Helena Rubinstein Lash Queen Feline Blacks Black Black Mascara Review

Helena Rubinstein Lash Queen Feline Blacks Black Black Mascara Review
Helena Rubinstein Lash Queen Feline Blacks Black Black Mascara Review

Video: Helena Rubinstein Lash Queen Feline Blacks Black Black Mascara Review

Video: Helena Rubinstein Lash Queen Feline Blacks Black Black Mascara Review
Video: 🎄SEMANA NAVIDEÑA 🎄 Ahumado turquesa a Laura Arribas ·💄Lucía Puebla💋 - YouTube 2023, Desember
Anonim
Image
Image

Påstander:

Inspirert av den unike dybden av feline øyne, har Helena Rubinstein skapt LASH QUEEN FELINE BLACKS. Den originale kombinasjonen av en volumiserende formel og en skarpskillebørste gir de mest krevende kvinnene en ny dimensjon til sine franser. Intensivt, tammet volum og dristig lengde, gir denne mascara kraften til dype og uimotståelige fengende kattøy. Et absolutt must, med sin unike, banebrytende design, er LASH QUEEN FELINE BLACKS en stor suksess over hele verden. En leopardhud er trukket på sin glansglansede metallrør. Brune flekker skrives ut med pudderutskrift, en prosess som gjør hvert rør av mascara helt unikt.

Tilgjengelig i 2 farger: Svart Svart og Sort Brun

Min erfaring med Helena Rubinstein Lash Queen Feline Blacks Black Black Mascara

Jeg ble introdusert til Helena Rubinstein-merkevaren etter å ha lest en anmeldelse av Sumera på IMBB HER. Og mens du reiste til Europa, hadde de fleste luksusmagasinbutikker en HR-teller. Så jeg trodde jeg ville gi det en tur. Jeg plukket opp to mascaras fra serien, men begynte å bruke dem i august denne måneden. Jeg har brukt begge mascaras enten sammen eller på egen hånd hele denne måneden. Det er på tide å gjennomgå dem før jeg blir fristet til å prøve noe nytt. 😛

Anyhoo.

La oss starte med emballasjen. Det er et nydelig matte gull med leopard-trykkemballasje. Jeg er ikke sikker på om jeg elsker det, men alt jeg kan si er at det aldri går seg vill i min sminkesett. 😛 Helt enkelt å finne og jeg liker det om det.

Penselapplikatoren har kortere børster på kanten, mens børstene er litt lengre mens du går mot slutten. Spredte børster av applikatoren bidrar til å belegge hver enkelt lash jevnt og det hjelper også med å holde viskene separate.

Formelen er heller ikke for våt eller tørr. Det holder fast på fresene. versjonen jeg har er ikke vanntett, så noen ganger ser jeg at det er flekker på hjørnene på slutten av dagen.

Mascaraene er for det meste en volumiserende mascara, men det gir bra volum. Når du kombinerer denne mascaraen med en lengre mascara, så er det når du får et slag på resultatet. I tillegg føler du ikke behov for å bruke falske pisker. På egen hånd er det greit.

Mascaraen gjør ikke øyet knust, det ser naturlig ut, gir ikke spidery pisker. Mascaraen holder seg ganske lenge hele dagen og kommer lett ut med en øye makeup remover. Det holder også krøllen veldig bra. Mine vipper ser ganske darnkrøllet etter 6-7 timer også.

Det har aldri forårsaket følsomhet for øynene mine.

Det eneste er at denne mascaraen tar litt tid å tørke på lashene. Kan være 20-25 ulige sekunder. Jeg har endt med å ødelegge min øye concealer altfor mange ganger med denne. 😛

Det er en veldig svart mascara, men jeg har brukt svarte mascaraer enn denne.

Det legger ikke mye lengde på lashene.

En god mascara, men jeg er ikke wowed av den. Det fungerer bra i kombinasjon med en lengre mascara. På egen hånd føler jeg at det bare er noen vanlig volumiserende mascara.

Vurdering: 3/5

Image
Image
Image
Image
EOTD:
EOTD:
Image
Image

Helena Rubinstein Thick Volume Curls Mascara Review NYX Extreme Jet Black Doll Eye Vanntett Mascara Review Covergirl Bombshell Volume av LashBlast Mascara i Very Black 800 Review Bourjois Ultra Black Volume 1 Seconde Mascara Review Maybelline Hypercurl Volum 'Express Mascara Review Rimmel London Extreme Black Scandaleyes Volume Flash Mascara Review

Anbefalt: