Make Up Revolution London Lag Kjærlighet i stedet Baked Blusher Review

Innholdsfortegnelse:

Make Up Revolution London Lag Kjærlighet i stedet Baked Blusher Review
Make Up Revolution London Lag Kjærlighet i stedet Baked Blusher Review

Video: Make Up Revolution London Lag Kjærlighet i stedet Baked Blusher Review

Video: Make Up Revolution London Lag Kjærlighet i stedet Baked Blusher Review
Video: Car Camping in Freezing Cold with Dog - Roof Tent - YouTube 2023, November
Anonim

Av Tanya Gupta

Hei alle sammen!

Make Up Revolution-produkter har vært de mest gjennomgåtte produktene i et par dager på IMBB. Alt takket være nettbasert salg, som gjorde disse produktene ganske rimelig og lett tilgjengelig i India.

Her er jeg igjen med gjennomgang av et annet produkt fra sitt sortiment som er en Baked Blusher. Faktumet at det er bakte fascinert mot dette spekteret, og jeg ville prøve det som jeg aldri hadde eid et bakt skjønnhetsprodukt (virker så deilig). Disse blushene er tilgjengelige i 6 nyanser. Alle har et veldig interessant og forskjellige navn; enda en grunn til å prøve dem på! I dag vurderer jeg skyggen - gjør kjærlighet i stedet. Bildet av rødmen har et merke på lokket. Det er på grunn av klistremerket som var der. Jeg prøvde å fjerne den, men det er fortsatt lite lim igjen på det. Vennligst godta unnskyldninger for det samme.

Image
Image

Produktbeskrivelse:

Denne sammenslåtte blusheren er svært pigmentert for en naturlig myk effekt. Fargen er lett byggbar med et snev av glimmer for å forbedre kinnbenet. Påfør på kinnbenet eller eppene av kinnene.

Produkt Antall: 6 Gm og holdbarhet er 3 år.

Pris:

Rs.750; Jeg fikk det for Rs.354 i GOSF, men nå er det tilgjengelig på Rs.525 online.

ingredienser:

Image
Image

emballasje:

Den har en veldig grunnleggende emballasje, men ser søt og kompakt ut! Den kommer i en svart basepalett med et solid gjennomsiktig deksel. Navnet på merkevaren og skyggen er trykt i gull på det gjennomsiktige lokket. Ingredienser og mengden er nevnt på baksiden av rødmen. Emballasjen er reisevennlig.

Min ta på Make Up Revolution London Lag kjærlighet i stedet Baked Blusher:

Farge: Denne bakte serien kommer i 6 nyanser med svært forskjellige navn. I dag har jeg skyggen "Make Love Instead". Det er en fersken-ish rosa nyanse med litt glimmer i den. Fargen vises samme som fargeprøven når den legges på kinnene. Den kan også brukes under pennelinjen som høylys!

Image
Image

pigmentering:

Blushen er anstendig pigmentert og gir et naturlig utseende til kinnene. Den inneholder noen glitrende partikler som gir en vakker glans når den påføres. For et naturlig utseende i løpet av dagen, kan den påføres med svært lette hender. Men det virker også veldig bra som en highlighter på grunn av tilstedeværelsen av glimmer i det og gir et fantastisk festutseende hvis flere slag er brukt.

Tekstur: Dette er en pulverisert rødme og teksturen er veldig jevn. Den smelter lett på huden. Å være i pulverform, det er noe faller ut under påføringen, som må rengjøres etter påføring.

Image
Image

Forbli kraft: Etter så lenge har jeg funnet et produkt med en god oppholdsstyrke. Jeg er veldig imponert over denne. Det forblir på lenge, uten noen oppslag. Det begynner å falme bort etter 5-6 timer, men det er fortsatt der til du fjerner det på slutten av dagen, og gir et veldig naturlig utseende!

Image
Image

Pros of Make Up Revolution London Lag Kjærlighet Isteden Baked Blusher:

• Fantastisk oppholdsstyrke. • Ganske rimelig når du kjøper online på salg. • Reisevennlig emballasje. • Glatt tekstur. • Lett å blande. • Kan brukes som en tilfeldig samt festslitasje avhengig av anledningen. • God kvantitet. • God pigmentering og fargepenger.

Image
Image

Cons of Make Up Revolution London Lag Kjærlighet Isteden Baked Blusher:

• Ingen speil. • Ingen pensel.

IMBB Rating:

4.5/5

Ville jeg tilbakekjøpe Make Up Revolution London Lag kjærlighet i stedet Baked Blusher?

Selvfølgelig! Imidlertid vet jeg at dette produktet skal vare lenge. Så jeg vil gjerne prøve noen nyanser fra dette området.

Vil jeg anbefale Make Up Revolution London Lag kjærlighet i stedet Baked Blusher?

Ja, jeg vil absolutt anbefale denne rødmen. Det er et godt kjøp for prisen du betaler og kvaliteten du får!

Makeup Revolution London Hot Powder Blush Makeup Revolution London Behandler pulverblush Makeup Revolution London Heat Levende Blush Lakk ELF Studio Baked Blush Rich Rose Review Makeup Revolution London Bloom Levende Blush Lakk for en naturlig glød Makeup Revolution Ikonisk 3 Redemption Eye Shadow Palette Jordana Powder Blush - Terracotta Treasure Revlon Powder Blush 004 Wine Not Review

Anbefalt: