8 beste eyeliner og øyenskyggefarger for blå øyne

8 beste eyeliner og øyenskyggefarger for blå øyne
8 beste eyeliner og øyenskyggefarger for blå øyne
Anonim

Vi elsker alle å forbedre de naturlige egenskapene i ansiktet vårt, for eksempel øyefarge med sminke, men er det visse farger som gjør jobben enda bedre? Ja! I dette innlegget, oppdag fargerne på eyeliners og øyenskygger for forskjellige øyeutseende som bringer ut det beste av blå øyne.

Image
Image

1. Grunnleggende svart eller brunt: Den skarpe kontrasten mellom en mørk svart eyeliner mot den gjennomsynende blå farge ser veldig elegant ut. De skarpe linjene gir et veldig dristig og dristig utseende. Bruke en brun nyanse gjør utseendet lite, men gjør at man ser sassy ut. Det samme gjelder for brune eller svarte røykige øyne, spesielt om natten. Hvem visste at slike grunnleggende farger kunne brukes til å spille opp øynene?

2. juveltonede farger:Farger som smaragdgrønn, ametyst lilla og til og med kongeblå kan løfte øyet sminke utseende. Det bringer ut det blå i øynene. Pass på at du bruker forskjellige nyanser av blått slik at den blå fargen på øyet ikke går tapt. Bruk en tykk linje og vinge den som en eyeliner.

Image
Image

3. myke metalliske farger:Enhver metallskygge fungerer bra, men gull og kobber fungerer best. Velg en glimmer eller glitterskygge avhengig av anledningen. Disse fungerer også utmerket som eyeliners som de legger gnisten til øynene.

4. Iriserende farger: Se etter lyse farger som isete blues med sølvrefleks samt lilakker og fersken med gullrefleks. Alle disse nyanser fungerer utrolig godt med blå øyne som de løfter utseendet på en veldig subtil måte. Den holografiske effekten bringer ut mykheten i øynene mens du fortsatt holder utseendet glam. Igjen, disse fungerer som eyeliners som fanger lyset når du blinker.

5. Trekullgrå: Dette er en svært undervurdert farge egnet for blå øyne, enten brukt som øyenskygge eller eyeliner. Det bidrar til å legge til viss røyk for enhver øyekikk. En flekkete trekullspor gir inntrykk av en veldig avslappet og uanstrengt utseende. For å gjøre utseendet mer rotete og vill, kan øyeskyggen brukes på øyelokkene for å skape en blåst ut effekt.

6. taupe: Denne fargen fungerer best som en dagligdagse nyanse for de med blekblå øyne. En lysere nyanse av brun vil gjøre bleke øyne virker blekere. Så en kul tonet taupe nyanse virker både som en eyeliner og for å skape et røykfylt øyeutseende.

Image
Image

7. terrakotta: Legge til en terrakottaskygge på øyelokket skaper en myk kontrast mellom øyets blå farge. En rustfarget skygge fungerer også. Begge farger gir en varm, ørkenprinsesse vibe. For et mer strukturert utseende, kan en rust eller terrakotta eyeliner også brukes.

8. Nøytral Farger: Noen ganger er det mindre når det gjelder blå øyne, og nøytrale farger fungerer godt som hverdagsfarger for å øke øynene. Velg nyanser som matte fersken, mauve pinks, sjokoladebrune og beige. De mørkere nyanser kan brukes i krøllet eller som øyenlinser. De lettere nyanser kan brukes til å holde øyelokkets lys og myke.

8 Eye Makeup Tips for Office eller College som ikke vil se OTT 8 Best Golden Eyeshadows å klippe festsesongen 8 Eyeliner-teknikker for å oppe øye makeup spill L.A. Farger 6 Farge Øyenskygge Palett Delikat L.A. Farger Duo Tone Øyenskygge Toasty 5 Eye Makeup Ideas for Blue Eyes Steg-for-trinns Festlig Makeup Tutorial - Etnisk Turkis blå øyne med lyse rosa lepper

Anbefalt: