Elle 18 Majestic Maroon Color Pops Lipstick Review

Innholdsfortegnelse:

Elle 18 Majestic Maroon Color Pops Lipstick Review
Elle 18 Majestic Maroon Color Pops Lipstick Review

Video: Elle 18 Majestic Maroon Color Pops Lipstick Review

Video: Elle 18 Majestic Maroon Color Pops Lipstick Review
Video: Releases and Rants 25th February 2021 | #WillIBuyIt - YouTube 2023, November
Anonim

Hei søtder,

Først og fremst vil jeg gjerne takke hver vakker sjel som leser og kommenterer mine vurderinger. Jeg elsker dere og IMBB-teamet så mye. Du oppfordrer oss alle til å søke, skrive og skrive flere vurderinger. ! 😀: *

Ok, i dag viser jeg en annen variant av Elle 18 Color Pops. Mulberry Splash var et totalt skip. Lar se om Majestic Maroon følger med på deg eller ikke!
Ok, i dag viser jeg en annen variant av Elle 18 Color Pops. Mulberry Splash var et totalt skip. Lar se om Majestic Maroon følger med på deg eller ikke!

Pris:

INR 120-150. Jeg fikk det til INR 130.

Min erfaring på Elle 18 Majestic Maroon Color Pops Leppestift:

emballasje: Elle 18 leppestifter kommer i en veldig klassisk svart plastemballasje med en jente i rosa trykt over den. Plastet som det er laget til, er ikke solid. Det sprekker så snart det treffer bakken, jeg har opplevd det. Den roterende / uttrekkbare mekanismen virker veldig bra og lokket lukkes med et klikk. Klistremerket nederst viser skyggenummeret og navnet. Det er ikke fargekodet, så det er vanskelig å finne skyggen du leter etter raskt. Også, det er ingen liste over ingredienser som er nevnt hvor som helst på emballasjen.

Image
Image
Image
Image

Farge / pigmentering: Fargen på Majestic Maroon er en veldig rik maroon farge. Det er en maroonish bærfarge som passer til alle hudtoner. Plus, det har ingen glimmer i den. Jeg pleier vanligvis å plukke opp mørkere farger på grunn av frykten for at skyggen kanskje ikke passer meg. Skyggen er perfekt for arbeid eller datoenetter. College går jenter kan også bruke dette. Jeg liker å sveipe denne lippen på leppene mine og så utelukkende ved å bruke en leppebalm. Pigmenteringen er god. Det kan lett bygges opp. To til tre swipes er nødvendig for en fet maroon pout.

Image
Image

Tekstur: Tekstur er jevn nok. Det slenger ikke eller trekker på leppene. Det er kremaktig, men absolutt ikke den flinkeste leppestiften i verden. Det gir fuktighet til leppene så lenge det er på leppene. Når du tørker den av, føles leppene dine tørre. Det er ikke i det hele tatt hydratisering.

Image
Image

Oppholdsstyrke: Denne blir på leppene dine i 3 timer med fading, selvsagt. Det overfører veldig enkelt. Den forsvinner med en matbit / drikke / måltid. Ikke en stor fan av oppholdskraften. Når det svimmer, etterlater det en fin fargetone til leppene.

Image
Image

Lukt / Smak: Hater lukten. Ikke en fan av det smaker heller. Alle Elle 18 Lipsticks har samme lukt til dem, noe som er veldig irriterende. Denne er ikke så bitter som Wildberry Wet, men likevel, jeg liker det ikke.

Fargeprøver:

Image
Image
Image
Image
Oppsummering fordeler og ulemper:
Oppsummering fordeler og ulemper:

Fordeler av Elle 18 Majestet Maroon Color Pops Lipstick:

• Reise vennlig. • Lett tilgjengelig. • Mange farger å velge mellom. • Lommevennlig pris. • Denne fargen passer alle hudtoner. • Ingen glimmer. • Kremet nok til å glide uten å rive eller trekke. • Fuktighet så lenge det forblir på leppene.

Ulemper med Elle 18 Majestet Maroon Color Pops Lipstick:

• Tørker ut når det tørkes av fra leppene. • Oppholdsstyrke. • Lukt og smak. • Overføringer.

IMBB Rating:

3.5 / 5

Endelig dom:

Jeg vil anbefale det til dere hvis du kan bære med alle ulemper. Og siden det bare er for 150 dollar (eller mindre), vil dette ikke brenne et hull i lommen, og du vil ikke angre på det. Det er et anstendig produkt for en slik pris.

Elle 18 Color Pops Coral Romance Elle 18 Color Pops Lipstick: Rosy Blush Elle 18 Color Pops Lipstick: Rusty Elle 18 Color Pops Lipstick: Rød Rød Elle 18 Color Bomb Lipstick i Pink Blossom Elle 18 Color Pops Lipstick: Kanel Bun Elle 18 Color Pops - Maroon Iris NYX Matte leppestift - Naturlig MAC Cosmo leppestift Hvordan velge Lipstick Color MAC Brave Lipstick

Anbefalt: