Colorbar Deep Matte Lip Creme i Deep Pink Review

Innholdsfortegnelse:

Colorbar Deep Matte Lip Creme i Deep Pink Review
Colorbar Deep Matte Lip Creme i Deep Pink Review

Video: Colorbar Deep Matte Lip Creme i Deep Pink Review

Video: Colorbar Deep Matte Lip Creme i Deep Pink Review
Video: I tried this celebrity beauty brand *SIMPLYNAM* so you don't have to! honest review + swatches💯 - YouTube 2023, November
Anonim

Av Tanya Gupta

Hei jenter!

Jeg ønsket å handle for noen leppefarger i lang tid. Endelig i helgen kom dagen. Handlet for noen Lip-farger, som jeg skal vurdere en etter en. Jeg kjøpte 2 nyanser fra Colorbar nye utvalg av matte leppe kremer og 2 nyanser fra Rimmel Londons leppestift.

 Rosa farge har vært min favoritt for en stund nå! Måten det legger til glamour i ansiktet ditt på en ikke-sminke dag, er det jeg er fascinert med! Har fortsatt en lang vei å samle inn alle nyanser av Pink!
Rosa farge har vært min favoritt for en stund nå! Måten det legger til glamour i ansiktet ditt på en ikke-sminke dag, er det jeg er fascinert med! Har fortsatt en lang vei å samle inn alle nyanser av Pink!

I dag skal jeg gjennomgå Colorbar's Deep Matte Lip Creme i Deep Pink. En annen vakker rosa nyanse lagt til min samling! Det faktum at dette er en Matte Lip Gloss viste meg oppmerksomhet mot dette området, og så er det Colorbar; så måtte prøve det sikkert.

Pris: INR 675 for 6 ml / 0,20 OZ

Holdbarhet: 3 år

Produktbeskrivelse og krav:

Image
Image
Image
Image
Image
Image

emballasje:

Som alle andre Colorbar-produkter kommer denne glansen også i et sølv ytterdeksel med merkenavn, skygge, Pproduct-beskrivelse og påstandene trykt i svart på den. Skyggen '007 Deep Pink' er også nevnt på et rosa farget klistremerke på den mindre klaffen på dekselet.

Glansen kommer i en gjennomsiktig fettrør emballasje med merket trykt på den. Den gjennomsiktige flasken gjør det lettere å identifisere skyggen, så vel som mengden som er igjen inni. Det er ingen spill, dette gjør det veldig reisevennlig. Applikatoren er en tynn, lang steng med doe-fot svamp applikatoren mot enden som holder fargen veldig pent.

Image
Image

Skygge:

Dyprosa er en vakker nyanse som kan lyse ansiktet ditt på applikasjonen. Det er en veldig blomstrende farge og passer til rettferdig til middels hudfarget skjønnhet. Dette er en lys skygge og er perfekt for dagtid og nattbruk. Det er en matt skygge uten spor av glimmer eller glitter i den. Det vil definitivt trekke oppmerksomhet til leppene dine på en sminke dag!

Image
Image

Tekstur og pigmentering:

Deep Pink Creme har en smøraktig tekstur som glir på leppene veldig glatt. Det er så kremaktig som det kan få! Det holder mine lepper fuktig i lang tid uten å gjøre dem klissete. Det er veldig lett som produktet krever. Med kremaktig overfører det enkelt. Men det er fortsatt nok farge på leppene dine igjen for å ta deg gjennom dagen. Den beste delen er at den ikke har lukt / duft til den.

Fargebetaling er ekstremt god og denne cremen er svært pigmentert. En sveipe gir full dekning. Den har en ugjennomsiktig finish som lett kan skjule pigmenterte lepper. Det tørker litt etter en gang, og reduserer overføringshastigheten. Fargen er ganske byggbar. Du kan få en dristig leppe se med 2 til 3 swipes.

Forbli kraft:

Produktet krever 8 timers oppholdsstyrke, og denne glansen forblir faktisk! Selv om fargen fades litt etter 3-4 timer på grunn av dens overførbare egenskaper; men fargen forsvinner ikke. Det etterlater en vakker rosa flekk etter 6-7 timer som krever en sminkefjerner for å fullstendig ta av fargen. Det kan overleve drinker og måltider gjennom hele dagen.

Image
Image
Image
Image

Pros av Colorbar Deep Matte Lip Creme i Deep Pink:

• Nydelig nyanse av blomstrende rosa. • Ingen lukt. • Buttery og jevn tekstur. • Utmerket fargeutbetaling. • Lommevennlig. • Matte uten glimmer. • Meget pigmentert. • Lang oppholdsstyrke. • Krever ikke en leppebalsam under. • Hold leppene fuktig. • Leaves en vakker rosa flekk.

Cons av Colorbar Deep Matte Lip Creme i Deep Pink:

• Ingredienslisten ikke nevnt. • Overføringer enkelt.

IMBB Rating:

4.5/5

innendørs:

Image
Image

Naturlig lys:

Image
Image

Konklusjon på Colorbar Deep Matte Lip Creme i Deep Pink:

Dette er definitivt et must-ha i din forfengelighet. Jeg vil gjerne prøve alle nyanser fra dette området og vil anbefale hver og en av dere å gå for denne fargen.

Colorbar Velvet Matte leppestift Creme Cup Colorbar Velvet Matte Lipstick: Shy Cherry Colorbar Deep Matte Lip Creme i Deep Blush 10 Colorbar Velvet Matte Lipstick Lakme Absolute Gloss Stylist - Pink Pout & Rust Crush Colorbar Ta meg som jeg er leppestift i å dra rust DHC Dyprensingsolje

Anbefalt: