Stila i Know Eye Shadow Palette Review, stikkord

Innholdsfortegnelse:

Stila i Know Eye Shadow Palette Review, stikkord
Stila i Know Eye Shadow Palette Review, stikkord

Video: Stila i Know Eye Shadow Palette Review, stikkord

Video: Stila i Know Eye Shadow Palette Review, stikkord
Video: Stila in the know eye shadow palette review + recommendation - YouTube 2023, September
Anonim

Hei alle sammen,

Denne vurderingen vil være på Stila i den kjente øyenskyggepaletten.

Image
Image

Om Stila I Know Eye Shadow Palette:

Stila originale matte nyanser er tilbake i denne vakre samlingen av øyenskygger i universelt smigrende nyanser. In the Know-øyeskyggepaletten inneholder 10 matte nyanser av Stila prisbelønte øyenskygger som smigrer hver hudtone og kan brukes vått eller tørt. Paletten inneholder også en eksklusiv Smudge Stick Vanntett Eye Liner i Halfmoon, en matt kullgrå skygge, pluss en åtte-siders tittelbok med detaljerte applikasjons tips og triks.

Pris: $ 39. Akkurat nå er det på salg for $ 20

Image
Image

Min erfaring med Stila i Know Eye Shadow Palette:

Denne paletten er ikke akkurat en ny utgivelse, men den har eksistert i Stilas makeup-linje i ganske lang tid, men har blitt overskygget av mange nye utgivelser. Men denne paletten fortjener virkelig noen anerkjennelse, som jeg forhåpentligvis er her for å gi.

emballasje:

Leveres i en slank himmelblå, solid kartong med magnetisk lukking. Det er en skikkelig størrelse speil på innsiden, og den kommer også med en Stila-fargestokk i full størrelse i halvskyggen, som i seg selv selger for $ 20.

Tekstur:

Disse øyeskyggene har veldig jevnt, finmalet pulver. De sparker opp litt pulver når du dypper du børster inn, men de er ikke kalkende-følelse i det hele tatt. Blandingen er veldig lett uten for mye innsats.

Image
Image

Nyanser og pigmentering:

Alle nyanser i denne paletten er matte og lutte mot nøytrale toner som er så passende for å skape dagtidssyn. Nesten alle nyanser er varme tonet som er noe jeg elsker. De fleste nyanser i denne paletten er svært lik nyanser i StilaEyes er Window "Mind" Palette som selger for $ 49.

Pigmenteringen på alle disse nyanser er veldig bra. Den nederste raden nyanser viser seg med mer intensitet enn toppraden, hovedsakelig fordi fargene er mørkere.

Øverste rad:

• Luftmattig beige-Fungerer bra som en pannebein og det indre hjørnet høydepunktet for å lyse opp området uten å se veldig tydelig. Effekten er veldig naturlig. • Vind - myk matfersken - Fungerer bra som en helt over skygge for ingen sminke makeup utseende. Fungerer også bra for å sette øyeprimeren for å skape en jevn, jevn base. • Ørken - myk matt brunbrun med varme undertoner - En vakker overgangsskygge, og en nyanse for å blande ut harde kanter i brun beige øyeutseende. • Leir - matt myk varm fersken - En vakker overgangsskygge, og en nyanse for å blande ut harde kanter i ferskenrosa øyeutseende. • Jord - dyp matte sjokoladebrun - En flott naturlig utseende krølleskygge, ytre V-skygge og en nyanse for å røyke øyenliner uten at det virker for hardt.

Image
Image
Image
Image

Nederste rad:

• Drivved - midtton brun - En flott krølleskygge og også flott å bruke på ytre V for naturlig dag utseende • Brannmatte murstein - Min mest favoritt nyanse i paletten. Det gir så vakker varme mot øynene og kompletterer virkelig øyefarge. Jeg kommer til denne nyansen hver gang jeg bruker denne paletten. • Regntakt lys taupe brun - En vakker krølleskygge å implementere med noe øyeutseende • Røk - matt kullgrå - Kan brukes sammen med Ebony for å lage grå-svart, røykfylt øyeutseende • Ebony - matt svart-Kan brukes sammen med røyk for å skape grå-svart, røykaktig øyeutseende. Fungerer også bra for å røyke øyeforingen og brukes på nedre lash-linjen Disse nyanser fungerer bra selv uten primer, men med primer under det gjør alle nyanser spesielt de lettere popene.

Image
Image

Disse nyanser kan også brukes våt, men jeg har aldri brukt det på den måten, da jeg er fornøyd med intensiteten disse skyggene gir, selv når de brukes tørre. Jeg føler ikke behovet for å bruke dem vått.

Image
Image

Smudge Stick i skyggen Half Moon:

Den fibrene som følger med, er uttrekkbar, derfor ikke noe slitsing. Problemet jeg har med det er at den uttrekkbare mekanismen ikke er best. Noen ganger uansett hvor mye jeg vrir produktet kommer ikke ut og når du trekker for mye, går det ikke tilbake. Tipset er utsatt for å bryte. Men bortsett fra at lineren selv er kremaktig og glir på glatt selv på vannlinjen. Skyggen er så vakker og så unik dyp grå og den utfyller utseendet som er opprettet med denne paletten.

Image
Image
Image
Image

Oppholdsstyrke:

Øyenskyggen fortsetter i 6-7 timer før jeg ser litt fading. Livslengden er forbedret med bruk av primer. De krever ikke heller ikke, de gir mye faller ut.

Alt i alt, en fantastisk palett og det faktum at det er alle matte nyanser, er et perfekt supplementspalett til alle dine andre øyenskygger i samlingen din, men disse nyanser kan mest definitivt brukes selv for å skape forskjellige utseende. Denne paletten er definitivt en verdi for pengene siden den er veldig billig og gir deg også full størrelse eyeliner med den. Hvis du er noen som stirret på Stila "Mind" -paletten, men ikke ønsker å splurge så mye, er denne paletten definitivt den som skal velges, da den har svært lik nyanser og kvalitet. Jeg anbefaler dette Stila i den kjente øyenskyggen palett.

  • I EOTD:

    Image
    Image
  • Brukt Brann som en skygge, forsterket med Jorden i ytre V.
  • Brukt Kombinasjon av vind og dessert på det indre 2/3 av lokket for å gi den øyeffekten mens du konsentrerer all dybde og varme på krøll og ytre V.
  • Brukt luft som høydepunkt.
  • Brukt Drivved på den nedre Lash-linjen.

Pros av Stila i Know Eye Shadow Palette:

• Glatte, blandbare skygger • Litt til ingen faller ut • Alle matte, nøytrale nyanser • Leveres med full størrelse øyeforing • Eyeliner-skyggen er veldig unik og smigrende • Eyeliner har god oppholdsstyrke på 5-6 timer og ti glir lett på vannlinjen • Reisevennlig emballasje • Veldig rimelig

Ulemper med Stila I Know Eye Shadow Palette:

• Ingen.

IMBB Rating:

4.9/5

Stila Eyes Are The Window Shadow Palette - Ånd Review, Stikkord Stila Smudge Stick Vanntett Eyeliner - Stingray Review Stila Kajal Eye Liner i Onyx Stila Smudge Stick Vanntett Eyeliner - Tetra Stila All Day vanntett flytende eyeliner Stila Kajal Eyeliner - Smoky Quartz NYX Adorable Eye Shadow Palette Review Makeup Revolution Iconic 3 Redemption Eye Shadow Palette er en dupe for? Coastal Scents 88 Farge øye skyggepalett gjennomgang, bilder

Anbefalt: