Gap So Pink Body Mist Review

Innholdsfortegnelse:

Gap So Pink Body Mist Review
Gap So Pink Body Mist Review

Video: Gap So Pink Body Mist Review

Video: Gap So Pink Body Mist Review
Video: BABY GAP HAUL & VLOG | PINK MOLE - YouTube 2023, November
Anonim

Hei kjære damer,

I dag vil jeg gjennomgå en Body Mist fra merkevaren Gap. Jeg kjøpte det på impuls da det så søtt ut og salg var på 😉, men nå er jeg glad jeg fant den!

Image
Image
Image
Image

Krav / Produktdetaljer:

En flørtende blanding av sitrus og blomster - så frisk, så lys, så rosa. En lett duft å spre over hele.

Ikke bruk nærhøre eller flamme. Unngå sprøyting i øynene.

Pris:

$ 12,50 for 7 FL OZ / 200 ml. (Jeg fikk den til salgs på 30% avslag). Den er tilgjengelig på nettbutikker i India for omtrent Rs. 1200.

ingredienser:

Image
Image
Image
Image

Min erfaring med Gap So Pink Body Mist:

Jeg liker Gap for det er sweatshirts, sporbukser, pullovere og jakker. Jeg liker også det faktum at deres produkter hovedsakelig er til salgs og har god ytelse til prisforhold. Mens jeg kjøpte på Gap for en vinterklær, ventet jeg i en lang kø på fakturertelleren hvor jeg så deres kroppsdåser og parfymer. Siden et salg var på og disse var på 30% avslaget, tok jeg raskt to produkter til å prøve før min tur til betaling. Gap har en rekke kroppsdåper i vakre farger som lilla, fersken, rosa etc …. Jeg trodde så rosa ville være en frisk og feminin, så jeg plukket opp det.

Det ser ganske mye ut som navnet er så rosa, i en gjennomsiktig flaske med en rosa fargetone. Det lukter som grapefrukt, med en floral twist. Dessuten er det veldig lett og blomstret med et dash sitrus. Jeg finner det perfekt for dager når du ikke vil gå rundt luktende som noe åpenbart.
Det ser ganske mye ut som navnet er så rosa, i en gjennomsiktig flaske med en rosa fargetone. Det lukter som grapefrukt, med en floral twist. Dessuten er det veldig lett og blomstret med et dash sitrus. Jeg finner det perfekt for dager når du ikke vil gå rundt luktende som noe åpenbart.

Jeg foretrekker å velge friskere dufter, og dette er en av dem. Det lukter vakkert, feminint og bare perfekt for min smak. Selv om lukten er litt sterk i begynnelsen, går den litt ned til en nydelig, subtil duft. Den er så lett, feminin og frisk; ikke overveldende og hodepine inducing. Jeg bærer den hver dag på sommeren og mottar mange komplimenter.

Image
Image

Det eneste problemet jeg har med denne tåken er at det holder strøm. Lukten varer bare i opptil 2 timer, men så er det en kroppsdamp og ikke en parfyme; så, jeg har ikke noe imot å gjenta hele dagen om sommeren. Nå, for emballasjen, er den pen, elegant og robust. Den kommer i en vakker gjennomsiktig plastflaske med en gjennomsiktig sprøytedyse og lokk. Dette gjør at vi kan se tåkefargens lys rosa farge. Emballasjen er ikke reisevennlig, da den har en tendens til å lekke litt. Hetten er ikke veldig tett, så jeg er redd for å bære den i vesken min.

Samlet er det en flott sommer duft, som det har grapefrukt duft, som er veldig frisk og hyggelig.

Pros av Gap Så Pink Body Mist:

  • Frisk floral-sitrusy duft.
  • Rengjør duften.
  • Ikke overveldende.
  • Lett absorberbar.
  • Ganske likt.
  • Lett og feminin duft.

Cons av Gap Så Pink Body Mist:

  • Dyrt på $ 12,50, så bedre å plukke opp under salg.
  • Dyrt i India (tilgjengelig online på rundt 1200 INR).
  • Mindre oppholdskraft.
  • Emballasje er ikke reisevennlig.

IMBB Rating:

4,25 / 5 (0,75 trekkes for ulemper)

Vil jeg anbefale Gap So Pink Body Mist?

Ja, sikkert, men etter å ha fullført alle andre kroppsdåper fra Bath & Body Works som jeg har. Hvis du liker subtile blomstrete citrusy lukter, og hvis du er ute etter en lett daglige kroppsdys; og ikke bry deg om å bruke, så Gap So Pink Body Mist er perfekt for deg.

Gap Grass Body Mist Review GAP Mini Wand Lip Gloss Set Review GAP Nightfall Hand Cream Review Victoria's Secret Pink Fresh og Clean Body Mist og Lotion Review Body Shop Pink Grapefruit Body Mist Review Victoria's Secret Pink Med En Splash All Over Body Mist Review Bad og kroppsarbeid Pink Chiffon Shimmer Mist Review Victoria's Secret Merry Merry Pink Body Mist Review Victoria's Secret Bombshell Body Mist Review Bath and Body Works Marokko Orchid og Pink Amber Fine Fragrance Mist Review Bath & Body Works Kashmir Glow Shimmer Mist Review Victoria's Secret Pink Wild At Heart Body Mist - Feminin og forfriskende duft Victoria's Secret Pure Seduction Refreshing Body Mist

Anbefalt: