Samling 2000 Blusher 04-Trouble Review

Innholdsfortegnelse:

Samling 2000 Blusher 04-Trouble Review
Samling 2000 Blusher 04-Trouble Review

Video: Samling 2000 Blusher 04-Trouble Review

Video: Samling 2000 Blusher 04-Trouble Review
Video: Cardiovascular Ultrasound - YouTube 2023, September
Anonim

Hei skjønnhetene !! I dag vurderer jeg for deg Collection 2000 Blusher i skyggen 04-Trouble. Collection 2000 er et U.K basert apotek merke, har det sett med treff og savner! Min bror fikk dette for meg for en tid siden … Ja, jeg har min forfengelighet fylt opp med rødmer og dette lå rundt un-reviewed !!!  Å være den røde freaken som jeg er, jeg liker å eksperimentere med forskjellige farger … denne ganske lille tingen var det jeg likte da jeg så den online på Superdrug, men da det faktisk kom i hendene mine ….det er det jeg følte !!

Pris: Det er priset rundt 4 pounds; ganske rimelig jeg sier.

Image
Image

Min erfaring med samling 2000 Blusher 04-Trouble: -

emballasje: Det som min oppmerksomhet til denne babyen var sikkert den søte emballasjen. De kommer i små størrelse runde panner med floral design skissert på dem - design på min rødme er ikke lenger der skjønt! Det bare vasket bort! 😛 Emballasjen til produktet er også ganske solid. Jeg liker hvordan den gjennomsiktige emballasjen viser fargen, mens ryggen har en hel ingrediensliste! Ganske fint! Jeg sier ikke at det er det vakreste pakkede produktet jeg eier, men det gjør bare jobben. Den sitter i min forfengelighet ganske bra og er ikke stor!

Image
Image

Farge: Fargen er en vakker peachy rosa farge med shimmers i den; Jeg føler ikke at fargen ser så stor ut på huden så mye som den sitter i den gjennomsiktige pannen. Det virker bedre som en highlighter, etter min mening. Du trenger å gjøre noen swipes før du faktisk ser rødmen … Jeg hater faktumet av lagring så mye, da for mye lagring av noe produkt kan føre til at du ser veldig kake ut, og det er et nei! Hvis du er noen som foretrekker ren blushes med glimmer, kan dette definitivt være ditt valg.

pigmentering: Blush er virkelig ren … Jeg liker ikke sheerness, men det avhenger av hva du foretrekker. Det du ser på bildet, er så mye som jeg kunne bygge opp fargen. Det er ikke en sveipe av det … definitivt ikke 2 … men fire. Så jeg er grundig skuffet over pigmenteringen i motsetning til de andre produktene fra merkevaren.

Image
Image

Tekstur: Blush er for pulveraktig. Det føles imidlertid ikke kornig selv om det har disse glitterpartiklene i den. Du må støv overflødig ut av pannen hver gang du bruker den … det kan være ganske irriterende.

Stå i kraft: Jeg bruker det meste som en highlighter, og det forblir satt for ganske god tid. Vel, for indiske bryllup, ville den ideelle slitetiden være fem til seks timer. Så, det er det lengste jeg har slitt det for, og jeg finner det greit nok for et apoteksprodukt.

Pros av Collection 2000 Blusher i 04-Trouble:

 • Søt emballasje.
 • Hendig og solid.
 • Ganske farge.
 • Føler ikke kornete.
 • Opphold legges i ca seks timer.
 • Fungerer bedre som høylys.
 • Cons of Collection 2000 Blusher in 04-Trouble:

 • Er for pulverisert.
 • Er for ren, trenger du noen swipes før du faktisk ser fargen.
 • Du må støv ut overflødig pulver hver gang du bruker den.
 • Availaibility i India
 • Anbefaler jeg Collection 2000 Blusher i 04-Trouble? Helt ærlig, fungerer det mer som et høydepunkt enn en rødmefarge. Selv om proffene oppveier ulemper, forteller jeg deg å gi det et pass, det er andre rødmer der ute som er verdt et besøk.
  Anbefaler jeg Collection 2000 Blusher i 04-Trouble? Helt ærlig, fungerer det mer som et høydepunkt enn en rødmefarge. Selv om proffene oppveier ulemper, forteller jeg deg å gi det et pass, det er andre rødmer der ute som er verdt et besøk.

  Ville jeg tilbakekjøre Collection 2000 Blusher i 04-Trouble? Nopes, jeg foretrekker Slank og MUA rødmer over disse sikkert!

  IMBB Rating: 2.5/5

  Samling 2000 Smokey Eyes Palette Collection 2000 Mosaic Shimmering Glow Powder Collection 2000 Cream Puff Fuktighetsgivende Lip Cream Cotton Candy, Powder Puff og Fairy Cake Makeup Academy Cupcake Blusher Lakme Absolute Collection Blusher Alle MAC Blushes Hvordan bruke Kremblush

  Anbefalt: