Bumble and Bumble Hair Dresser's Invisible Oil Shampoo Review

Innholdsfortegnelse:

Bumble and Bumble Hair Dresser's Invisible Oil Shampoo Review
Bumble and Bumble Hair Dresser's Invisible Oil Shampoo Review

Video: Bumble and Bumble Hair Dresser's Invisible Oil Shampoo Review

Video: Bumble and Bumble Hair Dresser's Invisible Oil Shampoo Review
Video: The Easiest Way to Nourish Your Hair - YouTube 2023, Desember
Anonim

Hei skjønnhet,

Håper alle dere nyter festlig sesong og vintre alt sammen! Vi forventer også en stor festlig møting bortsett fra X-mas og takknemlig buzz snart å følge opp! Uansett i dag er jeg her for å dele en annen siste oppføring i hårpleie-diett fra Bumble and Bumble. Jeg har brukt sine hårpleieprodukter før og finner dem ganske bra for håretypen, selv om jeg ofte føler at de er små kostbare. Så, la oss lese mer om Bumble and Bumble Hair Dresser's Invisible Oil Shampoo!

Image
Image

Pris: $ 11 for 2,0 Fl Oz, ekskluderer frakt og skatt

ingredienser: Dinatrium Laureth Sulfosuccinate, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Sodium Cocoyl Isethionate, Sodium Lauroyl Sulfoacetate, Decyl Glucoside, og Coco-Betaine: Arbeid som milde, sulfatfrie rensemidler. -Polyquaternium-7, Polyquaternium-10, og fenyltrimetikon: Tilstand håret og hjelp med lette kaming. -Glycerin, Panthenyl Ethyl Ether, Sodium Hyaluronate, og Sodium PCA: Moisturize og gi humectant fordeler til hår. -Pantethin: Hjelper å styrke håret

Hva det er: En multitasking-sulfatfri sjampo for en umiddelbar berørbar transformasjon.
Hva det er: En multitasking-sulfatfri sjampo for en umiddelbar berørbar transformasjon.

Hva det gjør: Denne multitasking sjampoen er infundert med seks forskjellige fjærlette oljer for fullstendig hårtransformasjon. Det har vist seg å gjøre håret mykere, mykere, silkeaktig og mindre sammenflettet som det tømmer frizz og beskytter mot brudd fra varme og UV-stråling, alt uten å veie håret ned. Den har også en hyggelig duft med søte, fruktige hint og tropiske berører.

Image
Image

Min erfaring med Bumble and Bumble Hair Dresser's Invisible Oil Shampoo:

Den kremete hvite sjampoen kommer i ugjennomsiktig offwhite plastflaskeemballasje med fliptophette som ligner på balsam, olje og oljeprimeremballasje. Jeg liker virkelig sin søte fruktige lukt som drar på for få minutter på hårene mine etter vask og det er ikke overveldende. Totalt finner jeg det ganske brukervennlig og reisevennlig emballasje. Som jeg alltid sier, bruker jeg sammensetningen av sjampo og vann i forhold til å massere på hår og hodebunn i motsetning til å massere sjampoen alene på håret. Og for det første sikrer det alltid at jeg ikke vil bruke overskudd av kjemisk sjampo, og for det andre blir sjampoen fortynnet med vann for å danne intens skum som hjelper meg med å rense håret og håret lett. Og dette sjampoet er veldig bra i dette aspektet, da det gir nok skum med bare 3-4 sjenerøse dråper produkt i ½ kopp vann som fungerer bra for min oljete hodebunn og i mellomlangt hår.

Image
Image

Jeg ser at det effektivt rengjør min oljeholdige hodebunn samt skitne hår med en enkelt vask som jeg aldri følte behov for andre vask selv med mitt oljebehandlede hår. Jeg mener at jeg vanligvis trenger to vasker for det oljebehandlede håret for å få dem knirkende rene, men næret mens sjampoen alene bidrar til å fjerne smuss, olje og kjedelighet på en gang i en enkelt vask som er ganske imponerende! Videre kan jeg se en superglans skinne på håret mitt så snart jeg håndkle tørker dem mens de ser så godt tamed som om jeg har brukt en balsam eller hårpleiegel. Nå er dette definitivt nytt og fascinerende for meg siden du alle vet min besettelse for sunt, glansfullt og skinnende hår. Skinn og sunn glans er absolutt USP av denne sjampoen, og selv om min Garnier Fructis også gjør jobben, men det er ingen kamp med den skinn og sunne glans som jeg oppnå gjennom denne Bumble and Bumble shampoo ærlig. Selv min hubby utbrød at jeg kanskje besøker hårpleiesalong mens han går på kontoret da han la merke til mitt skinnende, myke og godt tamede hår, og dette er noe rart fordi den fyren aldri plager å se på meg. 😛 Så hvis han merker resultater som betyr at produktet er verdt å rose og bruke (spesielt for meg). 😛 Unødvendig å si, gir sjampoen nok fuktighet og legger volum til mitt flate hår som holder seg anstendig dager eller til neste vask som jeg aldri har følt fettete, oljete hår så langt. Det tørker aldri ut av følsom hodebunn og til og med det fremhevet aldri mitt krøllete hår.

Image
Image

Faktisk føler jeg meg mer og mer besatt av håret mitt som de ser så godt ut med hver vask. Men problemet er at jeg også er besatt av naturlige ingredienser, og derfor føler jeg at disse kjemisk-formulerte sjampoene må brukes i moderering bare for å holde håret sunt og unngå de dårlige effektene av å bruke kjemikalier hver gang. Dette er grunnen til at jeg begrenser bruken av denne sjampoen til spesielle anledninger, da den kutter kort min generelle hårpleie rutine mens jeg generelt stole på naturlig hårpleie diett fra andre merker. Men det er imponerende å se at sjampoen også er infundert med fjærlette naturlige oljer og ser på fantastiske resultater. Jeg vil definitivt foreslå at du bruker det, spesielt hvis du er i hår styling uten sjanse; det vil gjøre håret ditt håndterbart mykt, godt tammet og så skinnende at du er god til å gå med bare å holde dem åpne. Det er en frelser for rotete mødre som meg som alltid trenger kutt for spesielle anledninger; derfor vil jeg få det igjen og igjen utelukkende for siste øyeblikk grooming hvis ikke i hverdagen.

Pros av Humper og Bumble Hair Dresser's Invisible Oil Shampoo:

• En fantastisk, multi-purpose shampoo som totalt forvandler vårt tørre, sløffe hår til mye håndterlig myk, mindre sammenflettet og skinnende selv som per deres krav. • En liten dråpe produkt går lang vei som 3-4 sjenerøse dråper sjampo danner nok skum til å dekke mitt middels lengde hår. • Det gir meg squeaky, ren hodebunn og hår med bare en vask. • Det har aldri tørket hodebunnen eller noensinne accentuert min fresete hårtekstur så langt. • Faktisk gjorde det håret mitt mykere, skinnere og godt tømt enn før. • Det er en velsignelse for tørr, grov hårtype. • Det gir lysende svart skinn og sunn glans på håret mitt som et hvilket som helst hårspas. • Det legger til volum på hår bortsett fra å gi dem hoppende effekt som forblir til neste vask. • Det gir ingen klissete rester på håret mitt, ettersom jeg føler lyshodet etter vask. • Ganske brukervennlig og reisevennlig emballasje.

Ulemper med bumble og bumble Hair Dresser's Invisible Oil Shampoo:

• Den er lastet med kjemikalier. • Dyrt.

IMBB Rating: Jeg vil vurdere det 4,5 / 5!

Vil jeg anbefale Humle og Bumble Hair Dresser's Invisible Oil Shampoo: Ja.

Konklusjon: Vel som jeg allerede nevnte, elsker jeg øyeblikkelig snarveisbehandling for raske resultater så mye som jeg elsker å gå gjennom naturlig behandling for hud og hår. Derfor er moderering nøkkelen for meg her, da jeg begrenser bruken av denne sjampoen til spesielle anledninger, noe som betyr at det ikke er en nødvendighet for noen ennå et mye nødvendig produkt for de spesielle hendelsene, vet du hva jeg mener?

Bumble og Bumble Hairdresser's Invisible Oil Heat / UV Protective Primer Review Bumble & Bumble Hairdresser's Invisible Oil Review Bumble og Bumble Color Minded Sulfate Free Shampoo Review Bumble og Bumble Straight Shampoo Review Bumble and Bumble Surf Spray Review Bumble og Bumble Bb Straight Blow Dry Review, Swatch Bumble & Bumble Pret-a-Powder Dry Shampoo Review

Anbefalt: