Daglig sminke rutinemessig for fet hud

Innholdsfortegnelse:

Daglig sminke rutinemessig for fet hud
Daglig sminke rutinemessig for fet hud

Video: Daglig sminke rutinemessig for fet hud

Video: Daglig sminke rutinemessig for fet hud
Video: [SUBS]쿨톤,웜톤 모두 가능! 분위기 있는 로즈브라운 간단한 데일리 메이크업🌹/5NING오닝 - YouTube 2023, September
Anonim

Hei venner,

Hvordan går det med deg? Kommer til dagens tema, ville vi snakke om daglig sminkerutin for personer med fet hud. De fleste kvinner med fet hud tror at huden deres ikke passer for sminke, siden det vil smelte av snart uansett. Bortsett fra dette, lider folk med fet hud av tilstoppede porer, uønsket glans, fettete overflate og risiko for akne i ansiktet. Vel, hvis du er en kvinne med fet hud og tror sminke ikke er for deg, la meg lindre deg litt! Du kan fritt bruke sminke på huden din når du har vurdert disse punktene. Så, her er en rask guide for å gjøre daglig sminke for fet hud.

Image
Image

1. Rengjør ansiktet jevnlig:

Det første og fremste skrittet som skal følges i en sminkerutine for fet hud, renser ansiktet ditt. Før du bruker sminke, er det viktig og viktig å holde huden hydrert, smussfri og næret. Skyll ansiktet med lunkent vann og bruk en mild rensemiddel eller toner. Velg en alkoholfri rengjøringsmiddel eller toner for fet hud som det kan bidra til å fjerne urenheter fra ansiktet enkelt. Unngå å bruke varmt vann, da det kan gi huden tørr og kjedelig. Bruk Jovees Skin Toner Honey, FabIndia Neem Tulsi Skin Toner eller Biotique Agurk Vann Toner for fet hud.

Image
Image

2. Velg The Perfect Foundation:

Å finne det perfekte fundamentet for fet hud er en viktig oppgave. Stiftelsen smelter lett på fet hud og derfor bør du velge fra de som er spesielt utviklet for fet hud. Bortsett fra dette, bør du velge et fundament som er lett og gir også en matt overflate på huden. Grunnlag med silikongstrakt i det kan bidra til å kontrollere oljen på ansiktet. Bruk Clinique enda bedre sminkefunn SPF 15, MAC Pro Longwear Nourishing Waterproof Foundation, Estee Lauder Double Wear Maksimal Dekk Camouflage Makeup som er noen av de beste grunnlagene for fet hud.

Image
Image

3. Bruk en matt blush:

Å bruke en rødme er viktig da det kan gjøre huden din frisk og vakker. For å forhindre overdreven glans på ansiktet, bør du velge matte rødme. Påføring av glimmer på fet hud er en streng no-no. Skjønnhetseksperter har sagt at mattblush varer lenge sammenlignet med krembaserte seg. Du kan bruke gjennomsiktig pulver eller innstillingspulver til å sette matte rødmen på huden. ColourPop Rain Super Shock Cheek Matte Blush er en av de beste produktene i markedet for fet hud.

Image
Image

4. Fokus på lagene av sminke:

Kvinner med fet hud velger generelt et naturlig utseende. Selv om du vil bruke tung sminke, må du sørge for at du bruker færre lag sminke på huden. Bruk av mye fundament, concealer, primer og rødme på ansiktet kan tette porene og få sminke til å se ashy og kakeaktig. Du bør minimere lagene ved å bruke færre produkter på huden.

5. Bruk alltid et løs sluttepulver:

Du bør alltid bruke et løs etterbehandling pulver slik at det forhindrer oljeakkumulering på huden. Ved å bruke etterbehandling pulver kan ikke bare bidra til å sette sminke på ansiktet, men det gir deg også en matt og feilfri finish. Hvis du har oljede øyelokk, kan du bruke pulveret på øyelokkene også. Å bruke løs etterbehandling pulver er en enkel hack for å gjøre sminke din lenger. Bruk NYX HD Studio Photogenic Finishing Powder eller Nyx Mineral Matte Finishing Powder for best resultat.

Image
Image

6. Opt For Vanntett Eye Makeup:

Fordi olje har en tendens til å bære sminke lett, bør du bruke vanntett øye sminke. Kroppen din produserer naturlig olje som smelter sminken lett og dermed gir deg et slitt utseende. Så, for å gjøre sminken din lenger, bør du velge vanntett øye sminke. Bruk vanntett mascara, eyeliner og øyenskygge også. Hvis nødvendig, bør du prep øyenvippe med primer før du bruker mascara. Bruk Maybelline Falsies Push Up Angel Vanntett Mascara eller Kiko Milano Definisjon Vanntett Eyeliner for fet hud.

Image
Image

7. Bruk alltid et blottingspapir:

Bruk av blotting papir er svært viktig som det kan bidra til å suge overflødig olje på ansiktet. Noen ganger suger naturlig olje lett gjennom sminke og dermed blotting papir skal brukes. Ta en blotting papir og gni den på ansiktet uten å bruke for mye press. Når oljen er absorbert av papiret, kan du avslutte med løs innstilling eller etterbehandling pulver. Du kan bruke Forever 21 Love & Beauty Scented Blotting Papers eller The Face Shop Oil Blotting Paper

Image
Image

10 trinn til feilfri sminke for fet hud 7 Best Drugstore Foundations for fet hud 22 Beste hudpleie og sminkeoppløsninger for fet hud 10 beste grunnlag for fet hud 7 beste sminkeprodukter for fet, akne utsatt hud 8 beste primere for fet hud Topp tips for fet hudpleie 7 Effektiv Beauty Tips av Shahnaz Husain for fet hud

Anbefalt: