Bite Beauty Honey Frodig Frukt Lip Gloss Review

Innholdsfortegnelse:

Bite Beauty Honey Frodig Frukt Lip Gloss Review
Bite Beauty Honey Frodig Frukt Lip Gloss Review

Video: Bite Beauty Honey Frodig Frukt Lip Gloss Review

Video: Bite Beauty Honey Frodig Frukt Lip Gloss Review
Video: Jackie Chiodo | Boho Beautiful’s FIRST Yoga Teacher Training & The Path of The Rebel ⚡ - YouTube 2023, Desember
Anonim

Hei folkens!

Bite Beauty er min siste besettelse, men dette gjør bare ikke kuttet. Aldri trodde jeg ville se denne dagen? La oss finne ut hvorfor.

Image
Image

Produktbeskrivelse:

En høypigmentert leppeglans med sunne fruktredienser som er deilig nok til å spise.

Image
Image

Hva det gjør: Som umiddelbar ernæring for lepper inneholder Bite's Lush Fruit Lip Gloss de samme sunne ingrediensene du vil finne i en ren fruktglatt: ekte kokos, mango og jordbær infundert med syv nærende fruktoljer. Rik, levende og saftig, denne moderne formelen er svært pigmentert. Det du ser i beholderen, er akkurat den fargen du ser på leppene dine. Den er formulert uten parabener, sulfater og ftalater.

Image
Image

emballasje:Emballasjen på dette er så minimal, men vakker. Den kommer i et klart, gjennomsiktig rør med en gråaktig svart hette med gummiert overflate. Hetten blir litt lettere å holde og vri på grunn av den gummierte finishen. Jeg har dette i full størrelse (det kom i min Bite Discovery Set) og det er 3,27 g produkt (ikke mye produkt for å være ærlig).

Laget i Canada.
Laget i Canada.

Pris:$22

Mine tanker på bite skjønnhet honning frodig frukt leppe glans:

Bite Beauty legger alltid matkvalitets ingredienser i sine produkter. Det smaker veldig søtt, lukter faktisk litt kjemisk-y søtt.

Image
Image

Skygge: Skyggen er en lys beige med gylden glimmer gjennom. Selv om skyggen ser ut som den er veldig lys beige, går den ganske gjennomsiktig på mine pigmenterte lepper. Det betyr bare at denne glansen ikke er lastet med mye pigment. Hvis jeg hadde sett dette i butikken, ville jeg definitivt aldri ha kjøpt det for å være ærlig. Glitteren i glansen er virkelig vakker. Det er ikke greit i det hele tatt, det er meshed fantastisk med formelen. Det glitrer også lyset vakkert. Fordi denne nyansen er lys, kan den gjøre fargen under litt lettere. Så, jeg bruker den under nyanser som jeg vil lette.

Image
Image

Konsistens:Det gjør en pop lyd når du trekker ut tappen, så det bør fortælle deg at produktet er litt tykt. Og ja, konsistensen er ganske tykk og vanskelig å spre på leppene. Det går på usammenhengende som er en annen ulempe. På den positive siden, som den sitter, hjelper varmen fra leppene definitivt å løsne produktet litt. Det gir en god mengde hydrering, og på meg overdriver dette produktet ikke eller synke inn i leppe linjer.

applicator:Applikatoren er en tradisjonell, flatt fotstengsel og perfekt til å komme rundt leppene.

Image
Image

Oppholdsstyrke:Varig makt er forferdelig på dette dessverre, det er neppe nyheter fordi ingen glans vil bli blank og bli satt hele dagen. Selv om jeg ikke spiser eller drikker, etter et par timer, mister den sin glans og ser mer ut som en litt glatt balsam. Det overlever ikke å spise eller drikke i det hele tatt for meg.

Image
Image

Pros av Bite Beauty Honey Lush Fruit Lip Gloss:

  • Veldig fuktighetsgivende.
  • Matvareholdige ingredienser.
  • Utmerkede ingredienser.
  • Overdriver ikke eller synker til leppe linjer.
  • Shimmer er ikke chunky og er vakker.
Image
Image

Cons av Bite Beauty Honey Frodig Frukt Lip Gloss:

  • Går på patchily.
  • Tykk tekstur.
  • Vanskelig å spre seg på leppene.
  • Varer ikke mer enn 3-4 timer.

IMBB Rating: 3/5.

Vil jeg anbefale Bite Beauty Honey Lush Fruit Lip Gloss? Totalt sett vil jeg ikke anbefale denne formelen i det hele tatt. Det er glosser som er mye billigere og har bedre formel enn denne. Jeg vil fortsette å bruke det som et nyansett-lette produkt så lenge det varer, men jeg vil ikke tilbakekjøpe.

Bite Beauty Glace Deluxe Matte Creme Lip Crayon Bite Beauty Tatin Matte Creme Lip Crayon Bite Beauty Best Bite Set Bite Beauty Matte Creme Lip Crayon i Gavi Bite Beauty Dolce BB For Lips Faces Gå Chic Lip Gloss i Honey Beige Forest Essentials Lip Balm Kokum Smør og Honning Bath and Body Works Honey Sweetheart Lip Gloss Lakme Absolutt Plump & Shine Lip Gloss Cherry Shine Lotus Herbals PURESTAY Lip Gloss: Darling Lavendel, Vintage Rose og Plum Delight

Anbefalt: