Essens Sjokolade Smykker Metal Glam Eyeshadow Review

Innholdsfortegnelse:

Essens Sjokolade Smykker Metal Glam Eyeshadow Review
Essens Sjokolade Smykker Metal Glam Eyeshadow Review

Video: Essens Sjokolade Smykker Metal Glam Eyeshadow Review

Video: Essens Sjokolade Smykker Metal Glam Eyeshadow Review
Video: A rectangular cake in white and yellow gold topped with fruits and butter cream flowers..love my job - YouTube 2023, September
Anonim

Hallo jenter,

Jeg prøver mitt beste for å gjennomgå alle Essence-produktene som ligger i tomgang i min stash. Essensprodukter er svært rimelige, men merkevaren kompromisser ikke med kvaliteten. La oss starte omtalen av Essence Chocolate Smykker Metal Glam Eyeshadow og se ytelsen.

Image
Image

Produktbeskrivelse:

Metal møter glam! Metalliske og glitrende effekter på øynene dine er den ultimate trenden! Den spesielt myke tekstur med ekstremt høy dekning og metalliske resultater gir uttrykksfull øyeforming garantert å være iøynefallende! Utvalget av farger er stort og sikkert å gjøre hver eneste skjønnhets hjerte slå raskere!

Image
Image

Pris:

INR 249 for 2,7 gram.

Min erfaring med Essence Sjokolade Smykker Metal Glam Eyeshadow:

emballasje: Emballasjen ser veldig søt ut og girly. Skyggen kommer i en rund pott med et klart plastflipdeksel. Produktnavnet er trykt i sølvfonter over lokket. Du finner også skyggenavnet nederst på beholderen. Samlet sett ser emballasjen anstendig, enkel å bruke og bære og har en solid kropp.

Image
Image

Produkt: Først av alt, la meg beskrive deg produktet. Skyggen er oppkalt som Metal Glam fordi det er en presset form metallisk øyeskygge med et overspray av multi-fargede shimmers i det som gjør det ser veldig attraktivt ut. På overflaten ser det ut som en fin, skinnende øyeskygge. Men når du sverger det, vil du legge merke til at det bare er et lag med glitter under som det er en enkel, jevn skygge med mindre merkbare multi-fargede shimmers i den. Selskapet har gjort et fint triks ved å skape et fint og attraktivt bilde av øyeskyggen, mens den samtidig har holdt den undervurdert.

Image
Image

Skygge: Sjokolade Smykker er en metallisk, sjokoladebrun farge med non gritty, men konsentrert golden shimmers i den. Det er ikke en veldig dyp choco brun farge. Skyggen vil utfylle indiske hudfarger veldig vakkert og fargen kan brukes hver dag. Denne skyggen vil se veldig fin ut som festfargen når den blir våt.

Image
Image

Tekstur og pigmentering: Skyggen har en veldig jevn tekstur til den. Det er ikke veldig kremaktig og glatt eller pulveraktig. Målet er veldig pearlescent og satiny. Shimmers stede i det er ikke gritty i det hele tatt. Det eneste jeg ikke likte om denne skyggen er at det krever litt innsats når du prøver å blande øyeskyggen med vanlige øyenskyggebørster eller svampapplikator. Du må bare ta skyggen i børsten og bruke den ved å dabbing på øyelokkene. Dette skjer fordi skyggen er knappt presset eller kan si litt mindre pulveraktig enn de andre skyggene.

Pigmentering av skyggen er veldig bra, du får fabelaktig mengde farge med bare en sveipe. Men som sagt, det er ganske vanskelig å blande og spre skyggen. Så, jeg må feie min pensel 2-3 ganger på øynene for å få jevn farge.
Pigmentering av skyggen er veldig bra, du får fabelaktig mengde farge med bare en sveipe. Men som sagt, det er ganske vanskelig å blande og spre skyggen. Så, jeg må feie min pensel 2-3 ganger på øynene for å få jevn farge.

Oppholdsstyrke: Skyggen gir meg anstendig slitasje på 4 + timer uten grunnbase. Denne øyeskyggen flekker øyelokkene og derfor varer det ganske lenge. Å bruke det vått vil sikkert øke intensiteten til fargen og oppholdskraften også.

Image
Image

Pros av Essence Chocolate Smykker Metal Glam Eyeshadow:

• Attraktiv emballasje. Og den glitrende over-sprayen er veldig attraktiv. • Skyggen er en veldig fin, varm metallbrun farge. • Komplementerer enhver hudtone. • Glatt og satin tekstur. • Glitterene er for små og ikke sint. • Utmerket pigmentering gir en fin fargebetaling. • Anstendig å holde strøm i 3-4 timer, uten mye fading.

Ulemper med essens Sjokolade Smykker Metal Glam Øyenskygge:

• Programmet er ikke veldig glatt og krever innsats i blanding. • Hvis du ikke liker glitrende skygger eller foretrekker å bruke mer matt slags skygger, gi dette området et pass.

IMBB Rating:

4.6/5.

Ville jeg tilbakekjøpe / anbefale Essence Chocolate Smykker Metal Glam Eyeshadow?

Jeg vil absolutt anbefale denne øyeskyggen til alle som elsker å ha så varme brune nyanser på øynene deres. Du kan bruke det på hver dag. Men få det bare hvis du ikke har noe imot å bruke det med fingrene for bedre blanding. Jeg vil sikkert kjøpe andre nyanser fra dette området.

Essence Eyeshadow Brush Essence I Love Stage Eyeshadow Base Essence Kajal blyant i Teddy Khadi Herbal Chocolate Honey Body Smørkrem Montagne Jeunesse Chocolate Face Masque Alt om Chocolate Facials Slik lyser du opp Dokra Smykker Essence Metal Glam Eyeliner - Breezy Beach MAC Soft Brown Eyeshadow ELF Mineral Eye Shadow Primer Revlon Colorstay Shadow Links Øyenskygge i kobber

Anbefalt: