Chambor Tender Tuberose Fragrance Mist Review

Innholdsfortegnelse:

Chambor Tender Tuberose Fragrance Mist Review
Chambor Tender Tuberose Fragrance Mist Review
Anonim

Hei folkens,

Jeg var på utkikk etter en fin kroppståke i omtrent en måned nå, og jeg kunne ikke bestemme hvilken type duft jeg virkelig vil ha. Jeg endte med å bestemme at jeg skulle kjøpe The Body Shop's Satsuma Body Mist etter å ha lest anmeldelsen på IMBB. Bare da så Tanya gjennom Mystique Magnolia-kroppens tåke fra Chambor, og jeg trodde kanskje at jeg skulle kjøpe dette spekteret. Så jeg gikk for å kjøpe Magnolia en, men det var bare for blomster for meg; Jeg prøvde dette på telleren og kjøpte denne tuberoseen! Les videre for å finne ut hvor bra eller dårlig dette er.

Image
Image

produktbeskrivelse:

Bli forelsket i en heftig blanding av fristende notater som tar deg til landene som er lastet med eksotiske dufter av tuberose. Uformelt opprettet for å oppleve duggdrenket friskhet i hver spray.

Image
Image

Merknader:

Åpning med notater av sitrus og neroli; Tender Tuberose uanstrengt inn i den frodige sensualiteten av Tuberose, Jasmine og oransje blomst. Til slutt omfavner deg i de varme, varige basisnotatene fra White Musk og Amber.

Pris-Rs.595

Min ta på Chambor Tender Tuberose Fragrance Mist:

Emballasjen er veldig søt og feminin. Den kommer i en gjennomsiktig plastgrønn flaska. Det er veldig solid, men jeg vil ikke si reisevennlig for alle, men hvis du ikke reiser lys som meg, vil det være bra for deg.

Jeg finner at prisen på denne tåken vil øke snart fordi gode og rimelige produkter bare ikke blir overkommelige lenge i det indiske markedet. Denne duften er veldig frisk. Når jeg bærer dette, sier folk: 'Du lukter så frisk'. Denne duften er veldig unik for meg, og jeg finner det vanskelig å beskrive det ærlig!

Når jeg først bruker dette, lukter det mint-citrusferske. Jeg kan definitivt lukte sitrus og litt mynte i den. Mange mennesker kan ikke like mynte duften først. Etter noen få minutter med søknaden, blir alle minty notatene farende, utover hvilke det lukter som om jeg er i et grønt land, finner jeg det så forfriskende. Jeg føler at jeg er nær naturen.

Det forblir på meg i rundt 2 timer og igjen kan det ikke vare lenge på alle eller kunne være mer! Jeg har ikke noe imot å gjenta dette i det hele tatt. Etter 4 timer er det borte ærlig talt.

Image
Image

Pros av Chambor Tender Tuberose Fragrance Mist:

  • Pris.
  • Robust emballasje.
  • Virkelig frisk og unik duft.

Ulemper med Chambor Tender Tuberose Fragrance Mist:

  • Gjenbruk kan være irriterende for noen mennesker (jeg har ikke noe imot å søke om dette).
  • Å holde meg på meg er ikke så bra.

IMBB Rating:

4/5 (jeg ville ha gitt dette en 3/5, men bare fordi det er rimelig, gir jeg dette en 4)

Vil jeg tilbakekjøpe Chambor Tender Tuberose Fragrance Mist?

Nei, Ikke før jeg er ferdig med dette, og jeg vil kanskje også prøve andre duftmister rundt!

Siste ord på Chambor Tender Tuberose Fragrance Mist:

du kan prøve dette som det er rimelig og lukter virkelig unikt og friskt.

Chambor Mystique Magnolia Fragrance Mist Review Chambor Eye og Lip Makeup Remover Chambor Powder Matte leppestift-14 nyanser Chambor Blend Eye Liner Pencil - Svart Blend Victoria's Secret Angel Fragrance Mist Victoria's Secret Summer Sun Fragrance Mist Kroppsbutikken Indian Night Jasmine Fragrance Mist Bad og kroppsarbeid Twilight Woods Fine Fragrance Mist

Anbefalt: