  • Dyrt.
  • Tilgjengeligheten i India er begrenset.
  • Duft kan være for søtt for noen.

IMBB Rating:

4.3/5

Ville jeg tilbakekjøpe Crabtree og Evelyn English Honey and Peach Blossom Body Wash?

Jeg har likte den generelle kvaliteten på denne kroppen vaske, men vil gjerne prøve noen andre varianter i fremtiden.

Crabtree og Evelyn La Source Relaxing Body Wash Review Crabtree og Evelyn Lavender Body Lotion og Shower Gel Review Crabtree og Evelyn Aromatherapy Destillations Blomster Kropp Glattere Crabtree og Evelyn Engelsk Honey and Peach Blossom Body Lotion Review Crabtree og Evelyn Iris Hand Therapy Review Crabtree og Evelyn Rose Water Travel Kit Review Crabtree og Evelyn Lily Bath og Shower Gel Review Crabtree & Evelyn Gardeners Hand Therapy Review Crabtree og Evelyn Wisteria Shower Gel og Body Lotion Crabtree og Evelyn Himalayan Blue Body Lotion Review Beste Crabtree & Evelyn Hand Creams tilgjengelig i India Crabtree & Evelyn Gardeners Hand Therapy Review

Anbefalt: