Alv. Studio Small Tapered Brush Review

Innholdsfortegnelse:

Alv. Studio Small Tapered Brush Review
Alv. Studio Small Tapered Brush Review

Video: Alv. Studio Small Tapered Brush Review

Video: Alv. Studio Small Tapered Brush Review
Video: HSN | Gifts Under $50 - Comfort Code by Cuddl Duds 12.15.2022 - 04 PM - YouTube 2023, September
Anonim

Hei andre IMBBians !!! Jeg har ennå ikke mestret kunsten å konturere ansiktet mitt; For det første har jeg ikke tid til å gjøre det på vanlig måte, og for det andre er ansiktet mitt for lite og rundt for å jobbe med. Men min mangel på ferdighet hindrer meg ikke fra å kjøpe verktøy for handel. Denne penselen er det siste tilskudd til min ydmyke forfengelighet i håp om at det vil gjøre konturer lettere for meg.

Image
Image

Produktbeskrivelse: Den avsmalnende hodet til Small Tapered Brush gjør applikasjonen enkel for å nå små sprekker for en feilfri finish. Denne presisjonsborsten er perfekt for konturering og skape jevn dekning. Bruk med pulver til å sette under øyet, på hulene i kinnet for å konturere med bronzer, eller bruk med fundament for å oppnå en lys finish. Hvordan: For å bruke pulver, bruk en støvbevegelse på ansiktet. Ved bruk av flytende fundament bruk oppover og utoverstreker. Pris:$3

Image
Image

Min erfaring med e.l.f. Studio liten tapered børste: -

Jeg har flere blush børster, men ikke en eneste dedikert contouring brush derfor kjøpte jeg denne fordi den er avsmalnet og fluffy som Real Technique contouring brush. emballasje: Det kan bare være en $ 3 børste, men det ser ikke ut som en - den har en veldig stilig og dyr finish. Det er alt svart med svarte børster; De er pakket i en stålholder som deretter festes til en plastholder. På plastholderen 'e.l.f. små koniske penselord er skrevet i hvitt.

Image
Image

Pensel Bristle Kvalitet: de er syntetiske børster og er super myke og fluffy som de dyre børster. Produktdistribusjon: Det gjør en anstendig jobb på slathering produkt på ansiktet på grunn av avsmalnet overflate og fluffy part bidrar til å blande ut produktet godt. Bristle tetthet: veldig tett, derfor er det ferdige utseendet godt blandet og perfekt. Rengjøring: Denne børsten er lett å rengjøre og tørke (bare satt i oppreist stilling for å tømme alt vannet) og det skylles ikke som de fleste av de billige børstene forventes å gjøre.

Image
Image

bruk: Det er helt perfekt for konturering og utheving. Den avsmalnede delen av børsten muliggjør meget presis fargepåføring, og da blir det bredere og fluffier, slik at produktet kan blandes ut. Det er flott for mørk kontur, feiende høydepunkt langs kinnbenet, og det kan også brukes til rødme. Man kan hente en liten mengde produkt om gangen og blande og fortsette denne prosessen til man oppnår ønsket utseende. Det er bra for folk som meg som har lite ansikt og har det vanskelig å konturere ansiktet deres. Jeg bruker også den til å påføre pulver under øynene mine for å forhindre kajal fra å smette ut og forhindre at my concealer kommer fra krølling.

Pros av e.l.f. Studio liten tapered børste:

• Reise vennlig emballasje og lett å lagre. • Lett å vaske og tørke. • Myke syntetiske børster. • Ingen shedding. • God for konturering, fremhevelse, rødme på applikasjon og påføring av pulver under øynene og andre vanskelige områder. • Rimelig. • Fluffy - hjelper til med å blande produktet godt. • Kan brukes til å blande concealer eller kremblusser.

Ulemper med e.l.f. Studio liten tapered børste:

• Første gangs vask kan føre til at børstfargen vaskes bort, men dette skjer bare første gang.

Image
Image

Ville jeg tilbakekjøp e.l.f. Studio liten tapered børste? Nei, fordi det ville vare meg en stund, og jeg liker å prøve nye produkter hver gang, men jeg anbefaler det til leserne mine, spesielt som er nye med hele sminke-scenariet og ikke ønsker å skille ut store mengder penger. IMBB Rating: 4.5/5

ELF Studio 11 Piece Brush Collection e.l.f Studio Daily Brush Cleanser Alv. Nødvendig definere øyebørste ALV. Essential Foundation Brush ALV. Studio Kabuki ansiktsbørste ELF Essential Eyeshadow Brush og Blending Eye Brush ELF Studio Small Stipple Brush ELF Studio Pulver Pensel - Flat Top

Anbefalt: